16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Načrt Bitcoina za nevarno mesečno zaprtje, potem ko opomba BTC “oceni vse škatle” za prevladujoči meander

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je ponovno vstopil v svojo prevladujočo cono vseživljenjske konsolidacije, vendar bi lahko nedvomno tiho razvalil na »makro dno«, opozarja nova raziskava.

V niti na Twitterju aprila 20, platforma za analitiko na verigi Fabric Indicators je nežno zasijala pomen $38, za dejanje bankovcev BTC.

Bitcoin kroži najbolj znano raven regulacijePo zadrževanju pride likvidnost na ali nad $41,100 na časovnih okvirih znotraj dneva, zapisih iz predstavitev Cointelegraph Markets Firstrate in TradingView, mora BTC/USD narediti pregleden vijug navzgor ali navzdol, trgovcem pa je bilo prepuščeno ugibanju, po katerem načrtu bo trg vijugal.

Makro komponente so stresna dodatna negativna stran, saj se vpliv inflacije in geopolitičnih sporov očitno čuti na delniških trgih.

Ob istem času so signali v verigi kljub temu nekaj medvedjega, na čelu z rudarji in njihovim vedno večjim vlaganjem v hitrost zgoščevanja.

Naj bo to hiter ali daljši časovni okvir , kljub temu, $38, je najbolj znana zgodovinska opomba za Bitcoin.

“Za razlago, da izpad iz $07v redu decembra ’07 , se je BTC konsolidiralo v tej razliki, ki je večji kot kateri koli drug,« so opisali Fabric Indicators.

Dodali so, da je »raven regulacije« – če je resnica vredna stopnja z absolutno najvišjo količino – zdaj sedi na “natanko”, kjer trenutno deluje problem nota.

Kje bi Bitcoin lahko brez dvoma vijugal od tu, pa zdaj ni več očitno glede na modo bankovcev tega meseca. Če analiziram tridnevni grafikon, so kazalniki tkanin odlični tako bikovski kot medvedji vzorci, ki se ta teden ponavljajo sami.

Ti vključujejo 45-trajanje, 45-trajanje in 200-trajanje ostri povprečji na tridnevnem grafikonu.

»Približevanje tridnevnega grafikona prikazuje, da je 3-dnevni 50MA prečka pod 100 3-dnevni MA kot sprožen reliji in medsebojno delovanje s tridnevnim 100 MA se je končalo z relijem ali razpadom na makro dno,« je super.

»BTC je ta teden preveril vsa ta polja.«BTC/USD 3 dni diagram sveč (Bitstamp) s 38, 50, 200 MA. Vir: TradingViewNapačna ostra povprečja se kopičijoKljub smeri je nestanovitnost kljub temu zagotovljena zaradi prihajajočega izklopa iz meseca v mesec. Pri edinstveni je BTC/USD načrt za zaprtje aprilskih $6, nižje, kot se je začelo.

Povezan: Nekdanji izvršni direktor BitMEX razloži, kako bi Bitcoin rad dosegel 1 milijon dolarjev z 2022

Kot je Cointelegraph že poročal, je tedenski grafikon ustvaril prvo štirikratni načrt vijolične sveče od junija 2020 ob nedeljskem zaprtju.

Dve ključna tedenska ostra povprečja so se medtem ponovila redko, kar je dvakrat sprožilo 41 % BTC zabeležite znižanje tega tedna.

Za zaključek so kazalniki tkanin prinesli kite na podobo. Poleg tega, da zdaj ležijo pod vsemi tremi zgoraj omenjenimi ostrimi povprečji, so navade nakupovanja in prodaje kitov na tej najbolj znani ravni najbolj znane pri ugotavljanju prihodnje poti.

“Razen, da BTC ponovno pridobiva pomembno Ostri povprečji naj bi bili distribucijski shodi, ki so stari, da bi prodali rip ali dodali hitre pozicije,« je zapisano.

»Zahtevajte več nestanovitnosti, ki prihajajo v mesec zaprtje/začetek. Nato bo preučil nov signal za prepoznavanje vzorcev na grafikonu iz meseca v mesec.«BTC/USD yell e book chart (Binance) z označeno ključno cono kitov. Vir: Fabric Indicators/ TwitterMnenja in mnenja, ki so navedena tukaj, so v celoti avtorjeva in učinek ni več nujno vztrajen pri stališčih Cointelegraph.com. Vsaka naložba in nakupno-prodajni meander vključuje možnost, bistveno je, da pri izbiri opcije mirno izvedete podobno raziskavo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -