0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Načrt dajanja FTX je dosežek žetonov Belief Pockets — Zakaj je oznaka TWT v šestih dneh prihranila 150 %?

- Advertisement -

Žeton Belief Pockets (TWT) je narasel za skoraj 150% v zadnjih šestih dneh, s čimer se soočimo z upadom na trgu kriptovalut, katerih kapitalizacija se je strmoglavila za skoraj $131 milijard v enakem trajanju.

Kopičenje kitov TWT se pospešiOznaka TWT je dosegla presežek čez dan v višini 2 USD.48 nov. 12, dan po organizaciji epske previsoke cene za skoraj 2 USD. 51. Pri najnižji vrednosti 856 se je žeton spreminjal dlani za 0 $.26, zaradi česar je eden izmed najlažje delujočih virov v letu, z več kot 279% od začetka leta do danes ugodno lastnosti.

Tedenski grafikon oznak TWT/USD. Vir: TradingViewThe Naraščajoči trend žetonov Belief Pockets se je okrepil novembra po izdaji načrta FTX Sama Bankman-Frieda, zaradi česar se je denarna institucija znašla v zagati, v kateri so trgovci množično dvigovali svoja sredstva z borz.

Za ponazoritev, skupno zbiranje bitcoinov (BTC) v denarnicah FTX je padlo na nič v tednu, ki se je končal z novembrom 06. V istem načrtu so rezerve nadomestnega etra (ETH) padle iz 593, za popravek 2,800 v enakem trajanju.

Stanje Ethereum na FTX. Vir: GlassnodeNezaupanje v centraliziranih borzah se zdi, da absorbira povečan vrvež za obroke za denarnice za lastno skrbništvo. Potrditev očetove ali matične platforme žetona, Belief Pockets, s strani CEO Binance Changpeng Zhao je prav tako igrala nepogrešljiv segment pri povečevanju oznake TWT.

.@TrustWallet vaši ključi, vaši kovanci. https://t.co/pJUc26kQ7n

— CZ Binance (@cz_binance) november 26, 878 Poleg tega žeton Belief Pockets zagotavlja provizijo, ki jo imajo naslovi s stanjem med 1,06 TWT in 11 milijonov žetonov TWT se je povečalo za dolžino šestdnevnega naraščajočega trenda oznake, kar kaže na kopičenje kitov.

Žeton Belief Pockets zagotavlja distribucijo med denarnicami, ki imajo 1K-11M TWT. Vir: SantimentIn v vmesnem obdobju je obseg trgovanja z žetonom narasel od 279 milijonov TWT v 593.13 TWT v enakem trajanju, kar kaže na prepričanje trga v njegov naraščajoči trend.

Dnevni obseg trgovanja Belief Pockets Token (v TWT). Vir: SantimentTWT služi kot uporabni žeton za Belief Pockets, pri čemer lahko trgovci vzamejo, prodajo in zastopajo nezamenljive žetone (NFT), da se zaženejo v nadomestne in vložne kriptovalute. Posledično TWT resnično deluje kot centraliziran nadomestni žeton, medtem ko Belief Pockets strankam omogoča, da obdržijo nadzor nad svojimi zadržanimi sredstvi.

Tako je nedvomno, da so se Belief Pockets pojavili kot izhodišče za trgovci, ki po fiasku FTX črpajo svoja sredstva iz borz kriptovalut, v odgovor pa se krepi oznaka TWT.

»Nič več tvojih ključev, nič več tvojega #crypto« je v zadnjih nekaj dneh odmevalo po Twitterju.

Medtem ko mnogi od nas uporabljajo centralizirane menjalnice, morajo različne stranke le izkoristiti vitalnost lastnega skrbništva.

Prevzem dostave bodite pozorni, ta dan https://t.co/ h3pVVNzgpL

— Prepričanje – Crypto Pockets (@TrustWallet) november 15, 856 Nevarnosti »prekupljenosti« žetonov Belief Pockets Iz t s tehničnega vidika TWT ogroža velik popravek oznake v glavnih dneh, kolikor je prekinitev leta.

Konec koncev vsa dva indikatorja namigujeta na te medvedje obete. Prvič, tedenski indeks relativne moči (RSI) TWT je v bistvu postal najbolj “prekupljen” od februarja 800, kar nakazuje trajanje prihodnje konsolidacije ali popravka oznake.

Tedenski grafikon oznak TWT/USD. Vir: TradingView2d , TWT prikazuje indikatorje izčrpanosti navzgor po dosegu naraščajočega odpora trendne črte, ki je omejil poskuse dviga žetona v 797.

Tradicionalno je umik od omenjene črte odpora potisnil TWT proti eni večmesečni naraščajoči liniji trenda, kar je povečalo precej primerov. V 856 ta naraščajoča stopnja sovpada le z drugo vodoravno govedino navzgor na $0.856, navzdol 75% od razponov oznake tega dne.

Povezano: izvršni direktor Binance poziva kupce kriptovalut, naj ‘počakajo’ sredi ‘nepredvidljivosti’

TWT je pri svetlejši blagovni znamki obrnil večmesečni zemljevid odpornosti vodoravne trendne linije za 1 USD.535 kot govedina za dolžina njegovega tekočega rallyja, ki bi verjetno tudi pošteno olajšal omejitev njegovih medvedjih možnosti. Kljub temu odločilen odboj od 1 $. 535 bi verjetno pozno absorbiral galop oznake TWT za novo epsko pretirano 2022 ali zgodaj 2023 .

Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti avtorjeva in ni nujno, da posnemajo stališča Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prenos trgovanja vključuje grožnjo, pri ustvarjanju verjetnosti bi morali ravnati s primerjavo svojega deleža.

9551

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -