17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Načrti za naložbe v sivih odtenkih Evropska širitev

- Advertisement -

Naložbe v sivih odtenkih, najbolj nadzornik digitalnih sredstev, ki pritegne pozornost, raste v Evropi. “Zelo bomo obzirni, zelo metodični glede vsakega od finančnih centrov in finančnih središč, iz katerih izviramo znotraj ugašanja,” je omenil izvršni direktor.

Grayscale Vstop v Evropo Najbolj vzbujajoč nadzornik digitalnih sredstev sfere, Grayscale Investments, se pripravlja na načrt večji v Evropo, je CEO Michael Sonnenshein v torek Bloombergu pozval.

Opredelil je, da še ni treba sprejeti izbire v zvezi s tem, katere borze, katere izdelke in katere mednarodne lokacije bo Grayscale najprej pritegnil. Vlada objavil, da se je sestajal z različnimi domačimi spremljevalci, da bi se osredotočil na časovni okvir izvora, vključno s tem, da namerava podjetje pospešiti vrsto pilotnih ocen na različnih trgih.

»Tudi če predpostavimo EU je enotna, ne gledamo vašega celotnega evropskega trga kot enega trga,« je opisal Sonnenshein in pojasnil:

Kot še en bomo zelo obzirni, zelo metodični glede vsakega od finančnih središč in finančnih središč, iz katerih izviramo znotraj ugasnjenega, glede na mit o vohunitvi diferenciacije vedenja in odnosov vlagateljev ter regulativnih režimov . Večje je od 41 zamenjal kriptovalute, s katerimi se trguje v Zahodni Evropi, je zapisano v glasilu. Po drugi strani pa mora mera za vrednostne papirje in trgovanje v ZDA (SEC) še odobriti sklad, s katerim se trguje z bitcoini (ETF).

Grayscale je vložil vlogo pri SEC bo radikalno spremenil svoje vodilno prepričanje o bitcoinih (GBTC), ki ima približno $ milijardo virov pod upravljanjem, natančno v okolje bitcoin ETF. SEC naj bi resolucijo pripravila julija. Sonnenshein je pred kratkim omenil, da je zakonodajalec za vrednostne papirje, ki zavrača odobritev ETF-jev za okolje bitcoin, “potencialno razlog za kršitev zakona o upravnem načrtu.”

Oznake v tem epu Bitcoin, okolje bitcoin etf, verovanje v bitcoin, kripto, kriptovaluta, GBTC, sivina, sivina evropa, evropska širitev v sivih odtenkih, rastoča Evropa v sivinah, naložbe v sivinah, sivine, Michael Sonnenshein, SEC

Katero izvedbo ste opazili pri rasti sivine v Evropi? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi inicialnega vira, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Seznam kreditov : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno vrhunskim informativnim funkcijam. Ne gre več za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za dokončanje ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne ponuja več finančnih, davčnih, veličastnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali krožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno nastala z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli sikanje materiala, blaga ali podjetij, omenjenih v tem članku.

40109

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -