17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Nadaljujte brez izkušenj ali hodite po stanovanju? Kaj moretorij za rudarjenje NY Teach morda nakazuje na kriptotrgovino

- Advertisement -

Aprila 26 se Teach of Novel York uvrsti v ospredje regulativnega boja s kriptovalutami , saj je njegova skupščina glasovala za dvoletni moratorij na operacije rudarjenja kriptovalut, ki uporabljajo vitalnost, ki jo ustvarja energijska vegetacija fosilnih goriv. Glede na to, kako izgleda nekdo, lahko ta slog verjetno nakazuje popolnoma nov zaskrbljujoč zakonodajni vzorec ali pa nastavitev, ki se morda zelo naključno povzpne v smeri trgovine z digitalnimi sredstvi proti ekstra trajnostni poti.

Moratorij z dodatnim vrednotenjemZmanjšani senat zakonodajalca NY pripoveduje, skupščina, je izročila predlog zakona, ki bi morda lahko priložil dve -yr obdržati pri vseh novih rudarskih operacijah uporabo soglasnega mehanizma za dokaz o delu (PoW), da se zažene ob podaljšanju obstoječih dovoljenj.

Račun, S2022D/A7389C, tržijo njegovi sponzorji kot obvezno dejanje skladnosti z 2019 Zakonom o vodenju domorodnih vremenskih razmer in zaščiti soseske in njegove zasnove za zmanjšanje emisij toplogrednih plinov za 40 % za 2021. Predlog zakona dodatno nalaga “splošno opazovanje vplivov na okolje”, ki ga mora opraviti Oddelek za varstvo okolja (DEC), ki ne sme ocenjevati porabe vitalnosti in izpustov toplogrednih plinov rudarjev v pogonu in njihovega vpliva na javno zdravje.

Za predlog zakona sledi glasovanje v višjem domu, Teach senatu, po katerem se, če je dovoljeno, morda po naključju sprehodi do guvernerke Kathy Hochul, ki lahko nanj vloži veto ali ovrednotiti v predpise.

Zagovorniška skupina Blockchain Association meni, da je zakon o »proti-know-how« mogoče potopiti v senatu. Burna razprava v okviru seje je trajala 3 ure, glasovanje pa se je končalo nekako soglasno: 70 v prednost, 49 proti.

Pripovedna afera Sprejem zakona je sprožil prestrašenost kripto ekipe. Svet za kriptovalute za inovacije je delil besedo, da bi pobuda morda po naključju dodala inovacije na gorilnik pomoči. Kyle, Schneps, direktor javne politike Foundryja, je poudaril, da pobuda v pripovedi izpostavlja eno najbolj priročno trgovino od mnogih, ki delajo na fosilnih gorivih, sklad za usposabljanje za decentralizirane finance (DeFi) pa je poudaril, da zakonodajalci zavračajo priznanje nekaterih visoko- kakovostne prednosti trgovine.

Sponzor zakona, aktivistka za okolje in stanovanjske pravice Anna Kelles je te argumente zavrnila v razpravi na Twitterju z vrhom politike združenja Blockchain Jakeom Chervinskyjem. Poudarila je, da je predlog zakona “izjemno majhen” in se morda morda najbolj priročen nanaša na “kolosalno kripto rudarjenje” v energetski vegetaciji, ki uporablja vire vitalnosti, ki temeljijo na fosilih. Poleg tega bo moratorij najbolj priročen za rudarske operacije na razgrajeni energetski vegetaciji z edino zasnovo boja proti ponovnemu zagonu takšne vegetacije v ogromnem obsegu, ki bo najverjetneje spodbujena z dobičkonosnostjo rudarjenja kriptovalut. Po njeni oceni obstajajo 32 takšni objekti znotraj Teach of Novel York.

Kot je John Belizaire, izvršni direktor neizkušenega razvijalca podatkovnih centrov Soluna Computing, Cointelegraphu skupno, da bo moratorij popolnoma “ohranil konec” na rudarjenje kriptogramov znotraj pripovedi. Prepričan je, da pripovedovalec sprejema “preudarno ukrepanje”, da bi se zdelo, da je blebetanje okoljskih rezultatov, saj je širitev trgovine vzbujala zaskrbljenost glede tega, ali podaljšuje življenjsko dobo starih goriv, ​​ki učinkovito odpravljajo ogljik:

»Pomagali bi pripovedovanju, da se polovico odloči v odprtem dialogu z naprednimi podjetji, da bi izvedeli, kako bi lahko trgovina z rudarjenjem kriptovalute morda po naključju pospešila stil vitalnosti Novel Yorka, ki je obnovljiv.« John Warren, izvršni direktor GEM Mining — ki trdi, da je 26,32 rudarji naj bodo 70% Carbon Honest – je za Cointelegraph komentiral, da sprejetje tega zakona odkrije, da v zakonodajalcu Novel Yorka “prevladujejo radikalni in obrobni deli”, ki so “nevedni glede povsem novega in inovativnega sektorja financ in znanja”. Warren je izjavil:

»Ni več presenetljivo, zakaj toliko volivcev in agencij beži iz Novega Yorka, da bi bili pripravljeni slediti ogromnim priložnostim v običajnih državah, ki so primerne za trgovino. Kot diplomant Novel York Collegea in nekdo, ki ljubi Novel York, se zdi boleče, ko se zdi, da je pripoved v politiki moči, ki odraža Kitajsko in Rusijo.«Prihodnost je neizkušenStrokovnjaki so nagnjeni k dogovoru o možnih izidih zakona, ki presegajo meje Novel York Teach. Warren je presrečen, da klepetanje predstavlja čuden primer »radikalnega izstopajočega« in zato lahko ohrani mikroskopski konec vloge Združenih držav kot svetovnega vodje rudarjenja kriptovalut:

« V zadnjem času smo razmišljali o nasprotnem, saj mnogi zakonodajalci ohranjajo odkrito spodbujane kripto operacije v svojih državah in so tako že zdavnaj pretekli načini za doseganje predpisov, ki dajejo prednost kripto. Vzemite Gruzijo, da ponazorite.«Belizaire je poleg tega ugotovil, da je težko imenovati druge države z enako nasprotno politiko proti rudarjem. Predstavil je primer Severne Dakote kot pripoved, ki je videl ustvarjanje delovnih mest, ki je dosegljivo z rudarjenjem kriptovalut, in izbran za sodelovanje s trgovino:

»Zdi se, da bo prepoved NY odposlana enostransko škodljivo sporočilo se pripoveduje tudi pred dialogom. Na žalost to opogumlja spomine, da je protokol PoW pokvarjen za planet.«Kljub posledicam glasovanja, moratorij Novel Yorka ne velja več. preobčutljive reakcije posamezne pripovedi na kripto rudarjenje. Ker prihaja iz okoljskega aktivističnega ozadja, je Kelles vedno znova poudarjala, da je njeno klepetanje namenjeno možnemu vplivu na atmosfero Novel York Teacha, ne več kriptotrgovini v ogromnih razmerah. To spominja na višjo razpravo o rudarjenju PoW, ki se dogaja na vseh nacionalnih in svetovnih območjih.

Oktobra 2021, ekstra kot 49 Nevladne organizacije so sopodpisale pismo ameriškemu kongresu o ustanovitvi, ki jo poznajo kot upoštevanje zakonodajalcev glede ponovnega zagona številnih pogojev za vegetacijo fosilnih goriv v vsakem posameznem kraju v državi.

Kot je na zaslišanju v kongresu januarja 2021 pojasnil Steve Wright, šibki generalni vodja okrožja Chelan – okrožja javnih služb v Washingtonu, zanimanje rudarjev za neaktivna fosilna goriva objekte potiska preprost tržni mehanizem, ki prikazuje, da ni razumnega motiva, da bi sklenili raziskovanje takšnih možnosti.

V tem smislu je okoljski pritisk zakonodajalcev Novel York Teach primer boljše razprave, ki lahko neizogibno vztraja pri rudarjenju kriptovalut in fosilnih gorivih. Medtem ko zakon Novel York ne vsebuje niti enega obvestila v zvezi z uporabo obnovljivih virov vitalnosti v rudarstvu, bi morda lahko v bistvu spodbudil k uporabi neizkušene vitalnosti – Warren, ki tega ukrepa ne vidi kot stabilnega, aloof priznal, da tovrstna možnost obstaja.

Belizaire je komentiral:

»Verjamem, da bo moratorij lahko ohranil rudarska podjetja, da premislijo o uporabi fosilnih goriv za energijo svojih dejavnosti. Poslanstvo Novel Yorka je očitno: vse je v obnovljivih virih energije. PoW kripto rudarjenje mora prejemati na avtobusu.«Kripto rudarjenje se po njegovem mnenju morda morda celo izkaže za »posebno sestavino« višje neizkušene vitalnosti izmena.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -