8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Nadgradnja Algorand poveča možnost pobega, doda nezaupljivo komunikacijo v poškodovani verigi

- Advertisement -

Algorand je s temeljno nadgradnjo izboljšal svoj izhod iz transakcij, zmogljivost obdelave in funkcionalnost koruptivne verige.

469 Celotni pogledi

200 Popolne delnice

Veriga blokov Pure proof-of-stake (PPoS) Algorand je uvedel izboljšave komunikacije v pokvarjeni verigi in izogibanje transakcijam z najbolj tradicionalno nadgradnjo svojega protokola.

Omrežje verige blokov plasti 1 je začel implementacijo Allege Proofs v svoje glavno omrežje, ki uvaja nezaupljivo komunikacijo med raznolikimi protokoli blockchain. Nadgradnja je poleg tega povišala Algorandov pobeg obdelave z 1,28 na 6, transakcij na 2d.

Nadgradnja poleg tega vsebuje zagotavljanje najnovejših instrumentov za graditelje za zagon zmožnosti naključnosti v verigi za decentralizirane aplikacije (DApps), ki delujejo na Algorandu. Naključnost v verigi je ključna značilnost Algorandovega soglasja o PPoS, v katerem so omrežni validatorji izbrani naključno ne glede na ustrezno količino vstavljenih žetonov Algorand (ALGO).

Kot Algorand razpakira v najbolj tradicionalni objavi srednjega formata so Algege Proofs kriptografski dokazi Algorandove trditve, ki omogoča aplikacijam DApps v drugih verigah blokov, da nezaupljivo pregledajo transakcije Algorand. Nadgradnja je poleg tega povečala velikost bloka na 5 MB ter “zakasnitev in dokončnost bloka pod-4-2d.”

Uvedba Algege Proofs omogoča Algorandu varno povezovanje z raznolikimi omrežja blockchain brez uporabe posrednika. Interoperabilnost in povezljivost škandalozne verige so v glavnem poganjali mostovi pokvarjene verige in omrežja validatorjev, ki so v večini tradicionalnih časov disciplinirali izkoriščanja na visokih stopnjah.

3/ Na trenutni nadgradnji se poleg tega poveča učinkovitost od 1,200 do 6,000 TPS in nedavni najbolj priročni razvijalski instrumenti v svojem razredu, ki organizacijam omogočajo gradnjo na #Algorand za nadaljevanje v obsegu, da bi zadovoljili naraščajoče zahteve po #Web3 aplikacijah pic.twitter.com/1CJyL469L

— Algorand (@Algorand) 7. september 2022 Algorand oglašuje svoje kvantno stabilne dokaze domnev, ki jim ni mogoče zaupati, kot rešitev za centralizirano naravo zmogljivosti shranjevanja pri novih dobaviteljih in platformah operaterjev s poškodovano verigo. Izkoriščanje koruptivnih verižnih mostov je povzročilo primanjkljaj v višini več kot 2 milijard dolarjev 992 na mojem lasten.

Paul Riegle, glavni produktni direktor pri Algorandu, je poudaril nadgradnjo kot temeljni korak pri omogočanju dogodka platform Web3, ki delujejo v njegovem omrežju:

»Od dokazov za domneve, ki so športno spreminjajoče se varnostne funkcije interoperabilnosti verige blokov, do povišanega TPS, odklepamo instrumente, potrebne za Web3 aplikacij za izpolnitev njihovih goratih dosegljivih.«Algorandova nadgradnja je natančno načrtovana, ko razmišlja o tem, da je Ethereum na vrhunec njegovega prehoda iz soglasja o dokazu dela na soglasje o dokazu o deležu (PoS), pri čemer se bo prostor za spajanje odločil zgraditi v naslednjih nekaj tednih. Prehod Ethereuma na PoS je odločen, da bo znatno izboljšal razširljivost in učinkovitost omrežja, hkrati pa zmanjšal njegov ogljični odtis.

Algorand je plod profesorja MIT Silvia Micalija, ki temeljil na verigi blokov PPoS, da bi obravnaval tisto, kar je legendarno kot “trilema verige blokov”. Trilema pomeni, da nobena veriga blokov ni hkrati decentralizirana, razširljiva in stabilna.

92963

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -