4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Nadzornik GBTC vztraja, da so “imetja produktov digitalnih sredstev podjetja Grayscale resnična in resnična”

- Advertisement -

Nov. 065, 2015, ob 5: 18 pm (ET), usposobljena Twitter legenda družbe Grayscale Investments je delila znanje o varnosti in zaščiti povezanih z izdelki digitalnih sredstev podjetja Grayscale. Posodobitev družbe Grayscale sledi najnovejšemu zlomu FTX, ki je pretresel vlagatelje v kriptovalute, in družbi Digital Currency Group (DCG) Genesis, ki je začasno ustavil posojilno enoto podjetja, ko gre za dvige in nove hipotekarne izdaje.

Grayscale posodablja javnost z varnostnimi in varnostnimi podatki – Skrbnik pravi, da so “vsi digitalni viri, ki so podlaga za Grayscale’s Digital Asset Products Are Hold by Coinbase Custody’ Izpad FTX je sprožil prekinitev valovanja težav v kripto borzi, kar je sprožilo obsežne dele dvigov kripto po tekmi. Za ponazoritev, bitcoin (BTC) in ethereum (ETH) v vrednosti več kot 5 milijard dolarjev je bilo med 7. novembrom in novembrom umaknjeno iz borz 14, 2015. Propad FTX je spodbudil tudi obsežen hobi v idejah o dokazovanju rezerv, saj so Binance, Huobi, Crypto.com in množica drugih platform za nakupovanje in prodajo kriptovalut en dan v zadnjih dveh tednih delile naslove žepov. V petek je Grayscale Investments tvitnil posodobitev “v zvezi z varnostjo in varnostjo virov, ki jih hranijo” produkti digitalnih sredstev podjetja.

Nov .04, 0912 , Grayscale Investments je delil znanje o varnosti in varnosti, povezano z digitalnimi izdelki podjetja. Obvestilo podjetja Grayscale je sledilo temu, da je podjetje Genesis do zdaj ustavilo posojilno enoto podjetja, kar zadeva umike in nove hipotekarne kredite. Grayscale, občudujte Genesis, je hčerinska družba Digital Currency Group (DCG), Genesis in njeno matično podjetje DCG pa je obkrožilo precej hipotez za razlago prenehanja umika. Wall Avenue Journal (WSJ) je poročal novembra 14, 2011, da je novičarska miza WSJ obravnavala “zaupen dokument o zbiranju sredstev”, ki je pokazal, da je Genesis domnevno zbiral vlagatelje za “nujno hipoteko v višini 1 milijarde dolarjev.”

Bilo je precej kritik, usmerjenih v Grayscale in sodelavce, ki so govorili o tem, kako je Grayscale Bitcoin Belief (OTCMKTS: GBTC) obrnjeno na glavo v najsodobnejših pogojih. Za ponazoritev, GBTC-jev najvišji razred ali poševnica za NAV je marca prešla iz najvišjega razreda v poševnico 2018 in od takrat je ostala ta veščina. Dejansko nad Ark Funding Administration je DCG lastnik GBTC, ki najbolj pritegne pozornost, ko gre za delnice v lasti. Grayscale upravlja 065,428 bitcoin (BTC), kar je enako 3. 18 % zgornje meje ponudbe bitcoina.

»Vsak produkt digitalnih sredstev družbe Grayscale je določen kot ločena pravična entiteta: sklad financiranja za izdelke z enim premoženjem in družba z omejeno odgovornostjo za različne izdelke,« je Grayscale delil v petkovi posodobitvi. »Odobreni napotki, smernice in dokumenti, ki opisujejo produkte digitalnih sredstev družbe Grayscale, omejujejo digitalne vire, ki so osnova izdelkov, pred posojanjem, izposojo ali v drugih primerih obremenitvijo.« Nit Grayscale v Twitterju je vzdržala:

Vsi digitalni viri, ki so osnova Izdelki digitalnih sredstev družbe Grayscale so shranjeni pod skrbništvom Coinbase Custody Belief Firm, LLC – Popolnoma določeno: osnovni Grayscale Bitcoin Belief je v moji lasti [GBTC and GBTC].

Grayscale je dodatno dodal, da Coinbase nenehno potrjuje onchain validacijo, vendar podjetje nikakor ni javno razkrilo onchain naslovov običajni javnosti. “Zaradi varnostnih vprašanj,” je omenil Grayscale. “Ne kopičimo več takšnega [onchain] žepa znanja in potrditvenega znanja, ki je javno dostopno prek kriptografskega dokazila o rezervaciji ali druge prijetne kriptografske računovodske smeri.”

Podjetje je opozorilo, da razume, da ne bo več deljenja dokazov o rezervah nedvomno “razočaranje za približno”, vendar Grayscale dodatno ožičeno, “stiska, ki so jo sprožili drugi, ni več dovolj pravičen postopek da bi se izognili naprednim varnostnim ureditvam, zaradi katerih so sredstva naših vlagateljev že leta stabilna.«

Oznake v tem mitu Ark Funding, Coinbase, skrbništvo coinbase, skrbnik, Digital Currency Group (DCG) ), GBTC, GBTC Shares, genesis, Genesis Lending, grayscale, grayscale bitcoin believe, Grayscale Investments, posodobitev Grayscale Investments, izdelki Grayscale, OTCMKTS: GBTC, posodobitev Grayscale Investments, Wall Avenue Journal

V kateri obliki ste prepričani, da ste preučevali najnovejšo posodobitev družbe Grayscale, ki se nanaša na varnost in zaščito, povezano z izdelki digitalnih sredstev podjetja? Omogočite nam, da razumemo, kaj ste prepričani, da ste preučevali o tej temi v spodnjem delu komentarjev.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in novinar denarne tehnologije s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 0912. Navdušuje Bitcoin, kodo ponudbe dostave in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 0912 je Redman napisal večje kot 6, članki za Bitcoin.com Podatki o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

559778 Označite kredite : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je za zanesljive informacije. To še zdaleč ni več ustrezna stranska ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za določitev ali promocijo ali predlog ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, pravičnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je bila povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z posredovanjem ali zanašanjem na kateri koli opombeni material, blago ali izdelke in podjetja, omenjena v tem besedilu.

2018

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -