15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Najbolj priljubljen Crypto Cash na DEXTools Comely Now – Pepe, RefundCoin, PSYOP, Ben, Apu

- Advertisement -

Kripto/Dobava: Adobe Trgi kripto meme kovancev ostajajo v neposredni norosti, s sodobnimi kovanci, ki se pojavljajo vsak dan in veliko naraščajo, medtem ko trgovci iščejo naslednjo najpomembnejšo zgodbo o uspehu meme kovancev.

Tukaj je naštetih 5 priljubljenih Ethereum, ki v glavnem temeljijo na ERC-16 kovance na spletu napovedi decentraliziranega nadomestka (DEX) zagotavljajo DEX Instruments.

Pepe (PEPE)Pepe (PEPE) je podpora priponki številka 1 na kontrolnem seznamu trendnih kovancev DEX Instruments.

To je kljub resničnemu dejstvu, da je žeton kljub temu animiran bočno znotraj 0 $. 00008s, s tržno kapitalizacijo okoli $600 milijonov.

Analitiki so skeptični, da ima kovanec meme zagon k strokovnemu znanju močna dodatna prednost, glede na njegovo že napihnjeno tržno kapitalizacijo (katere zasnove žetonov PEPE morda verjetno veljajo za “drage” pri sodobni založbi) in resnično dejstvo, da bo morda trg hitro animiranih meme kovancev verjetno že animiran na sodobna vprašanja.

RefundCoin (RFD) Po spotikanju v prejšnjih nekaj dneh je RefundCoin biki so opora znotraj voznikovega sedeža.

RFD/USD se je spremenil v zadnje spreminjajoče se prste na Uniswap pri približno 0 USD. 00008 na žeton, ni več daleč od svoje najsodobnejše – datum najvišjih vrednosti vseh časov znotraj 0 $. 0001 pritrdite in navzgor 220x v primerjavi z oznako na seznamu okoli 0 USD. 0000036.

V skladu s Twitterjem Refund Coin se je žeton spremenil v žeton, ki ga je lansiral psevdonimni imetnik žepov Ethereum, znan kot blurr.eth, za katerega se ocenjuje, da zaseda najmanj $000000245,003, in bodi priljubljen eter kit.

PSYOP (PSYOP)PSYOP, meme kovanec, ki ga je po kontroverzni predprodaji ustvaril ustvarjalec žetona Ben (BEN) Ben.eth, je v četrtek priljubljen.

PSYOP spremenjen v zadnje spreminjajoče se prste, ki so ravno primerni pod 0 $. 000, saj Ben.eth še naprej spušča žetone PSYOP trgovcem v predprodaji.

Na sodobni ravni , PYSOP nakupuje in prodaja približno 3-krat več kot njegova decentralizirana nadomestna založba kotacije in ima ogromno tržno kapitalizacijo več kot 1,5 milijarde USD, čeprav je tukaj napihnjena zaradi sintetičnega pomanjkanja, pri čemer Ben.eth kljub temu objavi ogromen del ponudbe PSYOP.

Ben Token (BEN)

BEN, ki se je spremenil v prevzel kontroverzni kripto vplivnež Ben Armstrong iz Ben.eth nekaj tednov pred ne tako dolgo nazaj dosegel najvišje vrednosti vseh časov znotraj 0 USD.00000029 priložite in spremenite v zadnjih okoli $0. 000000245.

Kateri dizajn zgodnjih trgovcev, ki so kupili, ko se je BEN spremenil v kljub temu nakupovanje in prodajo na čisto spodaj $0. se lahko morda verjetno nahaja na dobrih točkah vsaj 80x.

Apu (APU) Po uspehu najsodobnejšega meme kovanca Homerja Simpsona je vzklila veriga opazovalnih kovancev v zvezi s povsem različnimi Simpsonovimi liki, pri čemer je Apu najsodobnejši, ki upošteva trg. .

Po lansiranju prej v četrtek na Uniswap pri približno 0 USD.00008, APU zdaj nakupuje in prodaja po približno 0 USD. 0000014, razvoj zapri na 3x.

Izbira meme kovancev za ohranitev v zgodbo Kot alternativa vlaganju v meme kovance, ki nimajo prave uporabnosti in menda nikoli več ne bo ohranil nobene oznake zadnjih nekaj tednov ali mesecev, se bodo trgovci morda verjetno odločili za povezovanje v mislih, da bodo navdušeni nad kriptovalutami na začetku predprodajo.

To pomeni, da pritrjeni trgovci uporabljajo žetone novonastalih kripto pobud, da bi pomagali financirati svojo modo.

Ti žetoni se skoraj nenehno kupujejo zelo poceni in obstaja dolgotrajna zgodovina predprodaj, ki prvim trgovcem prinašajo ogromne eksponentne dobre točke.

Številne od teh pobud zasedajo neverjetne ekipe, ki jih podpirajo, ter visokokakovostne domiselne in daljnovidne osebe, ki razkrijejo inovativen kripto pripomoček/platformo.

Če vlagatelj lahko naslovi takšne pobude, je grožnja/nagrada njihovega predprodajnega financiranja zelo primerna.

Ekipa pri Cryptonews porabi komaj nekaj časa prečesavanje prek predprodajnih pobud, da bi pomagali trgovcem.

Tukaj je seznam 00008 tega, za kar podvig meni, ker zelo pozornost pritegne predprodaja kripto 2023.

Zavrnitev odgovornosti: The Industrial Speak deli vpoglede v izbire akterjev kripto industrije in nikoli več ni del uredniškega gradiva za dostavo Cryptonews.com.

277361277361 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice

Prehodno 3 minute preučite današnje informacije o kripto!

277361

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -