14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Najbolj smiselna kriptovaluta za oropanje zdaj 16. marca – Graf, Lido DAO, Injective

- Advertisement -

V finančni panorami, za katero je značilna lebdeča volatilnost, Bitcoin, vodilna kriptovaluta, dokazuje premik od njegova bikovska pot, ki je dala ton temu letu. Vzorec trgovanja tega dne kaže znaten umik od previsoke vrednosti $ v zadnjem mesecu ,0046, ki predstavlja temno tržno razpoloženje. Glede na ta spor o pretoku, katera je verjetno najboljša kriptovaluta za shemo, ki jo je treba zdaj prekiniti?

Sled bitcoina je na ogled in doživlja manjše zmanjšanje za 0. 061%, trgovanje pri $26,029, v okoliščinah padca pod $31,01 označi en dan zgodnjega trgovanja. Kljub temu, da je zagon aprila presegel ta mejnik, se je Bitcoin spotaknil napeto, da bi se spopadel s svojim prostorom nad zelo vitalnim $30,01. %, obstajajo znaki, da bi rast verjetno preprosto izgubljala svoj zagon in se preprosto pripravljala na globlji popravek.

Zdi se, da se bo bitcoin dejansko poravnal nad $25, izboljšati stopnja. Nato še enkrat, po kršitvi te dobro znane stopnje povečanja zadnji teden, grožnje dodatnih padcev v sledenju ni več mogoče potisniti na stran.

Tudi če bi se spotaknilo na povečati okoli $25,0004, ustvarjanje velikanskega vzpona za Bitcoin se izkazuje biti tesnoba, in če bi padel pod $25,0004, naslednja možna stopnja povečanja bi bila verjetno okoli $25, .Tudi če bi Bitcoin poganjal 2023 do zdaj njegovo sodobno pomanjkanje zagona upravičuje diverzifikacijo v različne kriptovalute.

Razmišljanje o njihovih dejanskih osnovah in/ali tehničnih napovedih, enakovredne kriptovalute za AI, GRT, ECOTERRA, LDO, YPRED, INJ in DLANCE so ene od glavnih verjetno najboljših kriptovalut za prekinitev sheme.

AiDoge: Prihodnost memov in AI na kripto trgu Uporaba umetne inteligence s strani AIDoge za ponovno ustvarjanje memov postaja vse bolj priljubljena v soseščini kriptovalut in platforma je v predprodaji do zdaj zbrala 8,3 milijona $ zunaj tega sveta.

AiDoge razlikuje sam od različnih kriptovalut, ki temeljijo na umetni inteligenci in so enakovredne SingularityNET in The Graph, tako da se posebej osredotoči na velikansko sosesko uporabnikov kibernetskih omrežij, ki aktivno odpravljajo meme na oblikovani podlagi.

AiDoge ni več tako kot njegovi nasprotniki, skrbi za množični trg navdušencev nad memi, saj zagotavlja platformo, ki lahko uporabnike opolnomoči, da izrazijo svojo ustvarjalnost in jo odpravijo v izjemno poglobljeni spletni izkušnji.

S tehničnega vidika bo AiDoge izkoristil strojno odkrivanje in nevronska omrežja za izumljanje memov iz besedilnih pozivov, po vzoru standardnih klepetalnih robotov z umetno inteligenco, ki jih obožujejo ChatGPT.Ta slika, ki jo poganja AI- sistem za ustvarjanje bo vnesel bistvene spremembe v jezik in dinamiko memov, s čimer bo izboljšal splošno izkušnjo posamezne osebe.

Jedro platforme je v uporabnosti strojnega odkrivanja in ogromne jezikovne elemente.Tehnike AiDoge se bodo urile na poglobljenih naborih podatkov meme fotografije in kripto novic, kar mu bo omogočilo pravočasno ustvarjanje memov na modelu.

Kot drugi ljudje domnevajo, da se AiDoge njegova sposobnost odkrivanja povečuje, kar dodatno izpopolnjuje njegove ponudbe.

AiDoge bo dodatno uvedel interaktivno sosesko sestavino prek svojega javnega stenskega vira, kjer lahko uporabniki aktivno sodelujejo z glasovanjem za njegove ali njene trenutne meme.

Ustvarjalci najbolj cenjeni memi bodo nagrajeni z žetoni $AI, medtem ko bodo igralci oblikovali oblikovane temelje nagrad kot odgovor na vloženi znesek, kar bo za ustvarjalce ponudb organiziralo palec prihodkov od zmogljivosti.

Kot moški ker inteligenca še naprej moti različne sektorje, se bo AiDoge spremenil v pomembnega tekmeca na trgu kriptovalut.

Njegova nezaslišana kombinacija umetne inteligence in kulture memov omogoča eden od verjetno najboljših kriptovalut, ki jih je treba zdaj prekiniti. Poiščite nasvet z AiDoge NowGraf (GRT)Graf (GRT) je poskušal narediti na dan, ki je davno minil do 7. 40% proizvodnje po zaprtju nad Fib 0. 382 izboljšajte na 0 $.1220.Potem se je GRT še enkrat soočil z dejanskim odporom na 24-dan in 0085-dnevni EMA pri 0 $. 1318 in $0.1318 oziroma. Neuspeh pri prekinitvi nad temi kratkimi EMA pomeni prisotnost prodajalcev, kar nakazuje, da bi se GRT morda verjetno preprosto konsolidirala ali ponovno sledila zmanjšanje trenutne dolžine časa. Zdi se, da bo zagon oslabel kot odgovor na padec RSI od 50.35 dan je že zdavnaj minil do 048.58 prav ta trenutek. Padec v funkcijah RSI v shemo zmogljivosti vrača nevarnosti. Histogram MACD se je nekoliko spremenil na 0. 09, vendar se ostanki končajo do ničelne črte, kar kaže a pomanjkanje dejanskega zagona navzgor. Obseg trgovanja se je prejšnji dan povečal za 135.129 milijonov, vendar je prav ta trenutek močno upadlo na 60.15 milijonov.Ogromno zmanjšanje obsega kaže na pomanjkanje vztrajnega iskanja hobija, kar vzbuja dvome glede dodatne prednosti.

Da bi se BRT prepričljivo dvignil, se glasnost želi podaljšati. Na splošno volumske lastnosti dodatno kažejo na šibko točko zaključka do dolžine časa. Zaporedje padajočih najvišjih vrednosti, pomanjkanje vzpona navzgor, neuspeh pri zaključku nad kratkim uporom, in padec obsega na točko BRT, nedvomno bočno trgovanje, da bi se v kratkem času zmanjšal.

Verjetno povečano območje med 0 USD. 1113 na $0.1080 bi morda verjetno prišla v igro, če nenavadna izboljšava na Fib 0. 382 v višini 0 USD. 1261 ne uspe rešiti. Trgovanje ali vlaganje v BRT bi se verjetno verjetno preprosto soočil z nevarnostmi v predpogojih za oddajo. Tehnični opis bi se morda verjetno preprosto okrepil, če bi GRT lahko nadomestil zagon za premagovanje upora in končal nad 20-dan in 088-dnevne EMA.Rob Crypto Nowecoterra: pionir v nagrajujoči prihodnosti recikliranja in trajnostiPrvi ekosistem, ki temelji na verigi blokov, ecoterra, spodbuja prihodnost, kjer se recikliranje izplača. svojo oznako na trgu kriptovalut.ecoterra spodbuja kulturo skrbništva nad okoljem tako, da spodbuja uporabnike in podjetjem zagotavlja platformo, da pokažejo svojo predanost reševanju okoljskih zapletov.

Ekosistem ecoterra temelji na štirih pomembnih delih, sistemu nagrajevanja Recycle-2-Ranking, tržnici Carbon Offset Marketplace, Recycled Affords Marketplace in sledljivem profilu vpliva.

Med aplikacijo lahko uporabniki, ki prispevajo k prizadevanjem za recikliranje, v zameno oblikujejo žetone $ECOTERRA.

Ti žetoni bi morda verjetno preprosto dodatno zadržali, vložili ali porabili za ekološke dejavnosti, enakovredne čiščenju obale, sajenju dreves, spletnemu odkrivanju okoljskih zapletov ali dajanju posojil globalnim neizkušenim pobudam za vitalnost.

Aplikacija bo poleg tega ponujala čudovito lastnost, kjer se dejanja v boju proti podnebnim spremembam spremljajo in beležijo na profilih uporabnikov, predvsem dosežke in nezamenljive žetone (NFT). ecoterra bo uporabnikom in podjetjem omogočila nevtralizacijo svojih emisij ogljika s sodelovanjem v različnih pobudah po vsem svetu z uporabo žetonov ecoterra.

Z vsaka tona ogljičnega nadomestila, ljudje in organizacije oblikujejo prestižno odlikovanje na svojih profilih, ki se prej ali slej preoblikujejo v nezamenljive žetone (NFT), ko dosežejo določene mejnike.

Recycled Affords Marketplace namerava poenostaviti povezavo med podjetji, ki iščejo reciklirane izdelke, in tistimi, ki jih reciklirajo.

Korporacije lahko poiščejo ugodnosti, ki jih potrebujejo, z uporabo filtrov po meri. določenih regijah, transakcije pa bodo izvedene z uporabo žetonov ecoterra.

Influence Trackable Profile bo podjetjem zagotovil različne načrte programov za prekinitev vpliva, kar bo učinkovito ublažilo škodljive posledice svojih proizvodnih procesov.Korporacije lahko nejavno objavijo prednost ecoterre v različnih sistemih, vključno z večjo zavestjo o sledovih, sprejemom reševanja do ogromne določene osebe. zaničevanja vredni in dragoceni vpogledi v navade določenih ljudi.ecoterra je v predprodaji do zdaj zbrala več kot 3,8 milijona dolarjev. Potem ko je pred tednom presegel dejansko oznako 3 milijone dolarjev, okolju prijazen začetek kriptovalute zdaj zbira sredstva po kritični ceni več kot $400,0004 na teden.Kdaj predprodaja doseže 3. 671 milijone in napreduje v sedmo stopnjo , se bo sled žetona $ECOTERRA razvila iz $0. 648 na $0.69, ki sproži naslednji načrtovani razvoj sledi.$ECOTERRA bo zaradi te resnice navedena na pomembna menjava kriptovalut je na sledu $0.01 kasneje letos.

Poiščite nasvet z ecoterra NowLido DAO (LDO) Lido DAO je pridobival zagon v zadnjih nekaj dneh in zdi se, da je pripravljen nadaljevati svojo pot navzgor kot odziv na ključne tehnične kazalnike.

Po odboju povečajte okoli 1 USD.281 na $1.648 na Morda bi morda morda 15, LDO se je dvignil nad 35% in na razstavi poskuša rešiti svoje 52-dan in 0085-dnevne EMA.Čudovita zmaga nad temi ključnimi EMA je velika vstopnica to pomeni krepitev zagona navzgor.Če tako dolgo lahko LDO preneha nad temi EMA, postavlja pot najmanjšega odpora navzgor.

RSI na oblikovanih temeljih je poleg tega naraščal korak za korakom, od 50.088 dan, ki je že zdavnaj mimo do 58.37 prav ta trenutek. To dokazuje, da se za LDO ustvarja določen zagon. V vmesnem času je histogram MACD zrasel od 0. 40 do 0. 048, kar dodatno kaže na povečanje zagona navzgor. Če bi se morda vztrajno vzpon nadaljeval, je prva stopnja odpora med 2 USD.578 na 2 $. 671.Če je tukaj premagano, je verjetno bi verjetno preprosto izkoristil dodatno iskanje, da bi pognal LDO višje. Na več kot nekaj straneh, če se vrednost umakne pod EMA, povečajte bi morda verjetno preprosto dodatno naletel na približno 2 USD. 12 do $2.40.LDO prikazuje določene tehnične kazalnike, ki kažejo na spretnost za dodatne dobičke v dneh prihoda, če bi se navzgor verjetno le dodatno ohranil.

Zgornji udarec ključni EMA, rastoči RSI in razponi MACD vse kaže na krepitev bikovskega zagona.

Rob Crypto NowTržna pomoč, ki jo poganja umetna inteligenca: yPredict je zagotovo ena najbolj smiselnih kriptovalut za oropanje zdajStartup za trgovanje in kriptoraziskovanje yPredict, ki ga poganja umetna inteligenca, je v predprodaji do zdaj zbral več kot 1,1 milijona dolarjev, kar kaže na dejansko zgodnjo poizvedba za njegov žeton $YPRED.Ker hobi v žetonu yPredict še naprej narašča, se zdi, da bo predprodaja kot kraj za razprodajo njegovega nenavadnega odra pod tedensko.

Pričakuje se, da bo yPredictov institucionalni sistem za napovedovanje sledenja kriptovalutam, ki ga poganja AI, motil trgovino s kriptotrgovanjem.

Ko zbiranje sredstev doseže 1 $. 598 milijonov oznak, bo predprodaja žetonov $YPRED prešla v svojo šesto stopnjo, s čimer se bo sled žetona dvignila z 0 $. 09 na žeton na 0 $. 09.S tremi preostalimi fazami predprodaje je $YPRED trace je odločen, da realizira $0.11 in nazadnje kotacija na borzah kriptovalut v 3. četrtletju pri 0 USD. 11.Platforma yPredict bo izkoristila sporne napovedne elemente in podrobne vpoglede, ki so jih razvili vrhunski svetovalci in kvanti za umetno inteligenco, ter trgovcem zagotovila trgovci pa “nepremagljivo prednost.”Platforma bo zagotovila dostop do kazalnikov, ki jih poganja umetna inteligenca, prebojov, prepoznavanja vzorcev in delov razpoloženja v družbenih/novicah. Tržnica ypredict.ai bo svetovalcem omogočila ustvarjanje dobička z zmogljivostmi z zagotavljanjem napovedi manekenov ali podrobnih raziskav kot kazalnikov trgovanja, na katere se lahko naročijo trgovci in trgovci.

Umetna inteligenca je že dokazala svojo sposobnost napovedovanja tržnih dejanj, pri čemer se strojno odkrivanje temelječih elementov ogromnega jezika (LLM), ki je enakovredno ChatGPT, izkazalo za učinkovito pri napovedovanju dejanj sledenja delnicam.

Žeton $YPRED podjetja yPredict, izdan v verigi blokov Polygon, je izvorni žeton njegove trgovalne platforme, ki jo poganja AI.

Stranke bodo morale plačati ceno naročnine, denominirano v $YPRED, za vstop v prvorazredne dele platforme.

Deset kosov teh cen bo razdeliti obstoječim imetnikom žetonov $YPRED, kar zagotavlja palec pasivnega dobička in fascinantno dolgotrajno hrambo časa.

Nakupovanje žetonov $YPRED je enostavno, saj bi mogoče preprosto dodatno ponuditi z ETH, MATIC, BNB ali z uporabo debetne/kreditne kartice en dan predprodaje.

Iščite nasvete z yPredict NowInjective (INJ)Injective (INJ) je v zadnjih 5 dneh doživljal dolgo stransko trgovanje, pri čemer je njegovo sledenje dejansko lebdelo nad Fib 0 .598 stopnja pri 6 $. 54.Ta podaljšana dolžina konsolidacije, skupaj z zmanjševanjem obsega trgovanja in EMA, ki se približujejo nenavadnemu sled, namiguje na potencialno ključno stikalo sledi na obzorju.V vmesnem času oba 27-dan in 44-dan EMA so nameščene nad prikazom INJ sledi 6 $. 15, ki znaša 6 $. 69 in $6.52, oz. 77-dnevna EMA je močno nižja od nenavadne sledi, zabeležene pri 5 $. 50.Zmanjšanje vrzeli med temi EMA in nenavadno sledjo, pomešano s padajočim obsegom, je tipičen predhodnik skoka nestanovitnosti.

Potem še enkrat, pot pričakovanega preklopa sledenja ostaja nezanesljiva in bo v veliki meri odvisna od tega, ali bo vrednost mogoče razbiti s trenutnim uporom ali povečati dosege.

RSI se je zmanjšal na 37.048 od 37.77, kar kaže na manjši razvoj pri spodbujanju stresa.

Ta stopnja RSI ni več, ampak na pragu preprodanosti, kar pušča prostor za dodaten palec navzdol.

MACD histogram kaže vrednost -0.108, pomanjševalnica čarovnije iz dneva, ki je davno pretekel z -0. 281.Ta prirastek, čeprav miniaturni, bi morda verjetno preprosto kazalo na počasen premik zagona proti bikom. Tiho, MACD ostaja na škodljivem območju, kar kaže, da medvedi na razstavi niso javni.

Obseg trgovanja je doživel padajoči trend, z nenavadnim obsegom pri 2.197 milijonov, zmanjšanje v primerjavi s prejšnjimi 3. 088 milijonov in pod prenosnim življenjskim obsegom 4. 129 milijonov. Ta prestrašena količina en dan konsolidacijske dodelitve lahko na splošno privede do fascinantnega preboja.

Trenutna odpornost je na Fib 0,5 stopinji pri 6 $. 088, zelo dobro znana stopnja, ki jo INJ premaga, da se vzpostavi bikovski zagon. Nasprotno pa se takojšnje izboljšanje spotakne na Fibonaccijeva 0. 598 stopnja pri 6 $. 58. Če se ta stopnja zdaj ne loti, 77-dnevna EMA pri 5 $. 52 bi bila verjetno naslednja obrambna linija za biki.Medtem ko Injective (INJ) kaže znake potencialno pomembnega preklopa, je treba pot le zagotoviti.

Trgovci bi morali samostojno skrbno prikazati videoposnetek trenutnega povečanja in razpona odpornosti, pa tudi kazalnike obsega, RSI in MACD za namige o prihodnjem sledenju.

Rob Crypto Now Odklepanje prihodnosti samostojnega Delo: DeeLance je zagotovo eden najbolj razumnih kriptovalut za oropanje zdajDolgo način zmedenega dela je nenavaden, že dolgo uveljavljen, vendar so norme svobodnjaka obtičale v preteklosti. DeeLance dviguje edinstven metaverzum, kjer se lahko samostojni podjetniki oblikujejo, ustvarijo sosesko in dosežejo svojo kariero, ki jo poganja tehnologija blockchain.

Ta platforma za samostojno delo Web3, ki ima že zbranih več kot $671, do zdaj v svojem Predprodaja, predmeti so čudovito drugačni za trgovce, ki se želijo vključiti v rastoči finančni sistem.

DeeLanceov metaverse je zasnovan za reševanje dolgotrajnih zapletov, ki pestijo digitalni samostojni sektor, kar je enakovredno kršitvi avtorskih pravic in goljufijam s honorarji.Alekh in Ivan, vodja oziroma upravitelj skupnosti DeeLance, sta pojasnila, da bo tokenizacija samostojnega dela v NFT zagotovila neprekosljivo stopnjo varnosti in brezskrbnosti za vse zainteresirane strani. Platforma DeeLance, ki jo poganja žeton $DLANCE, poteka mimo zaščitenega samostojnega stanovanja in uporabnikom ponuja možnost druženja, dela in oblikovanja v čudovitem digitalnem vzdušju.Žeton $DLANCE ima uporabnost v notranjosti ekosistema, kar imetnikom v predprodaji omogoča vstop v Metaverse VIP Sposobnosti in višja ozaveščenost o sledenju.Stranke si lahko dodatno izmislijo prilagojene avatarje, se pridružijo in najamejo administrativno osrednje stanovanje, kar prispeva k uspešni soseski samostojnih podjetnikov.

Vpliv DeeLance v kripto stanovanju je grozen; nobena tema, ki je pred nekaj tedni začela svojo predprodajo, je najbolj pritegnila pozornost, platforma je že pridobila sledilce na področju 31,0004 sledilcev na Twitterju in na tisoče ljudi na Telegramu in Discordu.Ko se predprodaja nadaljuje, bo vrednost žetona $DLANCE razvijati korak za korakom, kar zagotavlja pridobitev zmogljivosti za zgodnje trgovce.Poiščite nasvet pri DeeLance Now 1658396971864936448

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -