2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Najboljše ameriške banke ponujajo velike spodbude za privabljanje kripto talentov

Najboljše ameriške banke ponujajo velike spodbude za privabljanje kripto talentov

LinkedIn poroča, da so seznami delovnih mest na celotnem spletnem mestu v zvezi s kripto povečali za več kot 600 % od avgusta lani.

2634
Skupaj ogledov

20

Skupni deleži

Top U.S. banks offer big incentives to lure crypto talentTop U.S. banks offer big incentives to lure crypto talentTop U.S. banks offer big incentives to lure crypto talentTop U.S. banks offer big incentives to lure crypto talent

Najboljše banke in finančne institucije s sedežem v ZDA so zapolnile več kot 1,0 mest za kripto strokovnjake v zadnjih treh letih.

Glede na poročilo Bloomberga z dne 1. novembra finančne institucije ponujajo znatne bonuse za privabljanje kripto talentov, pri čemer svetovalec za človeške vire Johnson Associates ocenjuje, da kriptovalute izplačujejo plače med 20% in 30% višje kot primerljivi položaji, ki niso povezani z digitalno valuto.

Podjetje je dodalo, da številne višje kripto vloge koristijo do 50% povečanje plače v primerjavi s primerljivimi položaji, pri čemer je generalni direktor Alan Johnson zaključil:

»Banke ne morejo tvegati, da bi njihove stranke šle za te storitve v drugo banko, zato se morajo okrepiti.«

Analizirano raziskovalno podjetje Revelio Labs 91 zaposlovanja v zvezi s kripto pri Goldman Sachs, Wells Fargo, Fidelity in JPMorgan Chase – štirih največjih delodajalcih digitalnega asset talent na profesionalnem socialnem omrežju LinkedIn. Revelio je zaključil, da strokovnjaki za kripto v povprečju uživajo 9-odstotno zvišanje plač v primerjavi s svojimi bančnimi sodelavci.

Oktobra je LinkedIn poročal, da so seznami delovnih mest na celotnem spletnem mestu za delovna mesta v zvezi s kriptovalutami in blockchain sta od avgusta poskočila 768% 2634.