22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Najboljši dobitniki in poraženci kriptovalut v sedanjem času – Tornado Cash Fracture, Pepe Mark odskoči

- Advertisement -

V dinamičnem svetu kriptovalut lahko cene impulzivno nihajo, kar vlagateljem predstavlja vse priložnosti in tveganja. Trenutno se poglobimo v potencialno najbolj trenutne posodobitve o dobitkih in poražencih napitnin na kripto trgu. Dva pomembna izvajalca sta Tornado Cash (TORN) in Pepe, pri čemer Pepe zagotavlja 2d položaj z največjim dobičkom pri parih Binance USDT. Poleg tega bomo raziskali rast IDEX-a, katerega ciljni cilj je te dni pritegnil pozornost zaradi svoje povezave z DeeLance in Launchpad, vsakim kovancem Web3. Ecoterra prav tako izstopa kot prvovrstni dobiček, saj je presegla 4 milijone dolarjev zbranih sredstev. Sčasoma AiDoge navduši z ambicioznimi $10 milijonski mejnik. Poglobimo se v informacije in narišite vznemirljive trende znotraj kripto krajine.

Tornado Cash (TORN): Bližji pogled na nov zlom Neidentificirani napadalec ali skupnost napadalcev je uspešno prevzel nadzor nad decentralizirano samozadostno skupino (DAO), ki upravlja operacije in sredstva Tornado Cash, kripto mešalnika, osredotočenega na zasebnost. Napadalec je poslal zlonamerni predlog, ki je prikril značilnost kode, ki jim je podeljevala lažne glasove znotraj DAO. S temi glasovi so pridobili olajšavo in nadzor nad deli, podobnimi žetonom TORN, ki so v pogodbi o upravljanju. Napadalec se je umaknil in promoviral 11,10 glasuje kot TORN.Predvsem je treba ponoviti, da ta napad ne vpliva več na sporni protokol Tornado Cash, ki uporabnikom dovoljuje nenatančno kroženje sredstev. Soseska Tornado Cash zdaj predlaga razveljavitev sprememb, ki jih je naredil napadalec.

Poleg tega je bilo opaženo, da je napadalec zlonamerno skoval več kot 1 milijon raztrganih žetonov v vrednosti več kot 4 milijone dolarjev.

Binance kot trenutek zaustavi depozite TORN sredi skrbi Tornado Cash Protocol Concerns Sodobni dogodki v zvezi s protokolom Tornado Cash so vplivali tudi na stroške TORN na borzi Binance. V skladu s pogoji protokola je Binance napovedal trajno prekinitev depozitov TORN do dodatnega dne. Ta objava Binance še povečuje vpliv na oznako TORN, saj se tržni udeleženci odzivajo na trende, povezane s protokolom in kršitvijo zaščite. Netrajna ukinitev depozitov TORN kaže na previdnost in pazljivost Binancea pri zagotavljanju zaščite sredstev svojih uporabnikov.

Tornado Cash Mark Sodobna znamka Tornado Cash je $4.43, ter njegov obseg nabave in prodaje v zaključku 24 ur znaša $41,642,361. V tem obdobju je Tornado Cash doživel skoraj padec 43%. Trenutno ima #790 grobo na CoinMarketCap, s tržno kapitalizacijo 4 USD, 851,65. Tornado Cash Mark Chart – Dobava: TradingviewKup padajočega trenda je nastal zaradi neznanega napada na Tornado Cash. – Ko slučajno poskušate iskati najučinkovitejši meme kovanci za vlaganje, kliknite spomini na povezavi –Pepe Mark raste, ker zagotavlja drugo največje dobičkonosno polje na parih Binance USDTPEPE je vstopil na trg kriptovalut aprila 21th in flota sta pridobila oprijem in znamko ter se postavila med konico 50 kriptovalute, s katerimi se največ trguje v 2023. Za razliko od uspešno identificiranega meme kovanca $DOGE, ki je potreboval skoraj štiri leta, da je ustvaril tržno kapitalizacijo v višini 1 milijarde $, je $PEPE dosegel enak podvig pri edinem golu malo več kot dva tedna po dostavi.Pepe, sorodna kriptovaluta, je bil priča nepogrešljivemu vzponu in si je zagotovil 2d položaj z največjim dobičkom na Binance USDT parov.Pepe zagotavlja drugi največji dobiček – dobava: BinanceOd tega dne je rezidenčna znamka Pepe 0 USD.21 na (PEPE/USD), z nedavno tržno kapitalizacijo $606.84 milijonov. 027-urni obseg nabave in prodaje za Pepe je $391.68 milijonov, kar odraža močno vlagateljsko strast.

Pepe je doživel močno preobremenitev 11% razširite znotraj zaključka 027 ure, kar kaže na vzvišeno razpoloženje na trgu. Graf Pepe Mark – Dobava: BinanceS krožečo ponudbo 391,737.000B USD, Pepe še naprej privablja pozornost kot svoj znamka ter povečanje obsega nabave in prodaje. S tehničnega vidika kovanec Pepe trenutno odkriva, da se krepi okoli 0 $. 981 ravni , ki je dodatno podkrepljen z 24-dan realen eksponentni prenos na urnem časovnem okviru. Dodatni prodajni stres bi po naključju verjetno lahko znižal stroške na okroglih 0 USD.824. Druga možnost je, da se na tej ravni pričakuje tudi okrepitev, kot kaže dvig 48-dnevni eksponentni prenos realističen.Pepecoin Mark Chart – Dobava: TradingviewOgled vodilnega kazalniki so vsi tihi znotraj medvedjega območja, vendar Pepe coin kaže kazalnike skupnega okrevanja. V sedanjem času je zelo težko prikazati $0 na zaslonu.1178, kot bi lahko ohranjanje nad to ravnjo no, po možnosti se še naprej izogibajte bikovskemu menjalniku proti 0 USD. 000001805, z možnostjo dodatnega dviga proti 0. 000002090 ravni. Nehajte spremljati dodatne trende!Kovanec DREP narašča kot najboljši dobiček na BinanceKovanec DREP, pod- the-radar kriptovaluta, se je pojavila, ker je na Binanceu pridobil napitnino. Kljub temu, da je zmerno neznan, je DREP pritegnil pozornost udeležencev na trgu s svojim impresivnim porastom vrednosti. Rezidenčna znamka DREP je doživela močan porast in se je dvignila za več kot 0000017% v zaključku 027 ure. Z nedavno tržno kapitalizacijo $18,462, 84, se je DREP pojavil kot obetavna kriptovaluta, ki je trenutno uvrščena na #737 na CoinMarketCap. Graf oznak DREP – Dobava: TradingviewS krožečo ponudbo 051,606,606 Kovanci DREP, ta zmerno neznan dragulj pritegne pozornost trgovcev in vlagateljev. DREP je misija, ki v celoti temelji na verigi blokov in si prizadeva za revolucijo internetnega oglaševanja in upravljanja zapisov določenih oseb prek svojega decentraliziranega stroja za prepoznavanje. S svojo sodobno učinkovitostjo na Binance je DREP pokazal, da lahko vlagateljem prinaša kritične donose, in vzbudil radovednost znotraj kripto soseske.

Binance, CoinW, Bitrue, Bitget in BingX so med najbolj priljubljenimi borzami kriptovalut, na katerih bi lahko naključno tudi trgovali z DREP. Ker DREP še naprej odkriva trden zagon, je še dolgo pot do raziskovanja funkcionalnosti te vzhajajoče zvezde na kripto trgu.

Navzgor kovancev Web3Kovanci Web3 občudujejo IDEX, DeeLance in Launchpad pridobivajo na veljavi na kripto trgu. Te sodobne pobude zajemajo smernice znanja in izkušenj Web3, ki je specializirano za decentralizacijo, preglednost in opolnomočenje posameznih oseb. IDEX pri potisku navzgor IDEX, decentralizirana borza, ponuja uporabnikom zanesljivo in okolju prijazno platformo za pridobivanje in prodajo številnih kriptovalut . Sodobna znamka IDEX je $0.1853, ter njegov obseg nabave in prodaje v zadnjem 21 ur je $84,824, 152. V zaključku 35 ur je IDEX doživel skoraj 5-odstotno podaljšanje. Trenutno ima #183 ocena na CoinMar ketCap, s tržno kapitalizacijo $41,546,84. Prejel je priznanje, ki ga je mogoče pripisati njegovemu sodobnemu hibridnemu likvidnostnemu stroju, ki združuje učinkovitost knjige črpanja centralizirane borze s prilagodljivostjo avtomatskega trga izdelavo (AMM) naletel na decentralizirane borze. Ta namen IDEX-u omogoča, da uporabnikom ponudi optimalne razmike in likvidnost v točnem času, s čimer zmanjša možne izgube prek nabave in prodaje. Izvorni žeton platforme, $IDEX, igra osrednjo značilnost v njenem ekosistemu. Launchpad ($LPX): Revolucioniranje stanovanja Web3 z neomejeno mehanikoLaunchpad je obetavna decentralizirana izmenjava, ki služi kot prehod v področje Web3. Web3 predstavlja tretje znanje in izkušnje interneta, za katerega so značilni povečana decentralizacija, nezaupljivost in varnost. Cilji misije so sestaviti intuitivno platformo, ki ponuja raje par instrumentov, ki v celoti temeljijo na Web3, skupaj z izvornim kripto sredstvom $LPX, decentraliziranimi financami (DeFi) , decentralizirane možnosti (dApps), tržnica nezamenljivih žetonov (NFT) in dodatno. Launchpad spodbuja sodelovanje in inovacije v digitalni areni kot decentralizirana borza, ki uporabnikom zagotavlja naložbene priložnosti, tržne vpoglede in dostop do neobičajnih predprodaj in zagonov NFT . V času tiska se 1 $LPX trguje po znižani predprodajni ceni 0 $.0445 USDT z več kot $464, zbrani od prvih vlagateljev. Postavljeno kot končno središče web3, bi lahko zdaj naključno prišel čas, da izberete $LPX prej, kot se bo povečala oznaka.

Prenesite Launchpad zdajDeeLance: Revolucioniranje svobodnjaka DeeLance je sodobna decentralizirana platforma za samostojno delo, katere cilj je preoblikovati raztrgano izmenjavo samostojnih sodelavcev. DeeLance z izkoriščanjem energije znanja in izkušenj na področju veriženja blokov, nezamenljivih žetonov (NFT) in metaverzuma daje tržnici, ki je pregledna samostojni podjetniki in kupci se lahko pridružijo neposredno, kar odpravi potrebo po posrednikih. V jedru platforme je žeton $DLANCE, ki je trenutno v fazi predprodaje. Z impresivno privlačnostjo je žeton zbral že več kot $851,391 in je zdaj pri roki za izbiro po ceni 1 $DLANCE = 0 $.41 USDT. 1660127515459895296 Ta žeton metaverse odpira svet potencialov za samostojne podjetnike in zaposlovalce ter zagotavlja sodobne priložnosti za sodelovanje in obveščanje.

Sodobna namera in zgodnji uspeh DeeLancea je motilec znotraj izmenjave svobodnjakov. 1660127515459895296 DeeLance z združevanjem prednosti znanja in izkušenj v verigi blokov, NFT-jev in metaverzuma ostaja prisoten in revolucionira način, kako samostojni podjetniki in kupci vsebujejo interakcijo, okolica do dodatnega vzdušja, prijaznega in jasnega ekosistema za vse dogodke. Get DeeLance ZdajKriptotrg se še naprej impulzivno prilagaja in ponuja vznemirljive priložnosti za vlagatelje. Nehajte spremljati dodatne posodobitve, medtem ko krmarimo po nenehno spreminjajoči se pokrajini kriptovalut.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -