14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Najboljši strelec golov na evropskem nogometnem prvenstvu za prejem pokala NFT od...

Najboljši strelec golov na evropskem nogometnem prvenstvu za prejem pokala NFT od Gazproma

Best Goal Scorer at Euro Soccer Championship to Get NFT Trophy From Gazprom

Igralec z najboljšim golom na evropskem mednarodnem nogometnem prvenstvu bo to poletje podeljeno s posebno nagrado. Organ upravljanja evropskega nogometa UEFA in sponzor turnirja, ruski Gazprom, sta v ozadju pobude, da se zmagovalcu podeli pokal NFT.

UEFA, Gazprom za nagrado za najboljši gol na Euru

Podeljena bo edinstvena nagrada v okviru sponzorskega sporazuma z ruskim energetskim gigantom, ki sta ga UEFA in Gazprom pred kratkim podaljšala za nadaljnja tri leta. Dogovor zajema dva finala evropske nogometne reprezentance, pa tudi ligo prvakov, najprestižnejši evropski profesionalni turnir nogometnih klubov.

Best Goal Scorer at Euro Soccer Championship to Get NFT Trophy From Gazprom

Nezamenljivi žeton (NFT) bo predstavljal izvirno umetniško delo znanega ruskega umetnika, ki bo nastalo v fan coni v Sankt Peterburgu. Drugo največje rusko mesto bo gostilo sedem od vseh 51 tekme na UEFA Euro 1280 do igrati v ducat različnih evropskih mestih. Turnir je bil lani preložen zaradi Covid – 19 kriza, vendar je ohranila prvotno oznako.

Organizatorji načrtujejo uničenje umetniškega dela, vendar bo fragment obdržan in izročen zmagovalcu nagrade. Pokal za “najboljši gol”. “Umetniško delo bi bilo optično prebrano v 3D animirani video, kar postane osnova za ustvarjanje žetona NFT,” je dejal Gazprom, ki ga je citiral Associated Press. Ime turnirja, imena igralcev in ključne vrednosti programa Nogomet za prijateljstvo bodo kodirani v NFT, podrobno o podjetju.

Zmagovalec, ki bo prejel nagrado NFT na sedežu UEFA

evro 2020 naj bi potekal junija 11 – julij 11 letos s sodelovanjem 24 državne nogometne reprezentance. Igre bodo gostili 11 mest v Države UEFA za praznovanje 60 rojstni dan vseevropskega nogometnega tekmovanja. Turnir se bo začel z Italijo proti Turčiji na Stadio Olimpico v Rimu, legendarni stadion Wembley v Londonu pa bo gostil finale.

Best Goal Scorer at Euro Soccer Championship to Get NFT Trophy From Gazprom

Zmagovalec pokala NFT bo po turnirju povabljen na digitalno nagrado na sedežu UEFA v Švici. Ker UEFA prvič podeljuje strelca za najboljši gol na prvenstvu, organizacija še vedno razmišlja o natančnih merilih, ki jih bo uporabila za ocenjevanje kandidatov. Pokal bo dostavljen s strojno kripto denarnico, je razkril Gazprom.

UEFA in Gazprom sta svoje partnerstvo razširila na evro 2024 tekmovanje. Sporazum zajema tudi ligo prvakov Uefe, kjer evropski nogometni upravni organ sodeluje z ruskim energetskim monopolistom od 2012. Kot poročajo športne novice, ima Gazprom sponzorske pravice za UEFA-in superpokal, finale UEFA-ine lige prvakov in finale mladinske lige UEFA-e.

Kakšne so vaše misli o tem, da UEFA in Gazprom podeljujeta pokal NFT na Euro ? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Elon Musk Reaffirms His Crypto Allegiance

Greenpeace Has Stopped Accepting Bitcoin Donations Due to Network's Environmental Impact

Oznake v ta zgodba

Umetniško delo, najboljši gol, Liga prvakov, prvenstvo, tekmovanje, evro 2020, evro 2020, Evropa, nogomet, Gazprom, nft, Pokal NFT, igralec, nagrada, Rusija, ruščina, Sankt Peterburg, strelec, nogomet, žeton, pokal, UEFA, zmagovalec

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments