19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Najboljših 5 kriptovalut, ki si jih lahko ogledate ta teden: BTC, ETH,...

Najboljših 5 kriptovalut, ki si jih lahko ogledate ta teden: BTC, ETH, UNI, ICP, AAVE

V nedavni raziskavi CNBC o skupini portfeljskih menedžerjev in delniških strategij le 6% vprašanih pričakuje, da bo Bitcoin (BTC) dosegel $ 53, v 990. Velik del, 42% udeležencev, napovedujejo, da bo Bitcoin ostal pod $ 28, to leto. Od preostalih, 20% pričakuje, da bo izterjava dosegla $ 45, in ostalo 22% predvideva prehod na $ 55, .

To kaže, da je razpoloženje še vedno negativno. Vendar nedavno kitajsko zatiranje kriptokopcev ali regulativni ukrepi niso sprožili naslednje stopnje upada v Bitcoin-u. To pomeni, da pametni denar ni panika, temveč ribolov na dnu na dnu.

Analitik Willy Woo je pred kratkim v intervjuju za podcast What Bitcoin Did dejal, da se dolgoročni imetniki, ki so svoje Bitcoin prodali v začetku tega leta, počasi kopičijo na nižjih ravneh. Woo je dodal, da podatki v verigi kažejo, da se Bitcoin obnavlja.

Po navedbah virov novic The Street, hedge sklad milijarderja Stevena Cohena Point 67 Asset Management lovi “glavo kripto” za vstop v kripto sektor. To kaže na to, da institucionalni vlagatelji na trenutni upad gledajo kot na vstopno priložnost.

Ker so kripto trgi v stanju okrevanja, preučimo lestvice prvih petih kriptovalut, ki imajo dober poskus vodenja

BTC / USDT

Bitcoin se konsolidira med $ 29, 000 v $ 42, 451. 61 v zadnjih nekaj dneh. Potem ko medvedi junija niso uspeli ohraniti cene pod podporo razpona 22 in 21 , biki trenutno poskušajo okrevati.

Dnevni grafikon BTC / USDT. Vir: TradingView

Biki so potisnili ceno nad 018 – dnevno eksponentno drseče povprečje ($ 2040 , 993) in bo zdaj poskušal dvigniti ceno nad 50 – dnevno preprosto drseče povprečje ($