0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Najnovejši FTX – izbira stroškov kriptovalut, vendar ima FTX popolnoma 1,24 milijarde dolarjev gotovine, Bahami in hiperpovezava SBF, Genesis on Brink, dvigi FTX Japan

- Advertisement -

Darilo iz sodnih spisov, ki ga FTX dolžniška podjetja nosijo skupno denarno stabilnost v višini dejanskega 1 USD.19 milijarde.

Pojavila se je še novica, da Ameriški tožilci so FTX preiskovali precej preden je podjetje propadlo.

Izvleček bilanc, ki ga je sestavilo poslovno svetovalno podjetje Alvarez & Marsal in vložil Edgar Mosley, ki nadzoruje posadko, navaja podatke o vsakem od štirih silosov, ki jih je predhodno identificiral in prijavil sodišču izvršni direktor FTX John Ray.

Silos Alameda ima $400 milijonov; Dotcom silos $200 milijonov; tvegani silos 8,6 milijona dolarjev; in silos WRS $42 milijonov.

Skupni deli dolžniških računov v $ .5 milijonov in računi brez dolžnikov $487.7 milijonov.

Podjetja, regulirana s strani FTX, nosijo denar v finančni ustanovi Računi brez dolžnikov vključujejo FTX Digital Markets, FTX Philanthropy, Embed Clearing, Embed Financial Technologies in LedgerX – vsi ti subjekti se štejejo za plačilno sposobne v odgovor na zastarele odločitve, ki jih je izvršni direktor Ray konec tedna vložil na sodišče. .

Skupna denarna stabilnost je 1 $,200,400,.

175 podjetja v ekipi FTX, ki nosijo vlogo za poglavje 15 v ZDA in se ocenjuje, da nosijo obveznosti v znesku, ki presega $ milijarde.

Med številnimi vrhunci 75 sam zbiralnike, dolgujem 3,1 milijarde dolarjev, tako da je denarni primanjkljaj pred odtujitvijo pod količino, ki je potrebna za izdelavo celotnega zbiralnika.

FTX ima preneseno operativno pomanjkanje v višini 3,7 milijarde $Alvarez & Marsal sta poleg tega poročala v predložitvi sodnega spisa da so v odgovor na davčne napovedi FTX in povezanih podjetij imeli prenosni zvezni dobiček iz poslovanja, ki ni bil nižji od 3,7 milijarde USD, kot na 35 december 95587.

FTX-jev minimalni popolni dobiček prenos izgube iz poslovanja je bil včasih $500 milijonov.

Za uspešno odkrivanje sredstev je FTX zahteval, da se na borzah premislijo sredstva, ki se nalagajo in so prekiniti rezultate nedovoljenih prenosov, pri čemer poudarja, da th to vrsto sredstev je treba vrniti v “gospodarsko posestvo”:

Kripto cene najdejo svojo podlagoV ozadju naraščajočih strahov glede okužbe so se cene kriptovalut po vrtenju minulega dne umirile.

Po padcu na $ ,715, bitcoin je premaknil podporo nad $19, v času pisanja. Podpora za Ethereum je nekoliko padla na, cena je 1 USD, 175, za 2 % več

Bahami proti ZDA – Kdo je odgovoren preveriti to zmešnjavo?Dan preden je bila vložena peticija za ekonomsko razrez na ameriškem sodišču, dne 13 Novembra je tečaj vrednostnih papirjev na Bahamih (SCB) zamrznil vire FTX Digital Markets “in povezanih strank”.

Potem vse znova, noben predmet, ki bi zamrznil, uporabil je t o v predložitvi FTX predlaga, da je bil Sam Bankman-Fried nekoč v areni za prenos digitalnih virov oblastem Bahamov.

sklicevanje na »nepooblaščen dostop do« bi po naključju domnevno poleg tega pripovedovalo o vdoru, ki je povezan z »izčrpavalnikom računov FTX«, ki je nekoč bil s promocijo ETH, kar je privedlo do drsenja oznake žetona sferično 13%.

Vklopljeno

November FTX Digital Markets je vložil poglavje 15, ki skuša izenačiti pritožbe sodnega spisa na Bahamih kot sodni spis v Delawareju .

Toda od takrat naprej 16 novembra so oblasti Bahamov preselile vse digitalne trge FTX digitalne vire v denarnice pod podporo, ki jo spremlja SCB – drsenje, ki ga izpodbijajo odvetniki za FTX Trading, ki pravijo, da SCB spodkopava gospodarske pritožbe v ZDA in krši uveljavljena načela, ki zahtevajo, da reševanje v ZDA dovoli kakršna koli dejanja za reševanje “bivanje” ali zamrznitev virov.

” Zdi se, da je avtomatsko bivanje razmetavalo, nič manj s strani akterja oblasti,” mrmrajo ameriški odvetniki.

Posledica vsega tega je, da skupni začasni likvidacijski upravitelji, ki jih je SCB imenoval za napad na digitalne trge FTX, zdaj vztrajajo, da FTX Trading ni imel pooblastil za vložitev poglavja 15 peticija za gospodarsko razveljavitev.

FTX Digi tal Markets je družba za storitve in izdelke skupine, zato oblasti Bahamov ustvarjajo medvedjo raven.

V modelu nekega kroženja je Bahamski sodni spis se je zdaj strinjal, da dovoli svojemu kapitulu 13 peticija, ki bo obravnavana na sodišču v Delawareju.Spor med Bahami in ZDA je poleg tega dobil dodaten kontekst s tviti, ki so izhajali od Sama Bankman-Frieda (SBF), ki pravi, da si prizadeva zbrati sredstva za pridobitev podpore FTX od nepotrebno.

V sodnih dokumentih se odvetniki FTX Trading ne zanemarjajo glede tega, kar ocenjujejo, da se dogaja:

“Gospod. Bankman-Fried, soustanovitelj in nadzorni lastnik vseh dolžnikov in FDM , se zdi, da podpira prizadevanja JPL [joint provisional liquidators], da bi razširili obseg postopka FTX DM na Bahamih, da bi spodkopali to poglavje primerih , in prenesti sredstva od dolžnikov na račune na Bahamih pod podporo bahamskih oblasti.«

Zadnji petek SBF je za CNBC predlagal, da se je nekoč ukvarjal z reševanjem: »Sodim, da si moramo prizadevati pridobiti čim večjo oznako za uporabnike, kot si jo lahko zamislimo. Preziram to, kar je postalo dokončno, in globoko si želim, da bi bil še posebej previden.«

Izvršni direktor FTX Ray je poudaril, da SBF nima »stalne vloge«. pri FTX:

Prvotni generalni direktor FTX zaenkrat izvaja strateški pregled svojih virov in na sodišču Predložitev seznama je poudarila, da se zdijo regulativni subjekti solventni, kot je bilo omenjeno prej v tem članku:

»V bistvu temelji predvsem na našem pregledu povsod v končnem teden, smo zadovoljni, da so nas naučili, da številne regulirane ali licencirane podružnice FTX, znotraj in zunaj Združenih držav, nosijo liste stabilnosti topil, odgovorno upravljanje in dragocene franšize.«

Dodal je, da je bila nekoč “prednostna naloga … raziskati prodaje, dokapitalizacije ali različne strateške transakcije.”

Pojasnite, da John Dorsey danes predseduje prvemu zaslišanju sodnega spisa v Delawareju in bi po naključju dobro zbran medved začel, ko bi si prizadeval razvozlati spor med Bahami in sodni spis v ZDA.

FTX Japonska dvige je treba odpreti pred enoletno prekinitvijo Ta dan je bilo nekaj ustreznih informacij o možnostih FTX Japan, potem ko so njeni vodje povedali, da se bodo dvigi nadaljevali pred prekinitvijo enoletnega.

V intervjuju s televizijsko hišo NHK, ekipa hčerinske družbe FTX ni nakazovala, da sredstva niso bila zlahka dostopna za dvig.

Kot drugačen sprejem za razširitev dobička je mogoče pripisati FTX Japan, ki uporablja enake cenovne programe kot par. ent, in ta funkcionalnost je bila začasno ustavljena.

Posledično je vzhodna podružnica v fazi razvoja svojega načrta, da bi kupcem omogočila umike ponovno odprto.

Dne novembra, ko je finančne oblasti so FTX Japan prisilile, da prekine vse transakcije, je trdilo podjetje 19.6 milijard jenov v gotovini in depozitih.

Kot delček strateškega pregleda, objavljenega v dokumentih, vloženih v sodni spis ZDA, se vsi člani skupin podjetij FTX, vključno s FTX Japonska, štejejo za odstranljive.

Genesis mora zbrati 1 milijardo dolarjev ali propastiV skladu z datoteko Bloomberga, Genesis nadaljuje z “borbo” za zbiranje 1 milijarde dolarjev, da bi preprečil gospodarski razpad.

Genesis je ustavil odkupe in izdajanje posojil dne 11 novembra. Zaenkrat je še natisnjeno, da ima $129 milijonov zaklenjenih v epu FTX.

Genesis je v lasti Digital Forex Community, ki je poleg tega lastnik Grayscale Bitcoin Belief.

Kot smo poročali, je Binance preudaren v pogovorih o dejanskem financiranju kripto posojilodajalca .

A Genesis gospodarsko zruši bi biti velik turnir okužbe FTX zaradi obsega DCG, ki ima naložbe v kar 239 kripto podjetja. Skrbi glede medveda Genesis poleg tega se je razširil na DCG in GBTC – slednji ima v lasti 3,5 % vseh bitcoinov v obtoku.

V modelu, kako gredo živci trgovcem, Sklad GBTC zdaj trguje z oznako zmanjšanja na svojo oznako dobička 35.6 %. GBTC ne deluje 50% Eno leto do te točke.

Grayscale se po svojih najboljših močeh trudi okrepiti samozavest:

Ali je FTX podprl Tom Bradyja in druge, kot je bilo všeč napačno predstavljanje?Na drugih lokacijah teksaški regulator preiskuje vplivneže v zvezi s plačili, ki so jih pridobili za podpiranje FTX US.

Slavna osebnosti Tom Brady in Steph Curry sta med temi, ki jih preiskuje Texas Divulge Securities Board, pri čemer regulatorji obravnavajo značaj razkritij in njihovo pomembnost.

“Ne razmišljamo o njih,” je dejal režiser Joe Rotunda.

V skladu z odvetniki bi se znane osebnosti po naključju najverjetneje znašle v vroči vodi, če podprejo izdelek, ki ga niso resnično skrbno preučili, potem se bo to upoštevalo

Neučinkovitost kripto nalepk se vrne na položaj, enostavna denarna podpora na mizi Trgovska podjetja iz Chicaga bi po naključju domnevno nosila na stotine in stotine dolarjev, če ne celo milijarde, zaklenjenih na trgovalnih računih FTX, vendar to ne pomeni, da ni gotovina do opravljenega.

V bistvu takšna je dislokacija na trgih in ustvarjanje množičnega odseljevanja trgovskih miz, obstajajo resnično astronomske alternative za reševanje nizko vstavljene pločevinke za sadje, sredstva, ki si je ni bilo mogoče zamisliti le nekaj let.

Razlike v oznakah med borzami in celo med identičnimi viri na istih borzah vodijo v nastanek precejšnjih arbitražnih poslov, kot je razvidno iz grafikona spodaj:

»Če to, kar počnete in boste poleg tega nosili, imate samozavest, da vam prinaša gotovino na borzah, obstajajo zelo boljše področja, ki jih je treba zamenjati,« je dejal Chris Taylor, ki vodi kripto metode pri GSA Capital. Opozorilo emptor – trenutno je mogoče pripisati trgovanju na borzah, je gorato če.

Pretekli FTX – boljše trgovanje, boljši metaverseFTX popolnoma podpira kriptovalute in obstaja tveganje, da bo zimo podaljšal. Kljub temu pa tudi v tem trenutku obstajajo odlične alternative za izkušene trgovce in trgovce.

Čeprav bi si po naključju domnevno poleg tega prizadeval, da bi bil uspešen, da bi svojemu portfelju dodal nekaj alfa, ustrezen izraz za open je v predprodajnem sektorju, zdaj pa imamo na vašem seznamu opazovanih dva svetla predloga – Plug 2 Commerce (D2T) in RobotEra (TORA).

Plug 2 Commerce je natančno tržno ujemanje za svet submit-FTX – njegovi instrumenti trgovalne inteligence, kazalniki in meritve lahko tudi pomagajo trgovcem in trgovcem, da izrazijo pomisleke in vodijo očitno.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -