2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Najnovejši umetniški sejem Zahodne Afrike predstavlja NFT, organizatorji poudarjajo pomen veriženja blokov

Najnovejši umetniški sejem Zahodne Afrike predstavlja NFT, organizatorji poudarjajo pomen veriženja blokov

Organizatorji Art X Lagos , umetniška razstava Zahodne Afrike, je pred kratkim začela umetniški sejem z nezamenljivimi žetoni (NFT), ki predstavlja dela afriških umetnikov iz več kot šestih držav.

Blockchain ponuja pomembno priložnost za umetnike

V izjavi na spletni strani Art X Lagos organizatorji trdijo, da blockchain digitalnim umetnikom zdaj ponuja priložnost za prodajo svojega dela. Dodali so, da takšen premik paradigme odpira možnost bolj decentraliziranega in bolj sodelovalnega gospodarstva, kjer lahko ustvarjalci vodijo pot k bolj vključujoči in bolj raznoliki družbi.

Za da pokažejo obseg odločnosti Art X Lagos, so organizatorji skupaj s Superrare – digitalnim umetniškim trgom na blockchainu Ethereum – nedavno začeli umetniški sejem. Po poročilu se je fizična različica tega sejma začela 4. novembra in naj bi se končala 7. novembra. Spletni sejem pa naj bi se končal novembra 21.

NFT dobivajo več podpore v Afriki

Medtem so si organizatorji v svoji izjavi vzeli čas tudi za pojasnilo, zakaj še posebej podpirajo NFT. Izjava pojasnjuje:

Kot prvi mednarodni umetniški sejem v Zahodni Afriki Art X Lagos priznava pomen prispevanja k razvoju našo bogato rastočo afriško digitalno umetniško sceno, in s tem projektom upamo, da bomo zagotovili vpogled v prihodnost ustvarjanja in zbiranja umetnosti na celini, hkrati pa poudarili ogromen potencial NFT pri razvoju afriških ustvarjalnih ekosistemov.

Pred začetkom sejma je bil citiran ugledni nigerijski umetnik in sokustos razstave Osinachi, ki je izrazil spoštovanje do delo, ki ga Art X Lagos opravlja, da bi pomagal afriškim digitalnim umetnikom.

Dodal je, da bo uporabil lastne izkušnje kot digitalni umetnik, da bi postavil temelje za uspeh drugih afriških umetnikov za katere pravi, da so pripravljeni raziskati vesolje.

Kakšen misli o tej zgodbi? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem razdelku za komentarje.

Coinbase Makes Shiba Inu Crypto Available to New York Residents After Adding SHIB Trading Pairs

Coinbase Makes Shiba Inu Crypto Available to New York Residents After Adding SHIB Trading Pairs

Coinbase Makes Shiba Inu Crypto Available to New York Residents After Adding SHIB Trading Pairs

Coinbase Makes Shiba Inu Crypto Available to New York Residents After Adding SHIB Trading Pairs

Coinbase Makes Shiba Inu Crypto Available to New York Residents After Adding SHIB Trading Pairs Coinbase Makes Shiba Inu Crypto Available to New York Residents After Adding SHIB Trading Pairs

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments