12.2 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Najpriročnejši kripto, ki bi ga raje zdaj 25 bi morda dobro – Leo, AiDoge, Ton, Neo, Sponge, Ecoterra, yPredict

- Advertisement -

Ameriški borzni trg poskuša doseči boljši rezultat po premislekih glede zgornje meje dolga in splošnem občutku negotovost je v sredo sprožila padec. Dow Jones Industrial Common je trenutno na koncu, da bi prekinil celoto, medtem ko je S&P 500, Nasdaq Composite in Bitcoin registrirata a okrevanje 0,9 %, 1,8 % oziroma 1 %.Kakšne kripto kriptovalute je zdaj treba obdržati glede na nenehni makroekonomski vzorec?

Dodajanje v zaradi tesnobe trga je Fitch, glavna mednarodna bonitetna agencija, izdala opozorilo glede dolga ZDA.

Dvomi v zvezi s prihajajočimi politikami denarnega zavarovanja Federal Reserve dodatno prispevajo k upad trga, pri čemer zapisniki sestankov Woulda morda dobro razkrivajo negotovost uradnikov glede potrebe po dodatnih zvišanjih cen.

Ker trg še naprej niha, Bitcoin in drugi kriptovalute sledijo padajoči poti, kar podaljšuje njihov padec z višine zadnjega meseca.

Pomanjkanje zagona na trgu kriptovalut povzroča pomisleke med vlagatelji, s potencialom za prihajajo naraščajoči izzivi.Orodje CME FedWatch označuje celoten padec pojma v zvezi s prenehanjem zmogljivosti Fed na junijskem zasedanju, z 53.3 % verjetnost za nihanje 236-509 osnovne vidike in 47.7% verjetnost za nihanje 512-512 osnovnih vidikov .To poudarja negotovost trga in razhajanja mnenj med uradniki v zvezi s potrebo po prihodnjih povišanjih cen.

Medtem ko se vlagatelji spopadajo s prihodnjimi izzivi, padec trga služi kot opomin, kako pomembno je ostati izobražen in pozoren v današnjem zapletenem monetarnem ozračju.

Nobena tema nevarno vzdušje, širša finančna panorama in odločitve Federal Reserve bodo še naprej igrali najpomembnejšo značilnost pri ugotavljanju poti trga.

In kljub ovir trg kriptovalut še naprej povečuje zmogljivosti za obetavne naložbene alternative.LEO, AI, TON, NEO, SPONGE, ECOTERRA in YPRED je nekaj pravilne kriptovalute, ki jih je treba zdaj ohraniti zaradi odlične tehnične analize in/ali trdnih temeljev.UNUS SED LEO (LEO) Žeton LEO je predstavljal fascinanten vzorec nakupa in prodaje. V smeri zadnjega meseca je LEO kupoval in prodajal med Fib 0. 0107 na ravni 3 $. 47 in Fib 0.591 pri $3.68.Precej tesen nihanje skupaj s padajočo količino pomeni, da lahko v prihodnji prihodnosti dosežemo najvišjo ceno.

22-dnevna EMA za LEO znaša 3 USD.539, ki je kos boljšega od 46-dnevna EMA pri 3 $. 509 in 83- dan EMA pri 3 $. 512.Z najsodobnejšo ceno LEO pri 3 USD.560, je predvsem od teh ključnih EMA, kar kaže na bikovsko razpoloženje.

Na nadomestni strani ta izrazit zagon ni več v celoti podprt z RSI, ki je na 53.66, rahel dvig glede na prejšnji dan 57.062.

Ta možnost, da sredstvo ni niti prekupljeno niti preprodano, slikanje trga v ravnovesju.

Histogram MACD je -0,0037, rahlo povečanje glede na -0,00 prejšnjega dne 65, kar kaže na premik zagona zmogljivosti proti bikom. Po količinskem diagramu naj bi se dvignila za minimalno 0.05% od prejšnjega dne, znaša $591,590, v koraku s CoinMarketCap.

To je le redko kdaj resnično gorato, kljub temu pa bi lahko nadaljevanje naraščajoče količine verjetno okrepilo vzpostavljena čustva.

Ni teme, cena se je rahlo povečala za 0.68% dandanes gre cena trenutno skozi močan odpor na ravni Fib 0,5 pri 0 USD .550.

Trajno strmoglavljenje nad to ravnjo s povečano količino bi verjetno lahko signaliziralo znaten porast rasti.

Na zadnji strani dizajna , takojšnje utrjevanje leži pri Fibo 0. 100 na ravni 3 $. 512, ki je v sotočju z 48-dan in 97-dnevni EMA.Če se cena prebije pod to raven, se lahko domnevno potencialno izide Zdi se, da je LEO tik pred odločilno podajo. Trgovci se morajo spokojno spopasti s temi ključnimi razponi in kazalniki, da se lahko takoj odzovejo.

Raje kripto zdajUspeh AiDoge.com navzgor: pionirski kripto projekt meme-tehnologije, ki ga poganja AIMeme kovanci, ki jih na splošno razumemo kot zelo špekulativna digitalna sredstva, pristanišče precej neizkoriščenih zmogljivosti.Osrednji del teh kovancev so njihova imena, hype in skupnost, ki se zbere okoli njih, kar je fascinantno spremljati kot temelj za prihodnje blago. Visok primer je prodor Shiba Inu v igralniško industrijo.AiDoge priznava potencial meme kovancev in jih združuje s sintetično inteligenco, da tvori elektrarno za ustvarjanje memov.

AiDoge, postavljen kot spodbudna digitalna platforma, uporablja meme kot fascinanten in vsestranski dizajn verbalnega nadomestka, ki prekriva temeljno praktičnost teh digitalnih žetonov.

Z izkoriščanjem tehnologije umetne inteligence za ustvarjanje slik, ki je primerljiva z MidJourney in DALL-e, AiDoge demokratizira ustvarjanje memov in se ločuje kot kovanec, osredotočen na uporabnost. Zaradi njegovega poudarka na AI in razširljivosti je fascinanten nadomestek naložbe.

V središču ekosistema AiDoge je žeton $AI, ki služi številnim zmogljivostim.

Verjetno bi lahko bil dotrajan, da bi ohranil kredite za ustvarjanje memov, zastavljenih za nagrade in prednosti ter deluje kot valuta za nagrade skupnosti.

Žeton $AI, ki deluje v omrežju Arbitrum, omogoča hitrejše transakcije in nižje stroške bencina v primerjavi z Ethereumom.S temi prednostmi v mislih mnogi svetovalci napovedujejo, da bo AiDoge se bo cena zvišala, nekateri pa ga celo primerjajo s potencialom “naslednjega Dogecoina.” Ko se AiDoge pripravlja na svoj prvenec na borzah kriptovalut, tržni analitiki pričakujejo, da se bo najbolj povečala njegova cena, tako da bo ena od vseh pravilnih kriptovalut, ki jih je treba zdaj ohraniti.

Pogovorite se z AiDoge zdaj Toncoin (TON)Po odločilnem 9.0058% povečanje bi verjetno dobro 25, Toncoin (TON) se trenutno spopada s svojim 2. zaporednim dnevom v rdečem, kar sproža špekulacije o možnem globljem povratku.

TON trenutno kupuje in prodaja pod tremi najpomembnejšimi EMA – 22-dnevni EMA ($1.1280 ), 46-dnevna EMA ($2. ) in 89-dnevni EMA ($2. 114966 ). To kaže na medvedje razpoloženje na trgu, z zmožnostjo dodatnih izgub.Neizpodbitno dejstvo, da je najsodobnejša cena (1$. ) pod temi razponi EMA poudarja medvedje razpoloženje na trgu, kar namiguje na možne dolgotrajne izgube. RSI je pri 48.27, rahel padec od prejšnji dan 0040.09. RSI pod 0040 v splošnem signalizira, da stres pri prodaji pretehta opravljanje testa za stres, in dodatni upad domnevno bi lahko svetoval bolj medvedji zagon. Medtem pa histogram Provocative Common Convergence Divergence (MACD), še en indikator, ki v bistvu temelji na zagonu, razkriva prečiščeno povečanje iz 0,0 09 do 0. 004. Ni teme, ki se povečuje, ta nizka cena na histogramu kaže, da je bikovski zagon veteran, kar krepi trenutno škodljivo razpoloženje okoli TON.

Takojšnji upor za TON temelji na Fib 0.135, na 2 $. 05, kar je boljše od najsodobnejše tržne cene .Da bi TON premaknil plimovanje proti bikovski preji, bi to občasno verjetno prineslo skupno premagovanje tega odpora. Nasprotno pa takojšnje utrjevanje stoji pri Fib 0. 0107 na ravni 1 $. 914. Dodaten padec bi verjetno lahko znižal ceno, da bi ponovno pregledali staro nihanje v višini 1 $. 590 na $1.833.

Zdi se, da se takojšnji diagram naprej za TON obrne na medvedjo stran. Trgovci morajo mirno stopati previdno in pozorno opazovati morebitne znake preobrata ali nadaljevanja najsodobnejšega vzorca.

Raje kripto zdaj

Neo (NEO)NEO, kitajska platforma blockchain, je bila na seznamu opazovalcev številnih trgovcev ne tako dolgo v preteklosti.

Kitajski kriptovaluti je bil všeč bikovski skok od Would possibly well 24 do Morda bi bilo dobro 27, ne glede na to se zdi, kot da bi kolektivno udarili v zid pri Fib 0. 100, kar ima za posledico popravek zasnove na točka do cene 9 $.83.Kaj dokazuje najsodobnejša tehnična analiza o poti kovanca v kratka časovna dolžina?Najpomembnejša stvar, ki jo je treba prikazati in prikriti, je, da je najsodobnejša cena NEO nekoliko nad 22-dnevni eksponencialni provokativni skupni (EMA) 9 USD.97.

Ta zmerna, ki daje večjo težo večini sodobnih gibanj cen, lahko na splošno deluje kot zakonita zaostritev v bikovskih predpogojih.

Na strani zamenjave je dejstvo, da je 51-dan in 83-dnevne EMA pri $09.40 in $10.47 nad najsodobnejšo ceno, pomeni, da bi lahko prišlo do medvedjega stresa na trgu.K temu dodamo, da je indeks relativne energije padel od prejšnji dan 53.062 do 0040.89.

Odčitek RSI pod 47 lahko na splošno kažejo, da je sredstvo na medvedjem območju. V primeru NEO bi bil gorski padec znak oslabitve bikovskega zagona.

Histogram MACD kaže rahlo znižanje glede na 0 prejšnjega dne.21 do 0.12. Medtem ko je to redko najmanjši čas resnično velika zamenjava, lahko verjetno kaže na izgubo zmogljivosti v zagonu navzgor.

Trgovci morajo v mirnem videoposnetku pozorno prikazati ta indikator , saj bi nadaljevanje tega vzorca verjetno lahko svetovalo krepitev medvedjega signala.

Iskanje po znesku je današnji promet 1.65 milijonov v primerjavi s prejšnjim dnem 1. 443 milijonov, kar kaže na zmanjšanje nakupne in prodajne aktivnosti. Tukaj je zelo veliko boljše od običajne količine 564.05k, kar kaže, da je ta cena lesa, čeprav medvedja, podprta z gorsko nakupovalno in prodajno dejavnostjo.

Takojšnji odpor za NEO je pri Fib 0. 382 na ravni 9 $. 83, nekoliko nad najsodobnejšo ceno. Dvig nad to raven bi verjetno lahko signaliziral ponovni bikovski zagon. Nasprotno pa mora mirna cena še naprej padati, NEO-jeva takojšnja okrepitev leži na 21-dan EMA, sledi najmodernejši swing cona z nizko trdnostjo med $8.72 in $9.012.Nadaljevanje s preudarnostjo je izobražen za trgovce, ki analizirajo te tehnične kazalnike.Medtem ko se zdi, da bikovski zagon pojenja, je odboj od 22-dnevna EMA bi verjetno lahko jasno kazala na verjetnost za dokončne obete .Nasprotno, če se padec nadaljuje, bi NEO verjetno lahko preizkusil območje za ojačitev zmanjšanja.

Raje kripto zdajVstaja iz the Suds: žeton $Sponge je praktičen eden najbolj priročnih kriptovalut, ki jih imate zdaj rajeKer se norija okoli meme kovancev začenja umirjati, se presenetljivi tekmec upira vsem možnostim.

Žeton $SPONGE, največji možni nekaj tednov krhek, je priča odličnemu povečanju nakupovalne in prodajne dejavnosti, ki ji ni para v njegovi kratki zgodovini.

Trgovci in ljubitelji s kripto lokacije gravitirajo proti temu vzorcu in gojijo upanje, da bo $ SPONGE bi verjetno lahko povečal in razširil njihove denarne koristne lastnosti. Žeton $SPONGE, ki razbija plesen pogostega meme kovanca, očara občinstvo s svojo impresivno razvojno potjo in sodobna privlačnost ljubljenega lika Sponge, ki je zakoreninjen v mednarodni pop tradiciji.Žeton $SPONGE, ki je bil predstavljen na Would possibly well 4, je od takrat pokazal izjemno ceno razvoja.

Njegova skupna tržna kapitalizacija je skokovito narasla na neverjetno $12.062 milijonov, ob predstavlja pozornost tako institucionalnih deležnikov kot osebnih vlagateljev.Kot ERC-20 žeton v omrežju Ethereum, $SPONGE trenutno kupuje in prodaja po 0 $.277332.Nobena tema ne spada v najbolj sodoben manjši del cena, $SPONGE serene ohranja največjo nakupno in prodajno količino, kar kaže na odpornost in sposobnost za nadaljnji razvoj.

Skupna ponudba $SPONGE je omejena na 46.4 milijarde kovancev. Ta omejena ponudba bi verjetno lahko potencialno spodbudila gorečnost vlagateljev in spodbudila zahtevo. Ko $SPONGE nadaljuje svoj vzpon, pritegne veliko pozornosti in veliko pozornosti, bi to lahko občasno domnevno fascinantno je tudi opazovati, kako ta lahkomiselni žeton krmari po trgu meme kovancev.

Pogovorite se s Sponge Now

ecoterra: Zelena kripto, ki nagrajuje recikliranje in spodbuja trajnostKo se drugi ljudje vse bolj zavedajo potrebe po trajnostnih alternativah ekološki krizi ecoterra je glavna cena s svojo aplikacijo Recycle2Earn.Ta aplikacija bo zagotovila čudovit diagram za podjetja, da povečajo svoja prizadevanja za recikliranje, hkrati pa sprejmejo kvalificirano stvar o svojih ekoloških prijetne aktivnosti.Izvršni direktor podjetja ecoterra Mihai Ciutureanu si je v zadnjih dveh letih prizadeval predstaviti te okoliščine uporabe in poudarjal pomen trga recikliranih materialov.

Ta tržnica se bo pridružila podjetjem, ki iščejo reciklirane materiale, s podjetji, ki jih ponujajo.

Plačila se izvajajo z žetoni $ECOTERRA ali drugimi kriptovalute in ohraniti zgodovinsko preteklost, bi se lahko predvidoma pravilno vključila v sledljivi profil podjetja, kar bi zagotovilo določeno preglednost in odvračalo od zelenega pranja.

ecoterra je poleg tega začela vključevati mednarodne blagovne znamke v svoje ekosistema, poleg Vittel, Heineken, San Pellegrino, Pepsi, Fanta, Peroni in Dr. Pepper. Uporabniki aplikacije lahko dosežejo nagrade za recikliranje tega blagovnega blaga. Fascinanten dejavnik ekosistema ecoterra je uporaba nezamenljivih žetonov (NFT), ki simbolizirajo mejnik ‘vplivajo na dejanja’.Ustvarjanje teh NFT-jev komoditira ekološka dejanja in s tem spodbuja druge ljudi in podjetja, da pozitivno prispevajo k ozračju.

predmeti ecoterra dokončna zamenjava za vlagatelje za sodelovanje v dohodkovnem projektu, ki zagotovo vpliva na ozračje.

To je dokaz, kako bi lahko finančni uspeh domnevno uskladili z ekološko trajnostjo, predvsem do neprecenljivih rezultatov za planet in hrbtno črto.

Čez uporaba žetonov $ECOTERRA, mednarodna integracija vstopnic in NFT, ecoterra gradi trajnostni ekosistem, ki koristi vsem deležnikom. $ECOTERRA je eden od vseh pravilnih kriptovalut, ki jih je treba zdaj ohraniti.Pogovorite se z ecoterro zdajTehnologija umetne inteligence yPredict omogoča praktično eno najpriročnejših kriptovalut, ki jih imate raje zdajTrgi kriptovalut so zloglasno nestabilni, zato je za vlagatelje pomembno, da sprejemajo premišljene odločitve . To je priloga yPredict. Ta platforma, ki jo poganja umetna inteligenca, bo trgovcem zagotovila dragocene vpoglede in analize, ki jim bodo pomagali krmariti po kompleksnem trgu kriptovalut.

Platforma je uspešno zbrala več kot $1.72 milijonov do zdaj v predprodaji.Žeton $YPRED podjetja yPredict je zlahka na voljo za shranjevanje pri 0 $.10 na žeton v 6. fazi njegove predprodaje.Žeton bo naveden na najpomembnejših borzah pri 0 USD.014, kar bi verjetno lahko prineslo koristne lastnosti za zgodnje vlagatelje, ki sodelujejo v predprodaji.

Neznana tehnologija platforme ponuja bogastvo AI- temeljiti vpogledi, odkrivanje vzorcev in analiza razpoloženja.yPredic načrtuje rojstvo svoje celotne platforme za analitiko, repozitorij in tržnico do konca tristo petinšestdesetega dni.Tržni igralci iger bodo pripravljeni doseči prednost spreminjanja iger z izkoriščanjem razvite tehnologije umetne inteligence, ki jo ponuja yPredict.

Ko gre za svoj žeton $YPRED, ga yPredict izdaja v blokovni verigi Polygon, kar omogoča nizke transakcijske stroške in hitre posle.

Vstop v dele z najvišjo ceno je na voljo po ceni naročnine, denominirani v $YPRED, z 10 % teh stroškov deli z obstoječimi imetniki žetonov. V pričevanju na kapital, 68% celotne ponudbe žetonov 89 milijonov bo sčasoma opremljenih za splošno javno predprodajo.

Tisti goreči se morajo spokojno spoprijeti z mislimi o zagotavljanju žetonov $YPRED, ker se pričakuje, da bo platforma cvetela, ko bo sprejemanje umetne inteligence naraščalo in se bodo kripto trgi oživljali.

Z najsodobnejšim uspehom pri zbiranju sredstev in načrti za prihodnji razvoj je yPredict cena kripto projekta, ki se preizkusi pri.

Pogovorite se z yPredict Now 1661734038397423617

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -