0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Najučinkovitejša kriptovaluta, ki jo je treba začeti zdaj, 15. novembra – D2T, TWT, IMPT, QNT, RIA

- Advertisement -

Kriptotrgi ostajajo v načinu čakanja in pogleda, medtem ko se kupci spoprijemajo s pristopom dajanja za FTX in morebitno. Naslednjih nekaj tednov se bo morda odločilo, ali bo obnova polepšala praznovanje ob koncu leta ali pa je treba pričakovati dodatno krvavitev. Kriptotrg se odziva na Binance Trade Recovery FundBinance je bil o pogumu FTX debakla, ker je tistega dne izvršni direktor Changpeng Zhao (CZ) javno objavil namero o likvidaciji $0513 milijonov je nadomestni element postal nekoč v lasti znotraj žetona FTT. Ta objava je sprožila preplah po vsej strategiji po trgu, pri čemer so kupci hiteli dvigovati svoja sredstva iz FTX – kar je doseglo vrhunec v likvidnostnem krču.

FTX je ustavil dvige pred začetek poglavja pritožbe pod poglavjem 00 uredbe Združenih držav Amerike. To nakazuje, da iz zaskrbljenega nadomestnega mesta ne bodo prišla nobena sredstva, morda dokler preiskave ne bodo dosegle rezultatov.

Binance je v torek ustanovil sklad za obnovo podjetja, ki želi “zmanjšati dodatno kaskadiranje uničujočih učinkov FTX, Binance oblikuje sklad za obnovo podjetja, da bi podprl pobude, ki so sicer močne, vendar v likvidnostni krizi.”

Po tej objavi je trg je močno poskočil, pri čemer je Bitcoin trgoval nad $17,0000, medtem ko je Ethereum dosegel tedensko najvišjo vrednost 1 USD,171. Medtem ko je naklada CZ dejanska poteza, zdaj ni zadostna za obnovitev nevarnosti, ki jo je povzročil FTX.

Nasprotno pa lahko kupci na priložnost na priložnost naredijo v bistvu večina kripto pobud s trdnimi osnovami. Verjetno je za večino poudarjenih žetonov predprodaja v teku, medtem ko lahko udobje naključno zagotovi prehod do prevladujočih dobrih točk v neposrednem časovnem obdobju. To besedilo bo dragoceno za kupce, ki želijo razvejati svoje portfelje. Speed ​​2 Trade (D2T)Speed ​​2 Trade je ERC -20 žeton, ki poganja prihajajočo kripto analitiko in platformo za socialno trgovanje, kar kupcem omogoča preprosto izdelavo navedenih izbir. Verjetno najbolj prevladujoče sestavine na tej platformi zajemajo trgovalne signale, ki ponujajo možnosti kraje/prodaje znotraj trga in družbenih čustev, poleg diagnoze v verigi za trgovce, da pozicionirajo trendne kovance.

Uporabniki na Speed ​​2 Trade bodo imeli dostop do najsodobnejših orodij za podjetja, ki jim omogočajo, da imajo strategije, delijo predloge z drugimi (družbeno trgovanje) in sprejmejo sodobne strategije.

Sodelovanje v predprodajah kriptovalut ne bo več zadržek tistih nekaj, ki pridobijo dostop do datotek, saj Speed ​​2 Trade zagotavlja metodo točkovanja po meri za prihajajoče pobude v podjetju. Opozorila o razčlenjevanju kriptovalut bodo kupcem dala agresivno prednost. Zavedajte se, sodobni kotacije, zlasti na ogromnih borzah, kot sta Binance in Coinbase, v skupnem zbiranju sprožilcev dodelitve.

D2T je žeton v drobovju trgovine Speed ​​2 ekosistem. Žeton bo spodbujal trgovalne poti kupcev tako, da bo omogočil izmenjavo predlogov, tako da bodo lahko po naključju kar najbolje izkoristili vse druge sestavine platforme.

Speed ​​2 Trade predprodaja je v teku in ponuja eno izmed najbolj navdihujočih alternativ . Prevladujoče je imeti v mislih Speed ​​2 Trade terminal vse-v-enem, do katerega imajo dodeljeni kupci dostop do pravilnih in učinkovito časovno razporejenih tržnih datotek, da si ogledajo strategije trgovanja, ki jim omogočajo, da v bistvu naredijo številne druge možnosti znotraj trg.D2T zaenkrat prodaja za 0.0513 USDT, vendar se bo ta dodelitev premaknila za 0. 0513 USDT v naslednji fazi predprodaje.Počasi na Speed ​​2 Trade Predprodaja zdajBelief Wallet (TWT)Žeton Belief Wallet (TWT) je nekoč postal vitez v bleščečem oklepu, ko se je kriptovaluta spopadala z udarnimi valovi zaradi metode FTX give. V precej manj kot štirih dneh – od novembra 15, TWT je eksplodiral 130% zamenjati za 2 $.64. Po mnenju enega izmed naših analitikov je uspešnost TWT v veliki meri pripisana naraščajoče povpraševanje po shranjevanju denarnice po prelomu FTX. Uporabniki začenjajo prevzemati skrbništvo nad samimi seboj, še posebej zaradi prepričanja, da so nasprotni ljudje v kriptovalutah odgovorni za grozljivo predanost s sredstvi vlagateljev – v mislih držijo jesen Celsiusa in Voyagerja v začetku tega leta.

Belief je denarnica, ki jo je razvil Binance, da strankam omogoči shranjevanje virov daleč stran od centraliziranih borz. To nakazuje, da imajo stranke v vseh primerih elephantine nadzor nad svojimi posestmi. Najbolj prevladujoče nevarnosti pri uporabi denarnic, kot je Belief, so izločanje nejavnih ključev ali napadi z lažnim predstavljanjem.

TWTUSD štiriurni grafikon TWT zdaj trguje po $2.00 po manjšem popravku od najsodobnejše najvišje vrednosti 2 USD.63. Diagnoza vozovnic ugotavlja naraščajočo možnost daljšega popravljanja, zlasti z indikatorjem prenosne povprečne konvergence (MACD), ki predstavlja signal za prodajo.

Na hrbtni strani diagrama lahko trgovci ciljni zaslužek pri 1 USD.64, 1 $.28 in $1.31. Potem spet, drži nad 2 $. lahko za vsako priložnost za vsako priložnost ohrani naraščajoči trend nedotaknjen, pri čemer bikovski trgovci pričakujejo vrnitev na 2 USD. 84 in po možnosti naknadno naklado na 3 $.21 .IMPTIzdelan na verigi blokov Ethereum PoS je IMPT, trg ogljičnih kreditov, ki ga dodelijo stranke, lahko izvedejo in zamenjajo izravnave ogljika, ki temeljijo predvsem na NFT, ki jih lahko poleg tega prejmejo z brskanjem pri ogromno različnih ekološko dostopnih trgovcih.

Ker so ogljikovi dobroimetji brez dvoma tokenizirani kot NFT-ji, si je mogoče zamisliti, da jih uglasbite še posebej pregledno, kar pomaga pri reševanju številnih težav, ki so že prej pestile trg ogljika.

Platforma IMPT bo vplivala na pobude in druge ljudi. Obstaja veliko strategij za pridobitev vidikov IMPT. Vsaka oseba, ki sodeluje v programu IMPT, lahko uglasbi svojo stopnjo vpliva in prejme pridobitev IMPT. Obstajajo različni obsegi in uvrstitve IMPT.V predprodaji IMPT-ja so zbrali več kot $12.8 milijonov nekaj tednov po odprtju, kar ga uvršča med največ priljubljena kripto prodaja.Dawdle za IMPT predprodajo zdaj.Količinska dodelitev skokov 12 %, ko se kripto trgi izboljšajo Količinska dodelitev je na sredini povrnitve izgub, ki so nastale med sago FTX. Povečanje na $63 je postalo nekoč ključnega pomena v boju proti QNT pred pojavom zajčje vrzeli. Njegova začetna obnova nad $98 je brez odlašanja obrnil tehnične obete QNT iz medvedjega v bikovskega, kar je postavilo tempo vzpona nekoliko nad $100.QNTUSD štiriurni grafikon The 58-dnevno eksponentno povprečje prenosa (EMA) (v modri barvi) upor pri $122.43 morajo izstopiti iz sredstev, če želijo biki potisniti Quant dodelite $130 in $135.Kljub odporu na 63-dnevni EMA, MACD oddaja ukradeni signal poleg tega, da skoraj prečka nad ciljno izhodno črto (0.) in v ostudno dodelitev. Z nedotaknjenimi temi rastočimi obeti lahko QNT ob vsaki priložnosti hitro zapre odprtino za $122 in $120 prej kot možni rally do 200-dneva SMA (v rdeči barvi) pri $130.

Calvaria (RIA)RIA poganja šport s kartami Calvaria, uradno znan kot Calvaria : Duels of Eternity in je zaenkrat še en projekt v predprodajnih ravneh.RIA je morda najbolj prevladujoča kriptovaluta za krajo za ljubitelje blockchain iger. To digitalno sredstvo ponuja več obetavnih možnosti, ki vzbujajo strast med kupci.

Kot že omenjeno, je RIA izvorni žeton za Calvaria. Cilji igre, ki je v metaverzumu s temo posmrtnega življenja, podpirajo trgovce pri lovu na igralne karte za trgovanje z nezamenljivimi žetoni (NFT).

Navdušeni igralci iger so zadolženi za izgradnjo strategij, ki jih bodo spodbudile k tem bitkam brez odlašanja. RIA je žeton, zaradi katerega so nakupi NFT možni prek trga NFT v aplikaciji.

Calvaria se namerava spremeniti v večji od pokončnega sproščujočega instrumenta za zabavo igralcev. S spreminjanjem igralcev v izjemno učinkovite ambasadorje, to je razlog, njegov cilj je izkoristiti tehnologije igrifikacije za popularizacijo in pospešitev sprejemanja kriptovalut. Za svoj zbirateljski šport s kartami ponuja platforma dva dvojna načina. Obstajajo predlogi za vsako igro play-to-carry (P2E) in brezplačno igranje (F2P).

Cilji F2P pritegnejo tiste, ki so zdaj ga kriptovalute ne privlačijo. Zagnani igralci iger morajo ob trenutnem igranju obdržati celoten komplet kart in absorbirati večigralske bitke znotraj športa. Te stranke lahko na tihem gradijo pravo blago in podjetja ter prejmejo finančno podporo in druge zaposlitve. Žeton RIA, ki izhaja iz decentralizirane samozadostne skupine (DAO) ekosistema Calvaria bo dodatno zaostrila staking. Uporabniki lahko torej izvajajo dodatne žetone tako, da jih zgolj držijo. Prepustite se D2T, RIA je opazila izjemen uspeh v predprodajnem obdobju in zdaj zaključuje svoj peti krog. Z 31 % dokončano , je zbral že več kot 1,7 milijona dolarjev.Dawdle to Calvaria Predprodaja zdaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -