0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Največja borza kriptovalut v Latinski Ameriki za razvoj žetonov za obnovljive vire...

Največja borza kriptovalut v Latinski Ameriki za razvoj žetonov za obnovljive vire energije

Mercado Bitcoin in Comerc nameravata lansirati dva ločena žetona, ki spodbujata uporabo obnovljive energije.

1760

Skupno število ogledov

480

Skupaj deleži

Largest cryptocurrency exchange in Latin America to develop renewable energy tokens Largest cryptocurrency exchange in Latin America to develop renewable energy tokens Largest cryptocurrency exchange in Latin America to develop renewable energy tokens Largest cryptocurrency exchange in Latin America to develop renewable energy tokens

V sporočilu Reuters News v četrtek zjutraj je brazilska borza kriptovalut Mercado Bitcoin sporočila, da je podpisala sporazum s Comercom, enim od glavnih maloprodajnih ponudnikov energije v Braziliji, za razvoj žetonov za obnovljive vire energije. Mercado Bitcoin in Comerc skušata implementirati dve vrsti žetonov.

Prva, ki naj bi bila lansirana v 2022, bo vezan na shemo vračila denarja za proizvodnjo sončne energije. Trenutno stranke Comerca prejmejo do 15 % do 15 % vrednosti njihovih računov za elektriko v gotovini če se odločijo za prehod na sončno energijo. Drugi žeton bo povezan s potrdili, ki dokumentirajo porabo energije iz obnovljivih virov.

V izjavi za Reuters je Matheus Nogueira, izvršni direktor Nori, podjetja, ki distribuira energijo za Comerc , je povedal naslednje:

Žeton je mogoče obravnavati kot katero koli drugo valuto, vendar ima dodatno korist, je žeton, ki predstavlja obnovljivo generacijo.

Medtem je izvršni direktor, povezan s projektom pri Comercu, dal naslednja pripomba v zvezi s tremi “D” pobude podjetja glede obnovljive energije:

Prvič, dekarbonizacija, spodbujanje čistega energija; drugi je decentralizacija, naše tovarne temeljijo na porazdeljeni proizvodnji … in končno digitalizacija.

Mercado Bitcoin trdi, da je največja kriptovaluta v Latinski Ameriki z več kot tremi milijoni strank. Glede na CoinGecko, menjalni seznami 11 kovancev in je imel obseg trgovanja $15. 4 milijone v preteklih 15 urah. V začetku tega leta je Mercado Bitcoin pritegnil naložbo japonske multinacionalke v višini 19 milijonov dolarjev konglomerat Softbank. Borza je od januarja obdelala več kot 5 milijard dolarjev trgovanja s kriptovalutami v USD.