15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Največja odpuščanja v ameriški bančni zgodovini: Analitik napoveduje, da bodo banke zmanjšale...

Največja odpuščanja v ameriški bančni zgodovini: Analitik napoveduje, da bodo banke zmanjšale 200.000 delovnih mest

Biggest Layoffs in US Banking History: Analyst Predicts Banks to Cut 200,000 Jobs

Analitik Wells Fargo je napovedal največje “zmanjšanje števila ameriških bank v zgodovini.” Banke naj bi zmanjšale 200, 000 delovna mesta, kot so si prizadevati za izboljšanje produktivnosti in učinkovitosti ob naraščajoči konkurenci fintech in nebančnih finančnih institucij.

Ameriški bančni sektor za največje zmanjšanje števila zaposlenih

Analitik Wells Fargo, Mike Mayo, je napovedal, da bodo ameriške banke zmanjšale 200, delovna mesta ali 10 % zaposlenih v naslednjem desetletju, je v ponedeljek poročal Financial Times. Pojasnil je:

To bo največje zmanjšanje števila ameriških bank v zgodovini.

Mayo je dejal, da so najbolj ogrožena nizko plačana delovna mesta, na primer tista v poslovalnicah in klicnih centrih, saj se banke prilagajajo novi realnosti po pandemiji koronavirusa. . Dodal je, da je bilo potrebno zmanjšanje števila delovnih mest, saj so tehnološka podjetja in nebančni posojilodajalci v zadnjih letih vedno bolj pridobivali tržni delež v plačilnem in posojilnem poslu.

Analitik je še komentiral: ” Če bi svetoval svojim otrokom, bi rekel, da verjetno ne želite iti v finančno industrijo. ” Opozoril je, da so tehnologija in vloge strank oziroma strank verjetno edina področja, ki bodo zaznala rast, in poudaril, da “bo verjetno šlo za industrijo, ki se zmanjšuje.”

“Digitalizacija je pospešena in to je vplivalo na moč nekaterih fintech in drugih ponudnikov tehnologije, “je dejal Mayo in pojasnil:

Banke morajo postati bolj produktivne da ostanejo pomembni. In to pomeni več računalnikov in manj ljudi.

Kaj menite o množičnih odpuščanjih v bančnem sektorju, ki jih je napovedal analitik Wells Fargo? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Elon Musk Impersonators Rake in $2 Million: Regulator Warns of Fake Giveaway Cryptocurrency Scams

Six People Connected to a $36M Crypto Scam Arrested, Scheme Operated From Multiple Locations in Europe

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments