19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Največja singapurska banka lansira rešitev za kripto zaupanje

Največja singapurska banka lansira rešitev za kripto zaupanje

Po objavi desetkratne rasti kripto obsega v prvem četrtletju 2021 zasebna banka DBS širi svojo kripto storitve z novo rešitvijo zaupanja.

803 Skupaj pogledi

2 Skupaj delnice

Singapore’s biggest bank launches crypto trust solution

DBS Private Bank, eden največjih upravljavcev premoženja v Aziji zunaj Kitajske, je zaradi naraščajočega povpraševanja po digitalnih sredstvih uvedel rešitev zaupanja v kriptovalute.

Po vzpostavitvi lastne kripto borze v Decembra 2020, singapurski bančni gigant zdaj širi svoje storitve kripto prek svoje skrbniške družbe DBS Trustee, The Business Times poroča v petek.

Nova rešitev za kripto zaupanje strankam zasebnega bančništva omogoča vlaganje, skrbništvo in upravljanje kriptovalut. Skrbniška ponudba podpira štiri kriptovalute, vključno z Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP in Bitcoin Cash (BCH), ki so edina digitalna sredstva, ki jih gosti DBS Digital Exchange.

“Naša struktura zaupanja strankam omogoča udobno hrambo teh sredstev z mirnim umom, da bodo z njimi varno upravljana in predana njihovim predvidenim upravičencem,” je dejal vodja skupine DBS Private Bank Joseph Poon. Povedal je, da je več strank izrazilo zanimanje za vlaganje v kripto ali pa je že investiralo v digitalna sredstva. “Pričakujemo, da se bo ta trend pospešil, ko se bodo kriptovalute bolj uveljavile,” je opozoril Poon.

Novo zagnana rešitev za kripto zaupanje DBS prihaja kmalu po tem, ko je družba zabeležila desetkratno rast obsega svoje kriptovalute. izmenjava v prvem četrtletju leta 2021. Kot del nadaljnjih načrtov, povezanih s kripto, želi DBS v drugem četrtletju leta 1434 ponuditi ponudbo varnostnih žetonov. . Banka sodeluje tudi z investicijsko banko JPMorgan in državno investicijsko družbo Temasek za izboljšanje čezmejnih plačil prek novega podjetja v verigi blokov.

Zaradi naraščajočega povpraševanja po izpostavljenosti digitalnih sredstev je večjih svetovnih bank se je letos preselilo v kripto industrijo. Prejšnji mesec je Morgan Stanley po objavi dodal izpostavljenost Bitcoin do 12 investicijskih skladov namerava marca ponuditi kripto storitve bogatim strankam. Velika investicijska banka Goldman Sachs je prav tako potrdila svoje načrte za ponudbo kripto-sredstev vlagateljem, ki se začnejo v drugem četrtletju 2021.

Prejšnji članek“Strah” zajema Bitcoin, ko se razpoloženje kripto trga zniža na najnižjo raven od aprila 2020
Naslednji članekTurška carina zaseže več kot 500 tihotapljenih rudarskih ploščadi Bitcoin

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments