2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Največji Bitcoin sklad na svetu bi lahko postal ETF do julija, saj...

Največji Bitcoin sklad na svetu bi lahko postal ETF do julija, saj se GBTC približuje 40 milijard USD AUM

Vložitev vloge za pretvorbo GBTC je zdaj “popoln čas”, trdi vodja ETF podjetja, vendar ostajajo pomisleki glede splošne moči industrije.

573 Skupni ogledi

27

Skupaj deleži

Biggest Bitcoin fund in the world could become ETF by July as GBTC nears $40B AUMBiggest Bitcoin fund in the world could become ETF by July as GBTC nears $40B AUMBiggest Bitcoin fund in the world could become ETF by July as GBTC nears $40B AUMBiggest Bitcoin fund in the world could become ETF by July as GBTC nears $40B AUM

Grayscale bi lahko začel svoj borzni sklad (ETF) Bitcoin (BTC) takoj julija 2022, je dejal eden od njegovih vodilnih.

V govoru na virtualnem dogodku, ki ga je organiziral MarketWatch oktobra

, Globalni vodja ETF-jev v sivih odtenkih David LaValle je dal devetmesečni rok za odobritev s strani regulatorjev Združenih držav.

Sivine: Zdaj je čas, da vložite zahtevek za ETF

Sivine, ki izvaja največje- obsega Bitcoin naložbeni produkt po vsem svetu, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), je ta mesec ponovil, da je “zavezan” preoblikovanju v ETF.

Po LaValleju je čas za oddaja vloge za to ta teden je bila idealna.

»Mislili smo, da je pravi čas za oddajo naše prijave,« je dejal.

»Zdaj, ko bodo terminski produkti Bitcoin nekoliko izključeni od SEC, bi bili odprti za poglejte vloge izdelkov, ki temeljijo na spotu.«

Prijave ETF zahtevajo dolgo 480 -dnevno obdobje analize s Komisijo za vrednostne papirje in borzo ZDA, kar je odprlo možnost za zeleno luč do julija.

Oktobra so zeleno luč dobili štiri ETF-je, ki so vse temeljile na na terminske pogodbe na Bitcoin in ne na spot, nekaj, kar si Grayscale in drugi želijo spremeniti.

GBTC je imel $38.8 milijard sredstev v upravljanju ( AUM) od četrtka, s skupnim zneskom za vse sklade v sivih odtenkih zdaj $10.1 milijarda.

Graf imetja GBTC v primerjavi z BTC/USD. Vir: Bybt

Hayes: trg ETF potrebuje “svež kapital”

Kot je poročal Cointelegraph, je veliko upanja, da bodo promptni ETF-ji lahko delovali od novembra zaradi novih kritik produktov, ki temeljijo na terminskih pogodbah.

Povezano: GBTC je prejšnji teden prinesel boljše donose kot Bitcoin ETF

PRAV JE VIDELA ANALIZO trgovca upravljavca skladov 1. datum rojstva terminskih pogodb za #bitcoin ETF (preidejo na novo prvomesečno pogodbo). Kot so mnogi napovedovali, ni lepo – vlagatelji v ETF se soočajo z veliko napako pri sledenju. K temu dodajte še dva hitra padca cene #BTC od začetka ETF. Uf

— Caitlin Long (@CaitlinLong_) oktober 27, 1434

Arthur Hayes, nekdanji vodja velikana za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti BitMEX, je ta teden predstavil bolj oster pogled na celoten ekosistem.

“Že obstaja psevdo-ETF z več kot $56 milijard v AUM, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Tehnično ni ETF, vendar je kljub temu pridobil sredstva. Zato ni potreben premik AUM iz enega sledilnika v drugega, temveč svež kapital v sistem,« je zapisal v namenski objavi na blogu.

“Ko bo GBTC dodan mešanici sledilnih izdelkov, ki so na borzi v ZDA, bo dejansko prišlo do neto novih povpraševanje maloprodajnih trgovcev in institucij, ki še niso vložene v prostor? Bojim se, da bi lahko bila pripoved o institucionalnih in malih vlagateljih, ki vgrajujejo AUM v kompleks, napačna, saj so tisti, ki želijo sodelovati, v veliki meri že.”

Trgi so imeli več let pri določanju cene pri morebitnem lansiranju ETF, saj je SEC večkrat zavrnil, pri čemer je vsaka s časom premikala ceno Bitcoina vse manj in manj.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.