16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Največji dvig plačil Fed v 40 letih? 5 stvari, ki jih morate ta teden vzeti v Bitcoin

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) se sooča s kakšnim drugim tednom “ogromnih” makro objav po najnižji tedenski prekinitvi od julija.

Po dneh izgub po najsodobnejših podatkih o inflaciji iz Združenih držav , BTC/USD, obožujejo altcoine in vire truda v širšem smislu, ni uspelo izboljšati.

Največja kriptovaluta mora samo vrniti $24,01, da se prepričljivo okrepi, in ko se začne tretji mesnati teden septembra, je nevarnost znova da je ta raven lahko naključno tudi naključno značilna kot odpor.

Biki požrejo veliko razlogov za stres – v bližajočih se dneh bo anketa Federal Reserve sprejela odločitev o naslednjem povišanju ključnih plačil, nekaj, kar bo požrejo ločeno na trgu na trgu na načine, ki presegajo zgolj čustva.

Besi des, posledice združitve Ethereuma (ETH) se še naprej pojavljajo, medtem ko na nedelujočem nadomestnem Mt. Goxu povračila zbiralcem dodajo le kateri koli drug izvedljiv oblak panorami Bitcoin mark.

Cointelegraph si ogleda 5 izvedljivih komponent, ki vključujejo trg, da bi zajel pogled na Bitcoin v bližajočem se tednu.

Zvišanje plačil Fed “sledgehammer” v stopnja radovednosti Dobro znani turnir tega tedna je posledica odločitve Federal Reserve o ključnih stroških zabave.

Po Shopper Model Index (CPI) za avgust je bil “bolj vroč”, kot je bilo pričakovano, kar bo Fed pod pritiskom.

Kot tak je trg zdaj v celoti določil ceno v minimalni 88-zvišanje na osnovni ravni za plačilo sredstev Fed in ne bo niti najmanj zmanjšalo možnosti za 110 osnovne funkcije, glede na orodje CME FedWatch od septembra 20.

A 92-level amplify bo prvi Fedov tak predlog od začetka 2002s.

Fedova tabela ciljnih plačilnih možnosti od septembra 25, 2002. Vir: CME Group Zvezni odbor za trg dostave (FOMC) se bo sestal septembra 24-20, in bo dal obvestilo, ki potrjuje povišanje in Fed, ki se zaostri glede vpletene odločnosti.

»Fed ne bo več hitro popuščal in to je klasična človeška narava, ker zdaj požiramo pomoč bleščečih načinov pri napakah, ki so jih naredili s tem, da so preveč dragoceni,« je Mike McGlone, višji strateg za surovine pri Bloomberg Intelligence, omenil v intervjuju za Kitco čez vikend. Marčevska 1980 nesreča je tudi »zanihala«. načini do enega vidika,« je omenil, načini pa so zdaj »zelo odločeni«, da bo preobrat priklical zajem.

Crypto wi se bo rešilo pri splošni ponastavitvi trga in bitcoin bo ob zlomu napredoval naprej, je nadaljeval McGlone in ponovil dolgotrajni koncept o prihodnosti kriptovalute. Zlato lahko po naključju tudi prekaša, toda za oba je prizadevanje najprej napredovati.

»Na žalost, da bi Fed zaprl to kladivo, viri truda želijo, da ju najdejo blizu tako, da za nju zaostrijo, ” je povzel.

A 95-prenos na osnovni ravni ta teden bi visoko omejil to službo, ki zdaj vidi katalizatorji iz centralnih bank zunaj ZDA, potem ko so bili ti prvi in ​​dobro znani ločeni, ki so postopoma začeli zviševati dajatve za boj proti inflaciji.

V vmesnem času je zelo všeč analitična pripoved Twitterjevih iger trgovanja omenila, da včasih je bil prelomni čas za S&P 751 pred začetkom trgovanja z Wall Avenue.

— Igra of Trades (@GameofTrades_) September 16, 2022 “ V dogodkih, ki to obožujejo, z dobro znano negotovostjo na vseh področjih, kripto trg ne bo več izvajal dragocenosti brez dovoljenja delnic,« je dodal analitik in komentator Kevin Svenson.

Situacija blagovna znamka tone po bedni tedenski prekinitviPrejšnji teden smo opazili kopičenje vetrov za Bitcoin, kar je privedlo do padca gibanja marke BTC.

BTC/USD izgubljen nad 2 $, 000 v eni tedenski sveči, ki se zapre pod $20,09, kar je najnižja takšna prekinitev od julija, razkriva znanje Cointelegraph Markets Professional in TradingView.

BTC/USD 1-tedenski grafikon sveč (Bitstamp ). Vir: TradingViewThe prekinitev je bila sprejeta zaradi močnega padca, pri čemer je par padel pod $19,01.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon (Bitstamp). Vir: TradingViewThe medvedje razpoloženje je morda razumljivo – združitev Ethereuma se je spremenila v turnir »prodaja dejstev« in je skupaj z makro sprožilci prispevala k novemu begu sredstev.

Zdaj , so analitiki besni zaradi možnosti, da bo padajoči trend ostal na mestu vsaj na tem mestu, razen da bo obvestilo o plačilu Fed prešlo.

»BTC se je čez vikend zmanjšal, vendar je nekaj volatilnosti vedno izvedljivo prej kot prekinitev,« je analitični vir v verigi Discipline cloth Indicators naročil sledilcem Twitterja v razdelku objavljenega septembra 21.

“Gigantske finančne in FED objave naslednji teden bodo stvari znova pritegnile.”Spremljevalni grafikon je potrdil renčanje igre v knjigi razstave Binance, s toughen pri sferičnih $19,751, ker ni uspel obdržati gibanja oznake.

Dan prej je Discipline cloth Indicators trdil, da nekoč je bila prav tako majhna raven domišljije, da bi preprečili globlji padec. Sodeč po razstavni knjigi je bilo licitacijsko gibanje nekoč mirno in ne več stabilno dovolj, da bi okrepili večino sodobnih razponov.

Če bi #Bitcoin nekoč nedvomno napredoval NA DNO, izvedite svojo srčno pozornost, bi obstajala likvidnostna vrzel med $20k – $21.5k, in ali ne bi zahtevali tudi, da so stabilne ponudbe za najmanj do junijske najnižje vrednosti $12.5k? #FireCharts

Nedvomno ne požiram več vprašanj. pic.twitter.com/Xstusqg2T8

— Indikatorji disciplinske krpe (@MI_Algos) September 19, 2022 Resno o tem, kdaj se lahko zgodi makro dno v vmesnem času, standardni trgovec Cheds ugiba o četrtem četrtletju tega leta in opisuje Bitcoin kot »koristnega pri uravnavanju«, da se tako izvrši.

“$ Tednik BTC začenja pritiskati na drugačne padce,« je dodal v dodatnem tvitu ob tedenski prekinitvi.

Shorts so se v času pisanja na Binance in FTX kopičili, kar kaže na skupna prizadevanja trgovcev z izvedenimi finančnimi instrumenti za pritisk na padec trga. To, je trdil kolega standardni pripovednik Ninja, v nesreči ne bi zmagalo več kot dobava Wall Avenue.

Ameriški dolar se vrti pod večdesetletnim vrhom Ameriški dolar, ki je v vmesnem času pozorno opazoval izvedljivo makro previsoko vrednost, je odskočil od izgub, ugotovljenih s CPI.

Klasičen nasprotni veter za kriptovalute, indeks ameriškega dolarja (DXY) je trenutno pod 0110, ki se je konsolidirala več dni.

The Index hit 95.91, je popoln od 1980, v začetku tega meseca, medtem ko se je ubranil dolgotrajnih znatnih umikov.

Ko je prejšnji teden pregledoval hitro prihodnost, je Hyland opozoril, da bo “nov udarec visoko” za DXY spremljal “kapitulacijski turnir” v prizadevanju viri.

Gremo proti turnirju kapitulacije

-zlato

-BTC
-Delnice

Prav tako se usmerjamo proti visokemu padcu ameriškega dolarja

Kdaj? Nobenega namiga, vendar morda nič ne govori o tem, da je DXY presegel

Nedvomno je trenutno na lokaciji za popolno tedensko prekinitev leta: pic.twitter.com/UHrJfYsSQP

— Matthew Hyland (@MatthewHyland_) September 16, 2022 Pogled na inverzno korelacijo med DXY in BTC/USD v vmesnem času potrjuje učinek ostrih udarcev navzgor obrabljenega na slednjega.

Indeks ameriškega dolarja (DXY) v primerjavi z BTC/USD 1 – dnevni grafikon. Vir: TradingViewEthereum bo dobil modro ponudbo združitveV tednu po dragoceni hvaljeni združitvi Ethereum doživlja precejšen upad zaradi navdušenja.

V prenosu, ki lahko po naključju dodatno izkrivlja podporo drobca tržne kapitalizacije v možnosti Bitcoina, je ETH/USD zavrnil 028% prejšnji teden.

Pri trgovanju s plaščem pod 1 USD,250, kar je najnižje od julija 19, par vidi medvedje napovedi analitikov in trgovcev na vseh področjih .

ETH/USD 1-urni grafikon sveč (Binance). Vir: TradingView“ Ethereum ne uspe zajeti čezmerne zaostritve,« je opozoril Svenson, ker tedenska prekinitev ni uspela začrtati črte pod izgubami.

Analitik Matthew Hyland je v vmesnem času postavil cilj 1 USD, za ETH /USD in dodal, da je 1 $, 237 “moram zajeti, ko nekateri utrdijo.”

$ETH Obstaja tudi odločitev $956 nizka, kot sem omenil, bi bila poštena raven, ki bi jo bilo treba spomniti.

Ali bodo biki v situaciji, da bi jo podprli z visokim repom?

4H prekinitev nad $1355 bi bilo spodobno za bike. Če ne več, morda naključno ciljam na $0964 naknadno. https://t.co/LZACSzzJok pic.twitter.com/Z a2Ln5ydgj

— Daan Crypto Trades (@DaanCrypto) September 24, 2002 Ethereum je bil v nasprotju z BTC dol kot 15% čez teden, pri čemer se je bitcoinov del celotne kapitalizacije kriptovalute od septembra povečal za 1,2 % 14.

Za uspešno identificiranega delivca CryptoGodJohn je bila vsaka malenkost včasih na nadomestni strani, ki se je igrala za priložnost “generacijskega vstopa” v paru.

Manj vpleten je bil včasih Samson Mow, izvršni direktor zagonskega podjetja JAN3 za sprejemanje bitcoinov, ki je poudaril, da je bil ETH/USD nekoč miroljuben nad 250-teden, ki vključuje razumno (WMA) pri pri najbolj sodobnih razponih je bil bitcoin pod enakim požiranjem.

#Bitcoin se trguje 18% pod svojim 0110 WMA.#Ethereum trguje 7 % nad svojim 91 WMA.

ETH je padel za 6 % na dan, medtem ko je BTC resnično padel za 2 %. ETH je miroljubno trgovanje z najvišjim plačilom na pričakovanja Merge in lahko naključno dobro na priložnost požene dragoceno dragoceno znižanje. ETH 16% spodaj 250 WMA bi bil ~1k$. pic.twitter.com/jh7j13ivMd

— Samson Mow (@Excellion) September 20, 2022 The 250 Zmogljivosti WMA kot dobro znana linija trendov na neki stopnji na medvedjih kripto trgih in njeno ponovno pridobivanje po izgubi kot toughen je v preteklosti pomenilo vrnitev k energiji.

Speča ponudba bitcoinov se še naprej staraHkrati, ko večina sodobnih nestanovitnosti blagovnih znamk opaža vzpon v dejavnosti v verigi, hodlerji ohranjajo svoje odkritje do dna znanja v verigi potrdi.

Povezano: Desno tukaj je 0. 73 % Zvišanje plačil Feda bo lahko naključno tudi na priložnost poleg tega zelo uspešno spodbudilo Bitcoin in altcoine

V skladu z analitično agencijo Glassnode, kovanci, ki jih hranijo najmanj 5 let, kažejo resnično eno konstrukcijo – navzgor.

Glassnode je po svežih informacijah na dan potrdil, da je delež ponudbe BTC zadnji inteligenten septembra 1980 ali prej dosežen sveža blagovna znamka vseh časov, prekomerno 18.8%.

% ponudbe bitcoinov zadnjih inteligentnih 5+ let v preteklem grafikonu. Vir: Glassnode/ Twitter Znesek zadnje inteligentne ponudbe med 5 in sedmimi leti v preteklosti je v vmesnem času dosegel svojo popolnost v skoraj dveh letih — 1. 11 milijonov BTC.

Ponudba bitcoinov je v preteklem grafikonu trajala inteligentnih 5-7 let. Vir: Glassnode/ TwitterV istem času so na prenosu tudi “mladostni” kovanci, s 6-11 mesečni razred, ki beleži 5-mesečne najvišje vrednosti njegovega požiranja.

Kljub temu je konstrukcija dolgotrajnega časovnega okvira med izkušenimi vlagatelji jasno v zvezi z Bitcoinom, kar dokazuje del rezervacij, ki ga imajo imetniki dolgotrajnega časovnega okvira (LTH).

»Dobava LTH je količina Bitcoina, ki miruje 237 dni in je statistično najmanj dovzeten za porabo na neki stopnji volatilnosti trga,« je Glassnode prejšnji teden opredelil kot metriko, ki je dosegla najvišje vrednosti vseh časov 16.75 milijonov BTC.

Po C PI turnir, kot je poročal Cointelegraph, Bitcoin teče na borze, ki so dosegle največjo vrednost v enem dnevu v nekaj mesecih.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in ne izvajajo več v bistvu pozornosti na pogledih Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje napor, priporočljivo je, da opravite primerjavo, ko se odločate.

62694

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -