17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Največji gibalci: FTM padec za 12 % do rojstva vikenda, saj je ATOM dosegel 8-mesečno najnižjo vrednost

- Advertisement -

FTM je bil včasih znižan za vreden kot 12% do konca tedna, saj je bilo kriptotrgov vsega konec, takoj ko je še bolj pod škrlatnim valom. Ta val je bil včasih tudi ATOM, ki je na trasi sobotne seje padel na najnižjo raven od zadnjega avgusta.

Fantom (FTM) Fantom (FTM) je bil včasih nižji za dvomestno V soboto, ko se je medvedja togost vztrajala, da so cene šle globoko v večmesečne najnižje vrednosti.

V soboto je bil FTM/USD padel že tretjo zaporedno sejo, saj so cene dosegle najnižjo vrednost 0 USD znotraj dneva 567 prej v tem trenutku.

Današnje najnižje vrednosti je najnižja točka, dosežena od zadnjega septembra, in pomladi po medvedjem rojstvu do 565 in petinšestdeset dni.

FTM/USD – Dnevni grafikon Skupaj, FTM je trgoval nižje za pet od šestih f v zadnjih mesecih, odkar smo zabeležili vseskozi presežek 3 $.20 v oktobru.

Ob apreciaciji na grafikonu je ta šibka točka potisnila cene globoko v območje preprodanosti, kar je nedvomno eden najbolj priročnih kazalnikov za končno dolgotrajno časovno obdobje biki.

Nobena tema FTM ni uspela zavarovati nadstropje v sodobnih mesecih, mora to sodobno podjetje za pomoč, omogočiti rojstvo za iskanje okoli konsolidacije in morda celo preobrata v prihodnjih mesecih.

Kozmos (ATOM) FTM je bil nekoč ni več najbolj priročen žeton, da bi se spustil na večmesečne najnižje vrednosti za rojstvo čez vikend, kozmos (ATOM) pa se prav tako izloči v soboto.

Po vrhu $21.36 na poti petkove seje je ATOM/USD začel vikend s padcem na najnižjo vrednost $21.63.

To dno je bilo včasih za več kot 5 % nižje kot dan prej kot v sedanjem času, cene pa se spustijo na najnižjo raven zaradi konca avgusta.

ATOM/USD – Dnevni grafikon ATOM zdaj že drugi mesec zapored trguje v škrlatni barvi, saj se cene še naprej borijo za zagotovitev trajnostnega praga.

Njegova najsodobnejša raven izboljšanja $14.28 navajen se zlomi v začetku tega tedna, bodi povzroči 13-dnevni RSI je vztrajno izgubil tudi moč.

Zdaj sledite na 28 raven, relativna moč je videti, da dobi obdobje med tlemi , in morda bo to podjetje za pomoč verjetno poskušalo znova vnesti $21 nivo.

Kar je vse skupaj verjetnost za dober odboj, ATOM ali FTM? Dovolite nam, da izvemo svoje misli v komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša različne točke vpogleda v tržne napovedi, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajno trgovanje in tržni komentator v kriptovalutih, delnicah in valutah.Zasluge za sliko rezultat: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

1955707429Zavrnitev odgovornosti1955707429: Ta članek je za informativne funkcije najbolj priročen. Ne gre več za takojšnje zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe za pridobitev ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal finančnih, davčnih, poštenih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, v tem trenutku ali ne več v tem trenutku, za kakršno koli žalost ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi povzročila uporaba ali zanašanje na kakršno koli piskanje, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori na Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -