19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Največji gibalci: MATIC spodrsljaji v soboto, RUNE in LUNA več kot 5 % znižanje

- Advertisement -

MATIC je padel na dolgotrajno termin daje okrepitev na odru v soboto, po porastu vtisa v neki fazi petkove seje. To se je zgodilo, ko sta se tako RUNE kot LUNA prav tako znižala in trgovala za kar 5 % nižje, da bi odprli konec tedna.

Poligon (MATIC) V nekem nepredvidenem času v prihodnosti, kar je bilo medvedje odprto do vikenda, je MATIC takoj postal brez dvoma eden največjih poražencev do zdaj v sobotnem seja.

MATIC, ki je trgovalo na dolgotrajnem faza odpornosti $1.45 v petek, je padla vaša popolna manira, da bi izboljšali točko prej na nenavaden čas.

Od pisanja je sobota opazila padec MATIC/USD do dna 1 $. 23, kar je tudi njegova dolgoletna osnova in je zdaj okroglih 0 $.14 daleč od dvomesečne najnižje vrednosti.

MATIC/ USD – Dnevni grafikon Ob nenavadnem času se razprodaja zgodi po velikih koristnih nepremičninah v petek, nato pa takoj, ko se je bikovski zagon umiril, ko so cene naletele na zgornjo mejo.

Za zagon do tega impresivnega stropa, -dnevni RSI je opazil, da je dosežen upor medveda, saj se relativna energija ni prekinila nad 40 stopnja.

MATIC se je večinoma konsolidirala med $1.04 in 1. pri na določeni stopnji v mesecu aprilu, in ker se negotovost na trgu nadaljuje, se zdi, da bi bilo tako, kot bi poskrbeli, da bi verjetno na priložnost na priložnost verjetno poleg tega preprosto ostali mesec trgovanja, ker se to razlikuje.

THORChain (RUNE) Takoj, ko ni odboja, je postal vtis za RUNE, ki je že četrto zaporedno sejo odprl vikend.

Do tega trenutka je to soboto RUNE/USD zdrsnil na dno 8 $. 07, kar je tri dni izločeno z višine 9 $.64, place biki so poskušali prekiniti $ prag.

Kljub temu je od takrat zagon najlažje šibek, vmesni 37-dnevno (modro) animirano povprečje je zdaj močno nižje, saj se še naprej giblje navzdol.

RUNE/USD – Dnevni grafikon Ena, ki je zagotovo za bike, potem pa čim več, je, da ta spust navzdol pomaga dvigniti potencial grozljivega z 14-dan (vijolična), kar bi verjetno na priložnost na priložnost verjetno motiviralo, da sproži odboj.

Na splošno, ko 14-dnevno animirano povprečje zdrsne, sledi energija vtisa in na splošno prebiva na preprodanem ozemlju, ki ga biki uporabljajo kot vtis, da ropajo nizko.

Od pisanja je 14-dnevni RSI zdaj spremlja na 85., potem pa takoj, ko je več, naj gledamo relativno energijsko priključitev smer tal 37, mora ta nenavadna medvedja togost nenavdušeno ostati.

maj na priložnost, verjetno gledamo, kako se RUNE spreminja nad $04 prej kot bivanje v mesecu? Omogočite nam, da vaše predloge poznamo v komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša raznoliko točko vohuna v diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajno trgovanje in komentator trga v kriptovalutih, delnicah in valutah.


Image Credit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti2102628469: Ta članek je najlažji v informativne namene. Ne gre več za takojšnje zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe za ropanje ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja finančnih, davčnih, čudovitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali ne več, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči uporaba ali zanašanje na katero koli dobavo, predmete ali storitve, navedene tukaj.

1993538336

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -