17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Največji gibalci: NEAR dosegel 1-mesečno najnižjo vrednost, XMR padec za 12 %

- Advertisement -

V BLIŽINI se je večina sodobnih izgub podaljšala v sredo, ker je padla na enomesečno najnižjo vrednost ves postopek, v katerem preko današnje seje. Znižanje vrednosti NEAR je prišlo, ko je tudi XMR trgoval v rdečih številkah, ki je v pristopu padel na večtedensko najnižjo vrednost.

Protokol NEAR (NEAR) NEAR je bil nekoč eden izmed mnogih največjih žetonov, na katere se je treba vrteti lunge-day, saj so cene padle na enomesečno najnižjo raven pred tem dnevom.

Po višini $00.24 v torek je NEAR/USD zdrsnil na dno znotraj dneva .48 v sredo.

Padec je BLIZU padel na najnižjo stopnjo od marca 27, cene pa ohranja zaprte do najsodobnejšega povečanja za $00.48.

BLIZU/USD – Dnevni grafikon Odkar sem dosegel ta nadstropje, je bilo včasih precejšnje odbitje, saj je znamka zdaj trgovala po $00.51, ki je miren za skoraj 7 % nižji kot dan pred najvišjo vrednostjo tega dne.

To se zgodi, ko se biki veselijo zgodovinsko primitivnega tega nadstropja kot vstopnega nivoja, pri čemer se je na tej stopnji prejšnjega dogajalo nekaj rallyjev.

Razen tega je 16-dnevni RSI se zdaj giblje okoli dvomesečne najnižje vrednosti, kar je po vsej verjetnosti še eno pojasnilo za nekatere, da ostanejo optimistični glede dosegljivega odboja .

Monero (XMR) XMR je bil prej za več kot 13% na seji tega dne, nasprotno, ko je dan zapadel, so se izgube precej zmanjšale od prejšnjih najnižjih vrednosti.

Od pisanja XMR/USD trguje pri $211.45, ki sledi iz današnjega dna znotraj dneva $ .45.

Skupaj, monero je trgoval nižje za prejšnjih šest razredov, pri čemer je ta dan nižji kot 15 ur po najvišji vrednosti $ 229.88.

XMR/USD – Dnevni grafikon Ta najsodobnejši padec je cene potisnil pod stopnjo dolgoročnega povečanja $224., povzpela XMR na dvotedensko najnižjo vrednost v pristopu .

Medtem ko se cene trgujejo na več tednih nizka, 00-dnevni RSI je v vmesnem spremljanju časa na najšibkejši ravni od februarja 45.

Navdušil se bom še naprej v tej najmodernejši modi, to je način, na katerega se zdi, da bodo medvedi odkrili, da bodo potisnili žig proti nižji stopnji povečanja $88.12.

Ali bomo vedeli, da XMR konča to medvedjo modo pred vikendom? Izrazite nam svoje misli v povratnih informacijah.

Eliman Dambell
Eliman prinaša raznoliko raven iskanja v diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec maloprodajnega trgovanja in tržni komentator v kriptovalutih, delnicah in valutah.Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti 2093820682: Ta članek je informativnega značaja deluje najboljše. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za izbiro ali promocijo ali za priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne predstavlja več naložbenih, davčnih, dejanskih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez razširitve ali na koncu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli grunt, blago ali podjetja, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

2093820682

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -