17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Največji gibalci: padci AXS se zmanjšajo po vdorih, medtem ko se ZIL povzpne za več kot 50 %

- Advertisement -

AXS se je spremenila takoj, ko nakupovanje in prodaja se je zmanjšala v sredo, potem ko se je takoj ob sporočilu, da je prišlo do kršitve omrežja Axie Infinity Ronin, izkazalo, da so hekerji ukradli več kot $ milijonov iz blockchaina, ki temelji predvsem na nakupovanju in prodaji in se bori z igro. To je prišlo, ko se je ZIL prelevil v takoj, ko je nakupoval in prodajal čez 50% povišano po vsej seji.

Zilliqa (ZIL) Zilliqa (ZIL) se je spremenila v takoj, ko je navzgor za več kot 64% na današnji seji, saj so se trgovci vztrajno odzvali na informacije, ki jih je Zilliqa spremenila, takoj ko je sklenila partnerstvo z Agoro.

Po informacijah se je ZIL zbral čez 428% pred zdajšnjim tednom, pri čemer so stroški za koristne lastnosti tega dneva dosegli najvišjo vrednost 0 USD .

Na trenutni vrhunec pride, ko je ZIL/USD presegel raven upora 0 $.1080, potiska co ss na novo datoteko visoko v sistemu.

ZIL/USD – Dnevni grafikon Če poskusimo na grafikonu, te najsodobnejše najvišje vrednosti sprejemajo kot resnične, pri čemer so se stroški premaknili daleč od željene želje na raven 0 USD 428 marca 45.

Od takrat sprejemamo kot resnične gledano vrtenje povišanih vrednosti iz ZIL, pri čemer moč oznake trenutno ni na lestvici.

Od pisanja je 17-dnevni RSI je trenutno na študiju 90.15, kar je precej nad svojo staro najvišjo vrednost 65.

To je verjetno fascinantno za medvede, ki iščejo povrnitev stroškov.

Solana (SOL) AAVE, HNT in VET so bili danes velikanski gibalci, z vsem tem alpinizem preko 15%, kljub temu pa je v bistvu najbolj nepogrešljiv sekundarni gibalec ta dan postal takoj, ko je SOL.

SOL/USD se je povzpel na najvišjo vrednost znotraj dneva $ .21 v celotnem današnjem nakupovanju in prodaji, ker je nadomestil LUNA, ker je arena osma- največja kriptovaluta.

To stikalo iz SOL je prišlo ker je oznaka izstopila iz podaljšanega intervala ravni časovne odpornosti pri $70.65 , dosegel najvišjo vrednost v šestih tednih v sistemu.

SOL/USD – Dnevni grafikon Do porasta števila oznak v sredo, zaradi katerega so stroški od 7. februarja dosegli absolutno največje vrednosti, je prišlo, ker je 19-dnevni RSI se je premaknil čez svojo zgornjo mejo podaljšanega časovnega intervala.

Poskusi na grafikonu, odpor 65. 9 na indikatorju se je spremenila v takoj, ko se je prvič po novembru pokvarila in zdaj sledi pri 72.4.

Ker je moč oznake zdaj očitno prekupljena, bi lahko verjetno bili značilni za neko konsolidacijo, to nedvomno povzroči preobrat v oznaki, ko biki izstopijo, medvedi pa se naučijo vstopiti.

Ali bo SOL ostal nad LUNO za prosti čas tega tedna? Omogočite nam vaše rešitve v komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša različno raven poučevanja za diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniške družbe, izobraževalec za maloprodajo in prodajo ter komentator trga v kriptovalutih, delnicah in valutah.
Rekordna bonitetna lestvica: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informativne aplikacije. To so milje redko takojšnje posredovanje ali pridobivanje predloga za zbiranje ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, kot vpijemo ali na nek način, za kakršno koli prizadetost ali izgubo, povzročeno ali špekulirano, da je mogoče pripisati ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršne koli materiale za naročilo, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori približno naštetih tukaj.

518290

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -