17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Največji gibalci: STEPN GMT ostaja konec do najvišjih vrednosti računa, saj sta se GRT in nadomestek CAKE povečala

- Advertisement -

Po prehodu, ki traja prehodno obdobje nad 4 $. 40 v sredo se je GMT še enkrat povečal in trgoval za več kot 20 % v trenutni seji. GRT je na četrtkovi seji postal še en izjemen dobiček, saj se je premaknil na večtedenski najvišji položaj, medtem ko se je CAKE po novih izgubah vrnil.

Graf (GRT) Novo oblikovan GMT je enkrat postal pozitiven na trenutno najboljši pridobivalec, plezanje čez 20%, na neresnični strani, ki jo je mogoče pripisati njenemu povoju na trgih, zdaj morda ni dovolj zgodovina za krepitev veljavnega tehničnega znanja o njegovem gibanju oznake.

Na neresnični strani pa je še en žeton s podobnimi začetnicami v četrtek dodatno pričaral dvomestne pozitivne vidike in to je pravzaprav GRT.

GRT/USD se je dvignil na najvišjo vrednost 0, znotraj dneva veljavno do sedanje seje, kjer se je pribitek povečal za več kot 13% prej v dnevu.

GRT/USD – Vsakodnevni grafikon Ta vrh sledi najnižji vrednosti 0 $.1280 v sredo, ki je postal enkrat postanek njegovo dolgotrajno časovno obdobje poveča raven za $0.760.

Zasebni biki, saj so prenesli stroške od izboljšanja do zdajšnje stopnje odpornosti 0 USD 3410, ki je zdaj držalo, saj so se prejšnji pozitivni vidiki zasebnih pomirili.

GRT zdaj kupuje in prodaja po 0.$ 2022, medtem ko 20-dnevni RSI dodatno lebdi pod svojim zasebnim stropom 76.11, to bo najverjetneje prva ovira oznaka iz plezanja nad $0.3410.

Zamenjava palačink (TORTA) CAKE se je v četrtek vrnil s svežega večtedenskega najnižjega nivoja, ko so se zdelo, da so biki ponovno vstopili po torkovi sveči, ki jo je zajela.

V času pisanja je CAKE/USD dosegel vrhunec od 8 USD 22 prej v dnevu, ko so se stroški premaknili z nove stopnje povečanja.

To nadstropje je enkrat postalo 7 $.38, in prihaja po a mejni preboj, ki je dosegel enomesečno najnižjo vrednost 7 $.37 v sredo.

TORTA/USD – Vsak dan grafikon Od takrat je videti, da bo CAKE na poti proti odporu 9 $ .40, saj se stroški konsolidirajo po mesecu tržne negotovosti.

V obvestilu, da pobere v smeri tega odpora, bo CAKE najprej želel čez pridi 38 ravni na RSI, ki je videti, kot da bo verjetno zgornja meja.

Kljub temu se mora to zgoditi, nekateri biki lahko tudi uspešno pogledajo v smeri $ .04 označite kot a izvedljiv postopek označevanja.

Ali bomo med vikendom iskali podaljšek za trenutni porast BRT? Omogočite nam, da v komentarjih zgrabimo vaše koncepte.

Eliman Dambell Eliman prinaša obliko točke, ki jo je treba poučiti v diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniške družbe, izobraževalec za maloprodajo in prodajo ter komentator trga v kriptovalutih, delnicah in valutah.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno predvsem informativnim pozitivnim vidikom. Zdaj to ni takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za odkritje ali prodajo ali svetovanje ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, čudovitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez podaljšanja ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katerega koli vlakovnega materiala, predmetov ali izdelkov in storitev, navedenih tukaj.

2053167725

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -