16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Največji premiki: ADA, SAND so v soboto dosegli večtedenske najvišje vrednosti

- Advertisement -

Cardano je postal takoj, ko sobotnih dobro znanih dobičkonosnikov, pri čemer je žeton narasel na 3-tedenski vrh. Peskovnik je postal takoj, poleg tega med neizkušenimi, ki se je dvignil na večtedenski vrh, saj razpoloženje na trgu kriptovalut ostaja večinoma optimistično. Na splošno je tržna kapitalizacija realm kriptovalut od pisanja narasla za skoraj 2 %.

Cardano (ADA) Cardano (ADA) se je v soboto povzpel na 3-tedenski vrh, ko se je žeton dvignil že četrto zaporedno sejo.

Po najnižji vrednosti 0 USD. 4894 v petek je ADA/USD takoj dosegel vrh 0 USD. 5235 za začetek vikenda.

Sobotna najvišja vrednost je verjetno najbolj realna točka, na kateri je žeton trgoval od avgusta 30 in je izpeljan, ko so se cene povzpele nad prevladujočo točko odpora.

ADA/USD – Dnevni grafikon Zgornja meja 0 USD.5115 je postalo takoj, ko se prekine prej v dnevu, in je izpeljano kot 11-dan (vijolično) premikajoče se življenje kot prekrižano v nasprotju s svojim 25-dnevni (modri) dvojnik.

Če gledate na grafikonu, je kateri koli drug dobro znan pojav ta, da je indeks relativne energije (RSI) -dnevi so poleg tega presegli zgornjo mejo, pri 56.02.

Sledenje je zdaj zaprto na 65.04, mora brez zvoka indeks doseči večjo točko upora 56.38, bomo morda verjetno opazili oznako ADA ponovno zajemite oznako $0.5440.

Peskovnik (SAND) Peskovnik (SAND) je postal takoj, ko drug dobro znani akter, ki bo začel konec tedna, poleg tega pa bodo cene dosegle večtedenski vrh.

SAND/USD je takoj, ko se je lahko povzpel nad svoj $1.04 v soboto in dosegel najvišjo vrednost znotraj dneva 1 USD. 09 znotraj sheme.

Današnji vrh je najmočnejša točka, ki jo je SAND dosegel od avgusta 33 in je izpeljan po štirih dneh funkcij od storitve do storitve.

SAND/USD – Od dneva do -dnevni grafikon Nekaj ​​stiske, da se ta kas morda zmanjša kratek, vendar je videti, da je RSI zgrajen tako, da trči v zgornjo mejo pri 43.30.

Od pisanje, RSI sledi pri 40.30, kar je verjetno najbolj realna točka od sredine avgusta, ko so se tečaji trgovali nad $1.18.

Lahko bi zadržal neslišen skok indeksa čez prihajajočo oviro, biki bodo verjetno nepristranski ciljali izhodi se zaprejo na odpornost okoli 1 $. 11.

Tukaj registrirajte svoj e-poštni naslov, da boste prejemali tedenske posodobitve prognoze etikete v vaš nabiralnik:

Ali bo peskovnik ostal nad 1 $ .00 ta vikend? Sporočite nam svoje nasvete v povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektična točka, namenjena tržnim napovedim, je takoj pred tem postal direktor borznega posredništva in izobraževalec trgovanja na drobno. V vmesnem obdobju deluje kot komentator za vse vrste razredov sredstev, poleg kripto, delnic in FX.Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je informativne narave zmogljivosti najbolj fine. Miles nikoli ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za odpravo ali prodajo ali predlog ali odobritev katerega koli izdelka, storitve in izdelka ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali ne brez daljšega časa, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli predpostavko, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori v tem besedilo.

2006902073

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -