20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Največji premiki: APE se ustavi na 2-mesečno najvišjo vrednost, FIL se je v zadnjem tednu povečal za skoraj 70 %

- Advertisement -

Apecoin je nekoč trgoval zaprto do dvomesečnega presežka v ponedeljek, kljub temu, da so bili stroški kripto v glavnem v škrlatnih za začetek tedna. Svetovni kripto trgi so trenutno padli za okrogla 2 % od pisanja. Ne glede na to je filecoin še naprej naraščal, pri čemer so se stroški žetona skoraj povečali 80% v zadnjih sedmih dneh.

Filecoin (FIL) Filecoin (FIL) je bil nekoč pomemben dejavnik v kriptovaluti, kot stroški žetona dvignila že sedmo zaporedno sejo.

V ponedeljek je žeton dosegel čez dan čez dan $12.24, kar je njegova popolna raven, saj bi morda morda na priložnost na priložnost 14, ko so stroški trgovali nad $11.50.

Skupaj, FIL trenutno trguje skoraj 70% višje kot na enaki ravni zadnji teden, ko so bili stroški žetona na dnu 5 $. 07.

FIL/USD – Grafikon vsak dan Razpon se je začelo na tej močnejši ravni, z bikovskim stresom, ki se je okrepil, ker so dnevi in ​​tedni napredovali.

To se je končalo v 14-dnevno spremljanje RSI (indeks relativne jakosti) na vrhuncu 85, kar je njegova popolna raven od marca 2021.

Prejšnje funkcije v FIL so zdaj olajšane zaradi previsokih stroškov in po trčenju se zapre na raven odpornosti $11.24 .

FIL/USD se trguje pri 8 USD.88 od pisanja.

Apecoin (APE) Skupaj s FIL je bil apecoin (APE) poleg tega znotraj igrišča za golf vse ureditve, v katerih je po dogovoru ponedeljkove seje, s stroški, ki lebdijo vnaprej, mesec pretirano.

APE/USD je dosegel prekomernih 7 USD.26 prav v tem trenutku, ki ne pride več toliko kot en dan po tem, ko se je žeton trgoval pri 6 $. 83.

Takojšnji časovni prenos je pokazal, da se je žeton nekoliko zamenjal pod 7 USD.46, kar je njegova popolna raven od konice Bi morda morda na priložnost na priložnost.

OPICA /USD – grafikon za vsak dan Kljub temu po preboju kozice nad raven upora 7 $.12, bikovski stres je popustil, cena pa se zdaj giblje pod 7 USD. .

Pogled globlje v zadnji dnevni grafikon na APE lahko slučajno pogledate, da je indeks relativne moči trenutno pri 65.25, kar presega zgornjo mejo 49.

Morda bo treba ta zagon še naprej naraščati, potem bomo morda naključno pogledali, da biki poskušajo ponovno ujeti višjo raven upora 9 $. 46.

Registrirajte svojo elektronsko pošto tukaj, da boste prejemali tedenske posodobitve prognoze etikete poslano v vaš nabiralnik:

Ali bi apecoin verjetno dosegel ta odpor avgusta? Zaupajte nam svoje nasvete v komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektiko stopnja vpogleda v tržne prognoze, saj je delal kot direktor borznega posredništva, izobraževalec trgovanja na drobno in tržni komentator v Crypto, Stocks in FX.
Zasluge za sliko 2152974517: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, photo_gonzo / Shutterstock .com

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo v informativne namene. To ni več hitra ponudba ali nagovarjanje k predlogu za interakcijo ali prodajo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, zakonitih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, ne glede na to ali ni več, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material, blago ali storitve scream, o katerih govori to besedilo.

2152974517

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -