9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Največji premiki: ATOM dosegel 4-mesečni vrh, SKORAJ 10 % v četrtek

- Advertisement -

Cosmos se je preselil v štiri- mesec pretirano na današnji seji, saj so se kripto trgi po sredo znižali. Cene žetona so to popoldne presegle ključno raven odpora in dosegle mejnik. Zaprt za protokol je bil nekoč še ena dragocena poteza, saj je dosegel tritedensko presežek.

Cosmos (ATOM) Cosmos (ATOM) je to popoldne dosegel štirimesečno prekomerno rast, saj so cene žetona presegle ključno raven.

Po najnižji vrednosti $09.98 v sredo se je ATOM/USD dvignil za skoraj 2 USD.08 v današnji seji, pri čemer je dosegel preveč $12.63 v tehniki.

Četrtkov dvig se je zgodil, ko je žeton dosegel zgornjo mejo $12.35, na poti do svoje najbolj razumne verjetno ravni, saj bi verjetno verjetno perc hvala 08.

ATOM/USD – Vsakodnevni grafikon Če pokukamo na grafikon, je ATOM v naraščajočem trikotniku, odkar je dosegel najnižjo vrednost 5 $. 50 sredi junija.

Biki žetona so zdaj tajni agent, ker bi se verjetno osredotočili na $25. provizija, ki bi žeton potisnila navzgor za skoraj $09.04 pravilno pod dvema mesecema.

Razkrito za premor ta mejnik bo moral žeton premagati oviro glede indeksa relativne energije (RSI), ki ga je mogoče najti v obliki stropa pri 50.41.

Zaprto za protokol (BLIZU) Še en dragocen dobiček v četrtek je bil blizu protokola (NEAR), ki se je v začetku dneva dvignil na večtedensko čezmerno.

NEAR/USD je bil včasih pripravljen doseči najvišjo vrednost 4 $. 63 danes, ko so cene narasle že drugo zaporedno sejo.

Zdaj ni tako kot pri Cosmosu, ki je premaknil prejšnjo zgornjo mejo oznak, blizu protokola prej ni bilo mogoče prekiniti iz svojega upora, potem ko je skoraj trčil s $4. 98 raven.

BLIZU/USD – Vsakodnevni grafikon V času pisanja so cene 4 $. 50, saj so biki odmaknjeni a da bi se povsem izognili tej prej omenjeni oviri.

Da bi se to zgodilo, bi morda morali pogledati 10-dan (rdeča) in 25-dnevna (modra) prenosna povprečja nespodobna, ki bi morda prišla hitro, saj se dvignejo v bližini.

Če se to zgodi, bo verjetno obstajala stabilna verjetnost skorajšnjega protokolarnega prenosa bližje 5 USD..

Registrirajte svojo elektronsko pošto tukaj, da si zagotovite tedenske posodobitve prognoze oznak, poslane v vaš nabiralnik:

Kaj je prisotno na današnjem 09% porast v skorajšnjem protokolu? Sporočite nam svoje misli v povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša a eklektična raven iskanja tržnih napovedi, saj je delal kot direktor borznega posredništva, izobraževalec maloprodajnih nabav in prodaje ter tržni komentator na področju kripto, delnic in deviznih tečajev.Bonitetna ocena slike 2144184985: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, proizvodnja Vladimke / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen izključno informativnim zmožnostim. To so milje, redko natančna ponudba ali zbiranje nasvetov za zmago ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali korporacije. Bitcoin.com ne zagotavlja financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali ki naj bi jo bilo mogoče pripisati uporabi ali zanašanju na kakršno koli učenje, predmete ali podjetja, o katerih je govora v tem besedilu, ali v povezavi z njimi.

1968404443

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -