15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Največji premiki: ETC, UNI se v ponedeljek spustijo na 2-mesečne najnižje vrednosti

- Advertisement -

Ethereum tradicionalni je padel na dva -mesečno nizko do rojstva do tedna, saj cene na trgu kriptovalut še naprej oporekajo št. Uniswap je v ponedeljek tudi zdrsnil na večmesečno najnižjo vrednost, saj je žeton dosegel najšibkejšo stopnjo od julija. Med pisanjem je svetovna tržna kapitalizacija kriptovalut padla za 5. 09%

Ethereum Classic (ETC) Ethereum Tradicionalni (ETC) je bil v bistvu takoj, ko je bil eden od najbolj dragoceni igralci v ponedeljek, saj je žeton padel za več 14% do poroda čez teden.

Po previsokem znesku $33.36 celotno žrebanje do konca tedna je ETC/USD zdrsnil na najnižjo vrednost znotraj dneva $24.40 prej, kot smo oporekali.

Padec je nižji kot na teden, potem ko je bil tradicionalni ethereum takoj, ko je trgovanje nad $33.08, prej kot končno sredo spajanje.

ETC/USD – Dnevni grafikon Ponedeljkov padec kaže, da je ETC prešel na najnižjo raven po juliju 33, ko je bil žeton takoj po ustavitvi trgovanja na $24..

Kot pišem, je bil prejšnji vtis zmanjšan, pri čemer je ETC zdaj olajšal nad $33.08 obdrži.

Po prehodnem izbruhu je 15-dnevni indeks relativne moči (RSI) se bo najverjetneje spremljal obrobno nad in si lahko izbere svojega pri 33.95.

Uniswap (UNI) Ljubite tradicionalni ethereum, UNI je bil takoj v rdečem, da bi se rodil v tednu, ko se je žeton približal večmesečni najnižji vrednosti.

V ponedeljek je UNI/USD odkril, da trguje pod njo, zato izberite raven 5 USD. 91, s cenami, ki so padle vse do 5 $. 33.

Enako za ETC, to je najnižja stopnja, ki jo je UNI dosegel od julija, na umetni roki v tem dogodku se je spodnja stran pojavila julija 14.

UNI/USD – Dnevni grafikon Če predpostavimo na grafikonu, je napredovanje povzročilo, da je RSI dosegel dno 33.15, pri čemer medvedi to uporabljajo kot signal za dejanske prejšnje pozitivne vidike.

Na 2d UNI je trgovanje povečano, pri čemer se cene nehajo dvigovati nad prej omenjeno, zato naredite izbiro do ravni 5 $. 92.

Lahko si priznamo, da se to zgodi, se bo verjetno rodilo bikovsko razpoloženje, tako kot donos, pri čemer bodo trgovci verjetno iskali dvig žetona nad 6 $. 04.

Tukaj registrirajte svoj e-poštni naslov, da pošljete tedenske posodobitve diagnoze impress na vaš predal:

Ali bo sreda odločitev o obrestnih merah močno vplivala na cene kriptovalut? Omogočite nam, da prevzamemo vaše misli v povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektično raven opazovanja tržne diagnoze, že pred tem je bil direktor borznega posredništva in izobraževalec trgovanja na drobno. Na 2d deluje kot komentator pri različnih lekcijah o sredstvih, vključno s kripto, delnicami in FX.

Zasluge za navedbo 1056781859: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najenostavnejše v informativne namene. To ni deklarirana ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali korporacije. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, odličnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, dejansko stran ali posredno, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči ali se nanaša na uporabo ali zanašanje na kakršen koli spor, blago ali podjetja, omenjena tukaj.

548332

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -