10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Največji premiki: SHIB dosegel 3-tedenski presežek, ATOM se je povečal za več kot 20 % prav ta trenutek

- Advertisement -

Shiba inu se je preselil v 3 -tedensko visoko v petek, ko so kripto trgi v nekem nedoločenem času v prihodnosti seje tega dne poskočili. Trgi so bili v bistvu neizkušeni, saj se je vzvišeno razpoloženje vrnilo in zapravilo teden. Cosmos je znova postal dobro znan nosilec, saj se je žeton dvignil za več 16% ta dan.

Shiba Inu (SHIB) Shiba Inu (SHIB) se je vrnil v nekem nedoločenem času v prihodnosti Petkova seja, ko so se cene dvignile po novem obdobju konsolidacije.

SHIB/USD se je dvignil na najvišjo vrednost znotraj dneva 0 USD.00001379 v petek, ko so cene izstopile iz dveh zaporednih vidikov odpora.

Pomembna zgornja meja, ki jo je prej dvignil SHIB, je postal 0 $. 1280 etapa, ki je v namenu od konca avgusta.

SHIB/USD – dnevni grafikon Po tem se je bikovski zagon okrepil, pri čemer je žeton naraščal v smeri katere koli druge stopnje odpora $0.720.

Na splošno shiba inu zdaj trguje na najbolj razumni točki od avgusta 24, ko so bile cene nad 0 $. .

Od pisanja , so nekatere od zgodnejših koristnih lastnosti tega dne ostale umirjene, saj se je indeks relativne moči (RSI) približal oviri na 35.00 sled.

Kozmos (ATOM) Kozmos (ATOM) se je zvišala že tretjo zaporedno sejo, ko so se cene to popoldne dvignile na novo štirimesečno najvišjo vrednost.

Po dvigu nad zgornjo mejo $20.24 v nekem nedoločenem času v prihodnosti dneva pred nedavno sejo je ATOM/USD dosegel najvišjo vrednost $16.09 prej ta dan.

Ta trenutek prenosa vidi, da se ATOM povzpne na svojo najbolj razumno točko od maja, morda, morda, poleg tega preprosto 7, in pride, ko se je žeton dvignil za skoraj 54% v prejšnjih dveh dneh.

ATOM/USD – Dnevni grafikon grafikon, RSI zdaj spremlja pri .26, ki je globoko v območju prekupljenosti.

Na splošno je moč oznake zdaj na najmočnejši točki zaradi razloga, ki izvira iz leta, ki lahko morda si predstavljajte, da medvedi izvirajo, da bi ponovno vstopili na trg.

Da bi bilo jasno, ali je ATOM dosegel nov vrh ali ta teden vetrič bi se lahko preprosto podaljšal tudi na konec tedna.

Registrirajte svoj e-poštni naslov tukaj za zbiranje tedenskih posodobitev diagnoze oznak, poslanih v vaš nabiralnik:

Attain you reflect cosmos can hit $ .09 v septembru? Zaupajte nam svoje nasvete v komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektična točka pogleda na diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznega posredništva, izobraževalec trgovanja na drobno in tržni komentator v Crypto, Stocks in FX.Avtorstvo slike 2081988619: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je v informativne namene zelo smiselno. To ni več ustrezna stranska ponudba ali nagovarjanje ponudnika k izbiri ali prodaji ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, ponudnika ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi več finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naenkrat ali posredno, za kakršen koli zlom ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli verbaliziran material, blago ali ponudnike, o katerih govori to besedilo.

2081988619

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -