24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Največji premiki: SOL je presegel LUNA, saj EOS in FIL vodita ponedeljkovo rast

- Advertisement -

Solana je pridobila osmo lokacijo znotraj kripto visoka desetka, saj sta bila ADA in DOT vsaka konec % bolje za začetek tedna. Kljub temu sta bila nekoč EOS in FIL, ki sta vodila na sedanjem času, pri čemer je FIL pridobil več 23% znotraj seje.

Filecoin (FIL) FIL zbrala kar

% za začetek tedna, saj so se kriptovalute povečale po vsem svetu vse do ponedeljkove seje.

Svetovna tržna kapitalizacija kriptovalute je bila v ponedeljek za 6,5 ​​% boljša, vodila pa jo je rast FIL, ki se je dvignila na najvišjo vrednost znotraj dneva .56.

Vrhunec tega dneva sledi najnižjim vrednostim minulega dne, ko je FIL nabavljal in prodajal pod

$ etapa, po najsodobnejših relijih od make stronger of $.62.

FIL/USD – Dnevni grafikon Od tega močnejšega je FIL/USD vztrajno šel mimo stopnja odpornosti $23.30, pri čemer je trenutno najvišja raven dosegla absolutno najboljšo raven od 8. februarja.

Če pogledamo na grafikon, so stroški trenutno prekupljeni, ker 10 -dnevni indikator RSI spremlja na 56.10 .

Tukaj je končna ugotovitev od 6. septembra, in kot taki bi medvedi lahko nabavljali za ugoden čas t o stroški potiska se zmanjšajo.

EOS Čeprav ADA, DOT in Vsi SOL so bili skoraj 9 % boljši, ko so napisali to, nobeden se v ponedeljek ni dvignil tako močno kot EOS.

Po najnižji vrednosti 2 $. 28 za začetek seje, se je EOS/USD povzpel na vrh 3 $.23, ki v okviru namena prebije dolgotrajni odpor.

Ponedeljkova prepustnica je videla kraljestvo 50 največji porast kriptovalut v preteklosti njegova zgornja meja 2 $. 49, na svoj način na absolutno najboljšo raven od 5. januarja.

EOS/USD – Dnevni grafikon Najvišja vrednost tega dneva v treh mesecih je nastala, ko so odčitki na indikatorju RSI izpadli lestvice, saj se je tudi moč žiga dvignila na večmesečne najvišje vrednosti.

Od pisanja tega je 14-dnevni indeks relativne energije ima ugotovitev 428.56, kar je največ od avgusta 15.

Podobno kot FIL, EOS biki zdaj imeti uganko, prekinitvene pozicije in rešiti nove dobičke ali pa se soočiti s tržno negotovostjo, ki jo je mogoče pripisati prekomernemu nakupu stroškov.

Ali je v EOS-u kljub svežim vzponom več vzvratnega zagona? Dovolite nam, da se seznanite z vašimi zamislimi v povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman v tržno vrednotenje prinaša obliko ravni ankete, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posrednika, izobraževalec pri nabavi in ​​prodaji na drobno ter tržni komentator v Crypto, Stocks in FX.Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti1993538234: Ta članek je najlažji za informativne aplikacije. Redko gre za naravno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za interakcijo ali prodajo, ali načelo ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, natančno zdaj ali po krožni metodi, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno sproži uporaba ali zanašanje na kakršno koli kletvico, predmete ali storitve, navedene v tem besedilu. .

1993538234

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -