0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Največji premiki: UNI dosega 1-tedenski presežek, XRP 10 % večji

- Advertisement -

Uniswap se je dvignil na eno- najvišja tedenska vrednost v današnji seji, saj so se kripto trgi po novih turbulencah ustalili. Zadnjih sedem dni je bilo natrpanih s povišanimi fazami bojazni, negotovosti in dvomov na trgu, ko so se posamezniki preselili v varno zatočišče po načrtu FTX. Xrp je bil nekoč le vsak drugi kritični igralec, ki je hodil čez 11% nov. 13.

Uniswap (UNI) Uniswap (UNI) se je novembra dvignil že tretjič zapored 25, s čimer je žeton potisnjen na enotedenski vrh v nalogi.

UNI/USD je narasel na najvišjo vrednost znotraj dneva 6 USD.40 v današnji seji, nižji od enega dneva po nabavi in ​​prodaji po najnižjih 5 USD.83.

Na porastu trenutnega časa, pri katerem so se stroški zaprli na ključno raven upora 6 $. 48, si od prejšnjega torka ogleda trgovino UNI na najvišji ravni.

UNI/USD – Dnevni grafikon Kot je razvidno iz grafikona, vendar vsak drugi zgornja meja, ki je bila nekoč trdno dosežena zaradi današnjega skoka, v uživanju indeksa relativne moči (RSI).

Indeks je trčil ob svoj odpor 45.10, ki nedvomno lahko prenese morebitne nadaljnje skoke zaradi žetona.

V trditvi za UNI do prenos nad 6 $.36, moč oznake bo najprej raje splezala nad 83. vozovnica .

XRP XRP je bil včasih le vsak drugi med primernimi torkovimi dobički , ker se je žeton dvignil za več 08%.

Po najnižji vrednosti 0 USD.3404 na začetku tedna je XRP/USD narasel na 0 $.3907 prej danes.

Zaradi tega dviga oznake je prenos žetona povišan drugi dan zapored in bližje ključni ravni odpornosti.

XRP/USD – Dnevni grafikon na grafikonu je ta zgornja meja 0 $.40 vstopnica, ki je bila nazadnje uspešna v razprodaji prejšnjo sredo.

Ni teme Torkov mini ponovno oživitev, je XRP/USD padel za skoraj približno 12% v zadnjih sedmih dneh.

V potrditvi za spremembo zaradi tega občutka bodo biki raje izsilili preboj prihajajoče zgornje meje pri 40.15 dne th e RSI.

Registrirajte svoj e-poštni naslov tukaj, da boste prejemali tedenske posodobitve ocene oznak na vaš predal:

Enact postavite vprašanje xrp za prenos nad 0 $.25 v prihodnjih dneh? Sporočite nam svoje predloge v povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektična raven sodnika do ocenjevanja trga, prej je bil direktor borznega posredništva in izobraževalec nabave in prodaje na drobno. Pri kamuflaži zaslona deluje kot komentator med predavanji o različnih sredstvih, skupaj s kripto, delnicami in FX.


Razvrstitev zaslug za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno informacijskim zmogljivostim, ki najbolj pritegnejo pozornost. To ni več trdna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za dajanje ali prodajo ali smernica ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali korporacije. Bitcoin.com ne daje nasvetov glede financiranja, davkov, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez odlašanja ali posredno, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali storitve thunder, ki so navedeni tukaj .

1822593545

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -