8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Največji premiki: XRP dosegel 4-mesečni vrh, ALGO se je v četrtek povečal za 17 %

- Advertisement -

XRP premaknjen na sodobno štirico -mesečno najvišjo vrednost v četrtek, ki je nastala, ko se je nestanovitnost na kripto trgih zmanjšala po najnovejši skupščini Zveznega odbora za odprti trg ZDA. Žeton se je dvignil pred ključno oviro v današnji seji in dosegel svojo najboljšo navidezno točko od Mighta. Algorand je bil nekoč še eden od kritičnih gibalcev, s cenami za plezanje v gorah, vrednimi omembe kot 17%.

XRP XRP je v četrtek dosegel najvišjo vrednost v štirih mesecih, potem ko je lebdel do konca tega mejnika dan prejšnje seje.

XRP/USD je narasel na najvišjo vrednost 0 USD.4461 v četrtek, ko so se cene premaknile pred točko upora 0 USD. 3800.

Ta porast odtisa vidi XRP dosegel svojo najboljšo navidezno točko odkar bi morda verjetno le 10, ko je žeton nekoč trgoval nad 0 $. 5200 točka.

XRP/USD – Dan do dnevni grafikon Vzpon današnjega dne kaže, da so cene potisnjene navzgor za več kot 13%, in prihaja, ker 10-dnevni indeks relativne moči se je dvignil na večmesečni vrh v lasti.

Od pisanja je indeks na impresivnem nadzoru pri 120.52, kar je njegova najmočnejša točka v več kot devetih mesecih.

Zgodovina razkriva, da ko se moč odtisa povzpne na te ravni, medvedi resnično znova vstopijo, saj menijo, da so primerljive cene prekupljene.

Posledično bi lahko bili priča navideznemu preobratu v prihajajočih dneh.

Algorand (ALGO) Algorand (ALGO) je bil v današnji seji še dodatno v prednosti, saj so se cene dvignile za tako omembe vredno kot 29% v četrtek.

Ta današnji reli je videl ALGO/USD je znotraj dneva dosegel najvišjo vrednost 0 $. 3800, ki se zniža kot en dan po trgovanju pri najnižji vrednosti 0 USD. 3842.

Ta najvišja vrednost je najmočnejša točka, na kateri je algorand trgoval od sredine avgusta, tj. končne cene so dodatno trčile s točko upora 0 $. 3800.

ALGO/USD – dnevni grafikon Po tem prejšnjem trku se je ALGO premaknil k znižanju in v času pisanja je pri impress trgovanju pri 0 USD. 3711.

Žeton je poleg tega na vtisu na območju prekupljenosti, spremljanje na 52.05, kar je na videz najboljša točka, ki jo je dosegel od aprila.

Če bi ALGO presegel ta najsodobnejši prag, bi nedvomno lahko spodbudili spoštovanje moči odtisa še globlje na ozemlje prekupljenosti.

Tukaj registrirajte svoj e-poštni naslov, da boste prejemali tedenske posodobitve diagnoze odtisa v vaš nabiralnik:

Kam mislite, da se odpravlja algorand? Zapišite nam svoje rešitve v komentarjih.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektiko V zvezi s tržno diagnozo je bil prej direktor borznega posredništva in izobraževalec trgovanja na drobno. Na drugi strani deluje kot komentator različnih lekcij o sredstvih v povezavi s kripto, delnicami in deviznimi tečaji.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo za informativne namene. Miles ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za zbiranje ali promocijo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več finančnih, davčnih, pozitivnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi bila povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli spodaj navedeni material, predmete ali izdelke in storitve, o katerih je govora in so navedeni tukaj. .

1991776319

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -