0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Največji stabilni coin s tržno kapitalizacijo Tether se lansira v omrežju Avalanche

Največji stabilni coin s tržno kapitalizacijo Tether se lansira v omrežju Avalanche

Largest Stablecoin by Market Cap Tether Launches on the Avalanche Network

Največji stabilni coin po tržni kapitalizaciji , je tether napovedal začetek privezov na protokolu blockchain Avalanche. Stablecoin tether je sprožil nešteto omrežij blockchain in danes jih je več kot 59.8 milijard privezov je danes v obtoku.

Tether se lansira na Avalanche

V sredo je podjetje Tether Operations Limited, podjetje, ki izdaja privezovanje sredstev stabilnih coin (USDT), objavilo uvedbo USDT na Avalanche (AVAX). Kriptoborza Bitfinex je prav tako razkrila, da bo na borzi podpirala žetone USDT, ki izvirajo iz Avalanche.

Avalanche (AVAX) je platforma za pametne pogodbe, ki je hkrati združljiva in konkurenčna blockchain protokol Ethereum (ETH). “Uvedba žetona Tether v Avalanche bo namenjena podpori dolgoročne rasti in trajnosti omrežja Avalanche, hkrati pa spodbuja uporabo stabilnih coinov v ekosistemu defi,” je v sredo pojasnilo podjetje.

“USDT on Avalanche je bistven gradnik za uporabnike DeFi,” je v izjavi pojasnil Emin Gün Sirer, direktor fundacije Avalanche. »Tether je postal dobro sprejet, časovno preizkušen stabilen coin z obsežno podporo na vseh borzah. Z Avalancheom kot osnovo bo še močnejši,« je dodal direktor Fundacije Avalanche.

V zadnjem 10 dni, se je vrednost domačega sredstva v verigi Avalanche (AVAX) povečala za 51.9 % in od leta do danes AVAX je narasla za 2,554% v vrednosti. Statistični podatki z defi nadzorne plošče defillama.com kažejo, da ima Avalanche $. skupna vrednost milijard, ki je danes zaklenjena v protokolih defi.

Stran za preglednost rezerve Tether ugotavlja, da je od novembra

, 051440, tam je približno 59,1280,145,863 privez (USDT) obstaja. “Veseli smo, da bomo uvedli USDT na Avalanche, ki ponuja njegovi rastoči in živahni skupnosti dostop do najbolj likvidnega, stabilnega in zaupanja vrednega stabilnega kovanca v prostoru digitalnih žetonov,” je med objavo pripomnil Paolo Ardoino, tehnični direktor pri Tetherju.

Tether je že izdan v omrežjih blockchain, kot so Omni Layer, Ethereum, Algorand, Bitcoin Cash, EOS, Liquid, Solana in Tron.

»Za tiste, ki verjamejo v razvoj platform veriženja blokov Layer-1, Avalanche predstavlja razvit projekt, ki se ponaša z združljivostjo navideznega stroja Ethereum in bi lahko bil bistveno gonilo za razvijalce, ki želijo prenesti decentralizirane aplikacije iz Ethereuma,« je dodal Ardoino.

Drugi največji stabilni coin po tržni kapitalizaciji, usd coin (USDC), prav tako načrtuje izdajanje v neštetih različnih omrežjih blockchain. USDC ima tržno vrednost približno $.6 milijard in obstaja milijarda dolarjev 439 v stabilnih kovancih danes.

Tako tether (USDT) in usd coin (USDC) prevladujeta na trgu v smislu tržne kapitalizacije. Danes privezi v obtoku predstavljajo 51 % od 59 milijarde dolarjev stabilnega gospodarstva.

Kaj menite o stabilnem privezu (USDT), ki se je začelo v omrežju Avalanche? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days

Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days

Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days

Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days

Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days

Oznake v tej zgodbi Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days

Algorand, Avalanche, Avalanche Foundation, Avalanche network, AVAX, bitcoin cash, Emin Gün Sirer, EOS, Ethereum, Liquid, Omni Layer, Paolo Ardoino, Solana, Stablecoin Tethers, Tether, Tether Limited, tron, usd coin, USDC, USDT, USDT AVAX

Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days Stablecoin Valuations Continue to Swell, MIM and MUSD Market Caps Increase by Triple-Digits in 30 Days

Zasluge za slike1979760608: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, logotip AVAX,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je informativne narave samo. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments