21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Najvišje plačilo GBTC se približuje do leta 2022 previsoko, saj se SEC sooča s pozivom za odobritev Bitcoin ETF

- Advertisement -

Stvari se razvijajo in poskušajo pridobiti največji ameriški institucionalni produkt Bitcoin (BTC) s premoženjem.

Znanje iz vira za spremljanje v verigi Coinglass potrjuje, da od aprila 15, Bitcoin Trust Grayscale (GBTC) se odpravlja proti 2022 najvišje vrednosti.

Generalni direktor sivine: “‘Če’ zdaj ne ‘kdaj'” za ZDA Bitcoin težave ETFPo problematičnem mesecev do te ravni je GBTC koristil od umirjanja gibanja Bitcoin mark.

Padec bitcoina z novembrskih najvišjih vrednosti je prispeval k že tako škodljivemu »najvišjemu plačilu« na GBTC, ki je tehnika, ki jo je njegova oznaka oddelka, v resnici trgovala po nižji vrednosti v primerjavi z bitkoinjsko oznako. Ta nižja ocena je dosegla najvišjo raven januarja, ko je najvišje plačilo GBTC skoraj doseglo -26 %.

Od takrat poteka razveljavitev in od aprila 11, vrhunsko plačilo je -15.4 % — blizu najmanjšega za 19054.

Zgornje plačilo GBTC v primerjavi z lastništvom sredstev v primerjavi z BTC/USD grafikon. Vir: CoinglassThe najvišji rezultati plačil zaradi nakupovalnega in prodajnega razpoloženja, sivine pa so bile v zadnjem času skoraj nižje mesecev, zlasti za razlago, da je bila odobritev prvih skladov, ki temeljijo na terminskih pogodbah na Bitcoin, v ZDA v celoti na borzi (ETF). drugi podatki na borzi so bili glasni kritiki regulatorjev v Washingtonu, ki, medtem ko odobravajo terminsko blago ETF, nadaljujejo z zavračanjem položaja Bitcoin, ki je v bistvu popolnoma enak.

Komisija za vrednostne papirje in zamenjavo (SEC), ki odobri kandidate, ki v bistvu v celoti temeljijo na smernicah za kazniva dejanja, ki izvirajo iz neke oddaljenosti, ki navdihuje 1933, je blizu za določeno javnost prezir kot druge države, saj je večina prav zdaj nedolgo v preteklosti Avstralija premagala ZDA na začetku.

V začetku tega meseca je SEC akreditirala enega od njen v celoti temelji ETF, ki temelji na prihodnosti, tokrat v celoti temelji na Zakonu o vrednostnih papirjih 1933, ki želi Zakon o investicijskih družbah 1933 je bil že prej staromoden. To je bil včasih mejnik, je ta mesec za CNBC povedal Sonnenshein. Uspešno podpira SEC v kotiček z vedno manj izgovori za zdaj, ne da bi razbili ovire za vstop v težke ETF.

»Nedvomno je v našem misel, tema ‘kdaj’ in zdaj ne ‘če’,« je pojasnil skupnosti.

„Če SEC ne more videti dveh ljubezenskih vprašanj, ETF prihodnosti in ETF v stiski, prek enakega objektiva, potem je , v resnici nedvomno podlaga za kršitev Zakona o upravnih diagramih.” Matt Hougan, izvršni direktor ponudnika ETF Bitwise, je v istem intervjuju dejal, da ETF “je tisto, kar ljudje nedvomno želijo” s strategijo institucionalnega financiranja blaga, povezanega z Bitcoin.

Kot je že poročal Cointelegraph, so se terminski ETF-ji, ki jih zasedajo, že prej soočili s kritiko njihovega polnjenja, saj komentatorji trdijo, da ne rešujejo nobenega od vidikov nevarnosti, ki bi jih imel slab izdelek, medtem ko nedvomno prinašajo nove.

Nasdaq poudarja “naraščajoče” institucionalno povpraševanjeMedtem je Nasdaq o izvedljivih ameriških trgovcih objavil, da je več kot 70 % teh zahtevani bi zasedel v nasvetih pridobivanje izpostavljenosti bitcoinom prek stiske ETF mora pomiriti enega biti dosegljiv .

Povezan: položaj Bitcoin v primerjavi s terminskimi ETF-ji: ključ razložene razlike

„Velika večina svetovalcev, ki jih sta oba razmišljala, da bi začela z dodeljevanjem kriptovalute ali podaljšala obstoječo dodelitev v kripto,« je vodja Nasdaqovega oddelka za indeks digitalnih sredstev Jake Rapaport komentiral v spremnem tiskovnem začetku, izdanem aprila . .

»Ker povpraševanje še naprej narašča, bi svetovalci verjetno iskali institucionalno rešitev za kripto napoved, ki zdaj prevladuje v pogovorih s strankami.« Glej tudi odkril, da 41 % svetovalcev, ki so že investirali v kriptovalute, je nameravalo podaljšati to izpostavljenost v času prihoda 12 mesecev.

GBTC je imel 436,930 BTC v imetjih od aprila 15, vreden $21.9 milijard v času pisanja.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in se zdaj izvajajo zdaj v bistvu ne posnemajo stališč Cointelegraph.com. Vsako financiranje ter nakupovanje in prodaja lesa vključuje tveganje, bistvenega pomena je umirjenega vedenja, ki se ga naučite, ko sprejemate odločitev.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -