17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Naložbeni izdelki Ethereum beležijo največje tedenske odlive - CoinShares

Naložbeni izdelki Ethereum beležijo največje tedenske odlive – CoinShares

Kljub beleženju visokih tedenskih odlivov so sredstva Ether ustvarila $ 2020 letos milijon prilivov. Skupno premoženje v ETH skladih je skoraj $ 11.1 milijarda.

7927 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

Ethereum investment products see largest weekly outflows on record — CoinShares

Upravitelji institucionalnih naložb so prejšnji teden še naprej prodajali kriptovalute, kot sta Bitcoin (BTC) in Ether (ETH), čeprav se je obseg odlivov v primerjavi s prejšnjimi tedni znatno zmanjšal, kar kaže na zgodnje znake, da se je najhujša razprodaja na trgu umirila.

Poročilo o tedenskih pretokih skladov CoinShares je pokazalo $

. 4 milijone črpanja v zadnjih sedmih dneh v primerjavi z $ 94 odliv v prejšnjem tednu. Izdelki Ether so največji tedenski znesek črpali pri $ 12. 7 milijonov. Sredstva, namenjena ETH, so v zadnjih mesecih presegla Bitcoin, kar je odražalo zaostreno povpraševanje po drugi največji kriptovaluti.

Kot rečeno, institucionalni vlagatelji so bili v zadnjih petih tednih čisti prodajalci digitalnih sredstev. Obdobje, ki se konča maja 24 največji tedenski odliv pri $ 97 milijonov, po podatkih CoinShares.

Povezano: Zapis $ 141 M odtok iz Bitcoin izdelkov signalizira, da so institucije medvedje BTC: CoinShares

“Čeprav so občutki v zadnjem mesecu oslabili, vlagatelji na splošno ostajajo zavezani glede na obseg prilivov, zabeleženih v letošnjem letu,” piše v poročilu in aludira na dejstvo, da kripto naložbe skladi so samo letos zbrali 5,8 milijarde dolarjev. To je znotraj 13 % prilivov v višini 6,7 milijarde USD, zabeleženih v vseh 2020.

Kot je poročal Cointelegraph, so kripto imetja med institucionalnimi menedžerji dosegla rekordno raven v času vrhunca bikovega trga v začetku tega leta. Seveda je veliko vlagateljev dobivalo dobiček po najnovejšem napadu nestanovitnosti trga.

Kljub temu pa tedensko poročilo o tokovih skladov kaže, da se razpoloženje na trgu postopoma izboljšuje. Primer: Bitcoin indeks strahu in pohlepa se je vrnil iz skrajnih najnižjih vrednosti, čeprav je ostal na medvedji strani. Medtem se je cena Bitcoina prebila nad $ 41, 00 0 v ponedeljek, oznaka 12% dobička, saj so trgi opazili okrevanje nad ključnimi tehničnimi ravnmi. Cena Etra se je prav tako povrnila za 9% in je dosegla 2 USD 566.

67601

Prejšnji članekZasmehovan ne več? Ameriške vesoljske sile bodo lansirale linijo NFT
Naslednji članekTukaj je opisano, kako profesionalci varno trgujejo z bitcoini, medtem ko se obseg trguje blizu 40.000 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments