15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Namada, Osmosis za združevanje verige blokov za financiranje javnih dobrin

- Advertisement -

Vir slike: NamadaBlockchain podjetje Namada, ki je usmerjeno v zasebnost, išče partnerstvo z Osmosisom za financiranje orodja »javne dobrine« in prenos svojega načrtovanega žetona NAM kupcem OSMO.

V sodobnem blogu je soustanovitelj Namade Christopher Goes objavil, da je predlagal partnerstvo s podjetjem Osmosis, ki v prvi vrsti temelji na Cosmosu, kar bi morda morda dobro obogatilo posamezne ekosisteme in zagotovilo koristi imetnikom žetonov OSMO, deležniki in likvidnostne storitve.

Dodal je, da je cilj podjetja uvesti zaščitena dejanja na protokolu Osmosis, ki poenoti postavke zasebnosti v obeh omrežjih.

Funkcija zaščitenega delovanja omogoča strankam, da ohranijo svojo lastnino večinoma v notranjosti, medtem ko so na spletnem mestu v spletu, da porabijo vaše popolne vitalne aplikacije v vesolju in ekosistemi Ethereum.

Ta formula bo zagotovila boljšo zasebnost, zlasti za posameznike, ki spreminjajo ogromno zamenjavo kriptovalut na več kot eni platformi.

Namada lahko celo prispeva prispevek za zaupanja vredno financiranje javnih dobrin v sklad nepovratnih sredstev, ki ga upravlja Osmosis Grants Program, ki je na spletni strani za financiranje pobud vzajemnega dohodka za vsak ekosistem.

Namada je veriga blokov z dokazi o vložku z zaščitenimi prenosi, ki niso odvisni od sredstev, zasnovana za poenotenje elementov zasebnosti v celotni verigi. Platforma pomaga varovati zasebnost, vendar zdaj neurejene pogodbe ali dejanja nakupa in prodaje obožujejo Osmosis.

Namada za Airdrop žetone NAM imetnikom OSMO Fundacija Anoma, Namadina nedohodkovna organizacija, si prizadeva zagotoviti prenos dela Namadinih žetonov NAM za vlaganje imetnikom OSMO in dodeliti sredstva za področja skupne strasti.

Posnetek še ni bil ustvarjen in distribucija bo morda morda morda prispela po tem, ko bo Namada ostala. Kategorični roki in zneski zdaj niso opredeljeni v deležu, ker osebje Osmoze zdaj še ni pretehtalo.

Predvsem predlog partnerstva bo nadaljeval le, če bo glasovanje o upravljanju OSMO odobreno.

“Prej kot se zavežemo k tej napravi ali k izrecnim zneskom, bomo morda morda morda sklopko, da postavim vprašanje osebju Osmosis, kaj vse posredujete!” Gre priznano v objavljenem blogu.

“Izrecno fundacija Anoma išče soglasje – morda morda morda nikoli ne bomo želeli prispevati v sklad nepovratnih sredstev, izvajati airdrop, zasledovanje zaščitenih dejanj in tako naprej.”

Če se bo partnerstvo nadaljevalo, je Namada priznal, da lahko sodeluje z osebjem Osmosis in osebjem, da se oblikuje edinstvena različica sprednje strani Osmosis, ki ponuja UX, medtem ko pod pokrovom izvaja dejanja, zaščitena z Namado.

Medtem ko predlog zdaj še ni pridobil vrednega odziva pri osebju, so nekateri prvi anketiranci pokazali izboljšavo za napravo.

Kot primer je Leonoor’s Cryptoman, določena oseba Osmosis, priznal, da verjame, da bi osebje izboljšalo spuščanje, saj prihaja iz zakonite misije.

“V primeru, da kupujete zaradi financiranja (kar mi pravi moj občutek), je OGP popolna zamenjava,” določena oseba dodano. “Financiranje sosedskega bazena je iz prejšnjega imo-ja, saj plačamo subjektu, da izvede delo namesto nas.”

Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne dnevne e-novice

Začasen 3-minutni pogled na današnje kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -