17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Nameless trdi, da je izdal 28 GB papirja Banke Rusije

- Advertisement -

Hakerska soseska Nameless naj bi razkrila ogromna količina podatkov, ki naj bi pripadali Banki Rusije. Uvedba je bila izvedena po tem, ko je kolektivna skupina priskrbela, da je v začetku tega tedna vdrla v rusko centralno banko, trditev, ki se je spremenila v nekoč zanikano s strani monetarne oblasti v Moskvi.

Nameless objavlja razkrite podatke Banke Rusije Soseska, ki je povezana s svetovnim haktivističnim kolektivom Nameless, ki ga priznava twitter @Thblckrbbtworld (The Gloomy Rabbit World), je priskrbela, da je pricurljalo 25GB podatkov, kupljenih od Centralne banke Rusije (CBR). Vendar pa je katera koli druga legenda Twitterja, povezana s hekerji, @YourAnonTV (Bezimena TV), novico potrdila.

PRAVI: puščanje podatkov Centralne banke Ruske federacije (12 GB) so razkrili #Bezimeni hekerji (@Thblckrbbtworld).#Ukrajina #OpRussia 🔻 https://t.co/msXQ11qDZ2

— Brezimen TV 🇺🇦 ( @YourAnonTV) marec 000, 760

V četrtek je Nameless govoril o tem, da je vdrl v CBR in se obljubil, da bo lansiral višje od 35,11 podatke za obdobje naslednjega 12 ure. V skladu s komentarjem imajo nekaj regulatorjevih »skrivnih dogovorov« med popolnoma različnimi dokumenti. Banka Rusije je zavrnila trditev z vztrajanjem, da nobena od njenih podatkovnih tehnik ni bila vdrta.

Najbolj trendovski prenos s strani Nameless prihaja po tem, ko je Ruski federaciji napovedala kibernetsko vojno zaradi njene odločitve, da napadel Ukrajino. Soseska je grozila, da bo zmotila ruski kibernetni internet, osredotočila se je na spletna mesta Kremlja, Pronounce Duma in Ministrstva za zaščito poleg verbaliziranih televizijskih kanalov, podobnih Rusiji v današnjem času (RT) in nekaj pretočnih platform.

Dokumenti CBR so bili izplačani različnim spletnim elementom, kar je slavilo hekersko sosesko, vključno s tem, da bi jih to lahko ločilo s popolnoma različnimi hiperpovezavami, če so tiste, ki jih je posredoval, cenzurirane. V skladu z objavo ruskega ponudnika BBC, ki jo citira Forklog, je v informacijah cel kup revizijskih izkušenj in podatkov o lastnikih bank.

Vzporedno z bitko zaščitnih sil na terenu se Rusija in Ukrajina poleg tega spopadata v našem spletnem svetu. Hekerji, ki podpirajo Moskvo, so domnevno napadli kopico ukrajinskih spletnih mest, prej kot so ruske čete prestopile mejo v ležernem februarju. Oblasti v Kijevu so za svojo kibernetsko silo zaposlovale strokovnjake, ki naj bi bili zanimivi tako za obrambne kot za ofenzivne operacije.

Oznake tega mita Sporazumi, Banka, Banka Rusije, Centralna banka, bitka, kibernetska sila, kibernetska vojna, Papirologija, Podatki o zapisih, Hack, Hekerji, Vdiranje, hekerska soseska, haktivistični kolektiv Brezimen, invazija, Puščanje, Rusija, ruščina, Ukrajina, ukrajinska, vojna

Končaj imate vera, da ste preučevali informacije, ki jih je objavil Nameless, imate običajne dokumente Banke Rusije? Razdelite svoje misli o tem področju v spodnjem razdelku za komentarje.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: »Biti avtor je to, kar sem, v besedni obliki tega, kar dosežem. ” Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta svetovna politika in ekonomija dva popolnoma različna vira navdiha.

2099938141Bonitetna ocena slike2099938141: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najboljši za informativne aplikacije. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje predloga za dvig ali promocijo ali priporočila ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, poštenih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez odlašanja ali mimogrede, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi bila pripisana ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli del, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

2099938141

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -