2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Namen kripto izmenjave za hitrost bivanja na Colossal Bowl 2022

Namen kripto izmenjave za hitrost bivanja na Colossal Bowl 2022

Crypto.com in FTX sta dosegla oglasna mesta za svoje producente na največji športni tekmi naslednjega leta – Colossal Bowl.

135

Celotni pogledi

Popolne delnice

Crypto exchanges aim for home run at Super Bowl 2022 Crypto exchanges aim for home run at Super Bowl 2022

Crypto nadomestni platformi Crypto.com in FTX bosta februarja pospešili oglaševanje oglasov na Colossal Bowl LVI 2020. 13. Obe borzi sta si neutrudno prizadevali za priklop svojih proizvajalcev in prodor na ameriški trg.

Oglasi Colossal Bowl so diagnosticirani kot zelo dragi, stroški pa presegajo 5 milijonov dolarjev za pravilne 19 sekund. Nekateri sponzorji so celo pripravljeni plačati do 6,5 milijona dolarjev za enak čas predvajanja.

Šele pred kratkim je Crypto.com predstavil tudi partnerstvo z Angel Metropolis Soccer Club, nogometno skupino, ki naj bi igrala v 2022. Razen tega nadomestna prizadevanja zajemajo zagotavljanje pravic do poimenovanja za Staples Center. Nadomestni je kupil pravice do poimenovanja za 700 milijonov dolarjev nad 30 let. S tem se je Staples Center decembra decembra preimenoval v Crypto.com Environment.

V primerni objavi je soustanovitelj in izvršni direktor Crypto.com Kris Marszalek priznal, da so uporaba njihove platforme “na sveže in iznajdljive načine, tako da lahko ta kriptovaluta dolgoročno poživi šport, zabavo in tehnologijo svetovnega razreda.”

V obdobju v– med temi, FTX tudi namenja glavno vsoto svojega oglaševalskega proračuna za krepitev vredno prepoznavnosti v ZDA Oktobra je nadomestni partner potrdil, da bodo verjetno delali oglas v prihajajočem Colossal Bowlu. Alternativa je prav tako pripeljala do velike identifikacije Toma Bradyja in Gisele Bündchen v $-milijonska oglaševalska akcija.

Povezano: FC Barcelona, ​​Man Metropolis je odpovedal kripto ponudbe. Sedanja gotovina zdaj ni vsi kosi

V začetku tega leta je FTX zagotovil tudi pravice do imen za ameriški stadion. Nadomestni je menda plačal 56 milijonov dolarjev za 20-letna pogodba za preimenovanje Miami Warmth’s rezidenčnega stadiona v FTX Environment.

Storitev v 2020, blockchain prodrl v Colossal Bowl prek nezamenljivih žetonov (NFT). Neprihodkovna trgovska soseska Avocados iz Mehike je vstavila NFT svoje oglaševalske kampanje. S tem lahko uporabniki razvrščajo digitalne avokade in so pripravljeni prevzeti večinoma v celoti polne nagrade, ki temeljijo na blockchainu.

Rezultati so bili predvsem popolnoma gotovi na podlagi Ivonne Kinser, vodje digitalnega oglaševanja ter trženja in trženja pri Avocados iz Mehike. Kinser je priznal, da so z oglaševalsko kampanjo prinesli “3,2 milijarde družabnih vtisov”.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments