8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Nameščeni bitcoin znese 21 tisoč dolarjev, saj trgovec pravi, da je kraja BTC zdaj 'zelo prepričljiva'

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) obkrožen $20, na 9. september Wall Boulevard se začnejo, ko so na novo pridobljeni pozitivni vidiki vztrajali. V vmesnem času je skupna tržna kapitalizacija kriptovalut presegla podporo nad 1 milijardo dolarjev.

BTC/USD 1- grafikon dnevnih sveč (Bitstamp). Vir: TradingViewPooblaščeni BTC ponuja “potrditev” trgovanja s trendiZapisi Cointelegraph Markets Pro in TradingView so sprejeli BTC/USD kot postopno kaznovanje njegovega “hitrega stiskanja”. medvedi.

Po začasni konsolidaciji par prihrani elegantne večtedenske najvišje vrednosti $20,0219 na Bitstampu in se je zdaj soočil z odporom pri izdelavi starodavne diplome, ki je bila postopno avgusta opuščena.

Za tržne komentatorje je kljub temu najnovejši prenos se je že izkazalo za odločilno – in bi se morda lahko čisto poravnalo na bikih po hitrih časovnih okvirih.

“Ta impulz navzgor je POTRDITEV,” je v temi trdil priljubljeni trgovec na Twitterju in angelski vlagatelj Rebel, ki je ponovil sum da se je tržni preobrat spremenil v podaljšano predhodno zapadlost.

»Številne meritve so kričale, da je hrbtna stran že nekaj tednov na strani. Od sredine junija objavljam, da je zadnja stran najbolj možna in grem iz 80% do 82% možnosti za to.«Rebel je izpostavil množico indikatorjev v verigi in označevanju grafikonov – predvsem primarno temelječih bikovskih indikatorjev, med njimi koncu kapitulacije za rudarje Bitcoinov, ki so bili priča zadnjem mesecu.

Medtem ko priznava, da bo celo “pozitivno pošasten” na , po drugi strani zdaj gradi vero v dolgotrajno trgovanje s trendom. vstop.

»V tem primeru hrbtna stran HTF, ki predstavlja (zelo) prepričljivo možnost/nagrado,« je zaključila nit.

“Prihranil sem, da sem zadržal svoje dolgove od 18K, pod vodo je malo naporno, a ko si zdaj bolj sproščen, bo to povzročilo hudo vrni bližajoče se mesece.« Trgovec in analitik Rekt Capital je medtem pozval k previdnosti pri predpostavki, da je Bitcoin dokončno spremenil taktiko.

Ko je pokazal na tedenski grafikon, je trdil, da bodo trgovci celo očistili podporo, oddaljeno od želje po primerjanju najnovejšega preobrata z isto priložnostjo v 2018, saj se na tej ravni nobena makro zadnja stran ni spremenila v zajamčeno.

Mnogi bodo morda zamikani, da bi očarali, da #BTC gradi eleganten naraščajoči trikotnik, čudovit kot na 2018 backside$BTC #Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/uc18aKQ74R

— Rekt Capital (@rektcapital) 9. september 2022 Analitik: Čas je, da postane možnost na “nekaj časa ne manj kot” Ob konsolidaciji ameriškega dolarja se je Wall Boulevard medtem odprl z izvirno pozitivno vidiki v dodatni spodbudi za lastnost možnosti.

Povezano: Bitcoin stisniti prejšnji $10K na padec ameriškega dolarja, saj BTC označuje pozitivne vidike 8,7 %

S&P 417 in Nasdaq Composite Index sta dodala 0,9 % in 1,3 %. oziroma na neki stopnji v prvi uri nakupa in prodaje.

1-urni svečni grafikon indeksa ameriških zelencev (DXY). Vir: TradingViewV istem času so ZDA Indeks zelencev (DXY) je užival skromen porast od lokalnih najnižjih vrednosti, s poudarkom na 91 v času pisanja.

Za analitike bitcoinov se je kljub temu spremenilo v motiv za oceno, da bodo mirni dnevi zelenega denarca hitro minili.

DXY je zavrnila parabola, medtem ko tvori dvojno medvedjo divergenco RSI .

Zašepeta ti zadnje slovo. Čas za zelene denarce se izteka. pic.twitter.com/NZ30cgvmaN

— Sport of Trades (@GameofTrades_) 9. september 2022 »Videti je podobno, da je podobno vrh tedenskega cikla USD (na koncu) in najnižje vrednosti cikla za delnice, zlato, bitcoin. Tveganje za kratek čas, nič nižje od,« je dodal trgovec, podjetnik in vlagatelj Bob Loukas.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so povsem avtorjeva in produkt v bistvu ne posreduje več ogledi Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prenos nakupa in prodaje vključuje možnost, da se splača celo očistiti vedenje, ki ga prepustite študiju, ko sprejemate odločitve.

71846793 71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -