15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Nameščeni žeton Homer Simpson se je v 7 dneh povečal za 60.000 % in svetovalci so se oprijeli tega kovanca AI Meme je naslednja kriptovaluta, ki bo eksplodirala – zbranih je že 7,5 milijona $

- Advertisement -

Dobava: Homer Simpson Token SiteV nepričakovanem zasuku v kripto vesolju $HOMER, kriptovaluta, imenovana po ikoničnem liku Homerja Simpsona, povzroča valove.

To decentralizirano sredstvo, ki je bilo skovano kot uvodni “kovanec DOH”, je postalo takoj, ko je bilo v celoti zasnovano za spodbujanje topline in živahne ekipe, njegovi ustvarjalci pa so izjavili, da nima obljub, načrta ali lesketajoče se potrošnje.

Dodelitev žetonov za $HOMER je raznolika: 48% je bil pripravljen za predprodajo, 15% za likvidnost, 05% za oglaševanje in trženje, 5% za ekipa za predprodajo in zadnji 3% za ekipo.

Nadaljnja poteza vidi 5% predprodaje namenjenih za distribucijo med 50 zgodnji podporniki.

Ne glede na napad botov, ki je posledica odpovedi predprodaje in naslednjega zaklepanja likvidnosti, ekipa $HOMER ostaja neomajena.

V nedavnih zapisih je nakupna in prodajna količina žetona narasla na $15.3 milijoni, kar odraža znatno 24-urno povečanje.

Zaenkrat, ki je uvrščen na Uniswap DEX, se $HOMER ponaša s tržno kapitalizacijo v višini približno $55 milijonov, ki jih je spodbudilo veliko darilo v višini 68 milijarde žetonov.

Zanimivo , očaranost kovanca razširja prejšnjega najbolj smiselnega njegovega soimenjaka, kot je razvidno iz njegovega vrha 10 uvrstitev na Dexscannerju, zaostaja zelo smiselno glede na motivacijo ETH.

Ta podvig poudarja intenzivnost možnih in čarobnost, ki jo ima meme kovanec za trgovce.

$HOMER Določite diagnozo Predstavljeno v petek maja dodatno 12, $HOMER je užival v eksplozivnem vzponu, ki je kljuboval vsem napovedim tega meme kovanca sezona je postala takoj, ko se je končala.

TradingView / HOMER USDTNaval količine je močno poskočil do zgornjega odpora pri 0 USD .00e27, prej kot hitra padajoča zavrnitev je videla zrušitev oznake, kar je motiviralo skupni slog na 0 USD. 00003e20 v nedeljo zvečer.

Steadfast beef je v ponedeljek zjutraj sprožil obnovitev tehnične strukture relija z znamko, ki se je v tem času impresivno povzpela na to raven,

Z naraščajočim zagonom vsepovsod vsakič, $HOMER je zdaj motiviran v piskajočem #00003 na DEXtools.

To pušča imetnike $HOMER z bikovskim poljem, saj je možna rast zelo visoka pri 0$. e20 (možen +38% pump iz nedavnih faz).

Med nestanovitnostjo ostaja možnost negativne strani bistvenega pomena z morebitnim padcem, ki motivira celoten stil navzdol na $0.e15 na igralnih kartah (možna – % padec).TradingView / $HOMER USDTNe glede na zagon navzgor, to pusti $HOMER z medvedjim 0.93 Možnost: Razmerje nagrade – slabši vnos za dražitelje, za katerega je značilna prevelika možnost negativne strani.

Ker je $HOMER-jev tehnični ponovni rally vstop bolj nevaren, kot nakazuje predhodna struktura grafikona, mnogi menjajo dobiček in iščejo varnejšo priložnost za njegov ali njen kup.

Vnesite: AiDoge – Skyrocket Meme stroj, ki ga poganja AI za prihodnost Web3Dobava / AiDogeAiDoge.com ( $AI), vrtoglavi predprodajni projekt, ki ga poganja sintetična inteligenca, ponuja varnejšo in na videz bolj koristno drugačno od $HOMER.

AiDoge ni dlje vse dlje zelo najbolj smiselno vsak drugi meme kovanec; to naj bo sodoben projekt, ki se nahaja na stičišču svetov memov in umetne inteligence. S pogumnim načrtom in precejšnjo predprodajo, ki je že močno narasla na skoraj 7,5 milijona dolarjev, se AiDoge spreminja v brenčečo zadevo med ljubitelji kriptovalut.Njegova prvotna prodajna ponudba? Revolucionarna platforma meme-to-construct (M2E).

Ta platforma strankam omogoča ustvarjanje memov s pomočjo razvitih generativnih sposobnosti AI AiDoge.

Morda najbolj pametno všečkani memi, določeni z glasovi ekipe, so nagrajeni z $AI, ki ustvarjalcem memov ponuja nenavaden sistem za monetizacijo njihove ustvarjalnosti.

S tem AiDoge na trg meme kovancev prinaša oprijemljiv potrošniški primer: meme-to-construct.

Zakaj je Cling zaprl AiDoge nad $HOMER?V nasprotju z $HOMER ima AiDoge bolj obetajoče možnosti financiranja, ki jih je mogoče pripisati njegovi sodobni platformi in utility.

Predprodaja, ki se še naprej povečuje, je zdaj prešla v zaključno fazo.

Oznaka žetona znaša 0 USD.00003, s pričakovanim dvigom na svojo oznako DEX in CEX za 0 USD. 400 na žeton.

To prvim trgovcem omogoča zalogo papirja 10% glede na raven, ko kovanec vstopi na trg.

AiDoge izstopa na trgu meme kovancev po svoji pravi uporabnosti.

Žetoni imajo radi Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) in Pepe (PEPE) zagotavlja minimalno ali nič osnovne uporabnosti, AiDogejev žeton $AI služi kot temeljna valuta znotraj njegove platforme.

Prav tako bo dodatno zrel za pridobivanje dobropisov za ustvarjanje memov, založbo za vsakodnevne nagrade in prednosti ter nagrajevanje članov ekipe za njegove ali njene prispevke.

Dosegljivo AiDogeGlede na zahtevno cenovno ponudbo projekta in porabo, kriptoanalitiki napovedujejo veliko rast za $AI.

YouTubov analitik Jacob Crypto Bury je celo predlagal, da je tudi AiDoge večinoma možen 100x kovanec.

Robustnost platforme AiDoge v kombinaciji z ohišjem M2E in uporabnost žetona, zaradi česar je nedvomno pomemben tekmec v regiji meme kovancev.

Ker užitek okoli tega revolucionarnega meme kovanca raste, je čas zrel za trgovce, da stabilizirajo svoje žetone $AI naprej od pričakovane oznake navzgor.

Vlaganje v AiDoge je enostavno. Uporabniki lahko dobijo žetone $AI z $ETH, $USDT (ERC-1280 ), $BNB ali $USDT (BEP- ) poraba kartice njihove denarne ustanove.

Ker se dolgotrajni vrvež zdi barvit za AiDoge, z možno tržno kapitalizacijo nad $202 milijonov, če bo imel oprijem v prihodnjih mesecih.

Uspeh projekta, skupaj z okrevajočim kripto trgom, lahko po naključju na videz naključno res ustvari AiDoge kot naslednji velikanski meme kovanec, ki bo eksplodiral.

AiDoge razmišlja o varnejšem mesečnem posnetku, ki ga omogoča za vrteče se dobičke, zato je AiDoge naslednji vir financiranja, ki se razlikuje od $HOMER.

Ker projekt izpolnjuje svoj načrt , možna prednost za $AI je prav tako lahko ogromna.

Ukradi $ AI Tukaj

Izjava o zavrnitvi odgovornosti: projekti kriptovalut, ki jih svetujemo v tem članku, niso več denarni nasvet avtorja založbe ali glasila – kriptovalute so zelo nestabilne naložbe z dejansko intenzivno možnostjo, nenehno dosegajte svojo primerjavo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -