15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napadalec Tornado Cash bo nedvomno podprl ureditev upravljanja, ugotavlja predlog

- Advertisement -

Le nekaj ur po vdoru je na presenečenje vseh Američanov napadalec presenetljivo dosegel sosesko Tornado Cash z novim predlogom, da naj bi podprl ureditev upravljanja.

1434 Skupaj ogledov

41 Skupaj delnic

Napadalec, ki je sprožil strah v soseščini z ugrabitvijo uprave Tornado Cash, zdaj predlaga, da bi razveljavil njihov vdor – in medtem ko zdaj vsi Američani ne menijo, da bi se na hekerja veljalo zanesti, se jim zdi malo prednost temo.

Na Morda bi bilo prav 09, prehod zlonamernega predloga je napadalcu omogočil popoln nadzor nad upravljanjem Tornado Cash. S popolno regulacijo upravljanja decentraliziranega kripto mešalnika je bil napadalec včasih v situaciji, da je povzročil ogromne izgube, pri čemer je razmišljal, da bi lahko naključno domnevno umaknil vse zaklenjene glasove, izpraznil celotne žetone v pogodbi o upravljanju in zazidal usmerjevalnik.

Medtem ko se je račun razkril, je član soseske Tornadosaurus-Hex ali g. Tornadosaurus Hex sprejel proaktivne ukrepe za zmanjšanje škode zaradi sposobnosti z objavo poznejšega predloga, v katerem je pozval vse člane, naj umaknejo vse sredstva, zaklenjena v upravljanju, kot je dokazano spodaj.

Predlog člana soseske Tornado Cash za pridobitev regulacije od napadalca. Ponudba: Tornado Cash forumiKljub temu je g. Tornadosaurus Hex (Hex) uporabljal biti nevaren glede učinkovitosti novega predloga in razmišljati o prijemu napadalca nad upravljanjem mešalnika. Samo nekaj ur po vdoru je na presenečenje vseh Američanov napadalec presenetljivo dosegel sosesko Tornado Cash z novim predlogom, ki namiguje na njihovo namero, da zagotovijo podporo predpisom upravljanja.

Predlog napadalca Tornado Cash. Ponudba: Tornado Cash forumiKot je dokazano zgoraj, je Hex posredoval napadalčev koncept soseski, ki poudarja, da:

»Napadalec je objavil nov predlog za oživitev razkritje upravljanja. Posredujem, da morda obstaja prava verjetnost, da ga bo pridobil.” Hex je nadalje ugotovil, da medtem ko soseska nima nobene raznolike možnosti, kot je skladnost z napadalčevim izbranim zemljevidom zagotavljanja podpore predpisom upravljanja, je njegova skrbnost v zvezi s preverjanjem postavitev shranjevanja preizkušena.

Gospod. Tornadosaurus Hex je potrdil ujemanje reže. Ponudba : Tornado Cash forumiKer so številni člani soseske pokazali optimizem glede napadalčeve domnevne zamenjave koronarno srce, drugi špekulirajo, da je bil včasih prenos za črpanje oznake žetona TORN prej kot izplačilo.

Povezano: Allbridge nudi nagrado izkoriščevalcu, ki je ukradel $480K v hitrem napadu posojila

Po intelektualni plati je bil kriptoekosistem priča velikemu upadu skupnega števila vdorov v glavnem četrtletju 2023.

Graf, ki prikazuje vdore in izkoriščanja iz Q1 2022 – Q1 2022. Ponudba: TRM LabsKljub temu zgodovina pomeni, da stranke kriptovalut ne bi smele reševati samozadovoljen kot 1200 priča konici v kriptovalutah kmalu po snemanju turobne faze.

Revija: ‘Factual accountability’: Ali lahko blockchain zagotovo pripomore k zaupanju v AI?

763761

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -