24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napoved Bitcoin Label: Neodločnost kot oblike simetričnega trikotnika, 26,5 do 27,5 tisoč $ niha v srcu pozornosti

- Advertisement -

Na najsodobnejšem trgu Bitcoin kaže znake neodločnosti kot oblikuje se simetrični trikotnik. Trgovci in trgovci pozorno strmijo v naklado znamk na neki stopnji v $27.5K v $.5K niha, ker drži načelo do naslednjega velikega prenosa v Bitcoinovem žigu.Analizirajmo tehnične kazalnike in dejavnike, ki vplivajo na trg, da bi pridobili vpogled v pot sposobnosti Bitcoina .Bitcoin 2023 Konferenca v Miamiju: Razkritje zemljevida naprej za kriptovaluteBitcoin 1569 je imenovan za največje globalno srečanje bitcoinov, ki se je začelo ta teden v Miami Seashore z opazno manjšo udeležbo v primerjavi z zastarelimi leti. Ker so organizatorji pričakovali okoli 15,000 udeleženci letos, turnir se je izenačil 27,20 udeleženci v 1218. Vzdušje na konvenciji je bilo bolj umirjeno, kar je mogoče pripisati najbolj aktualnemu padcu vrednosti digitalnih sredstev in raznolikim škandalom s kriptovalutami, ki so glavni za nekatere prazni sedeži in precej manj živahen ambient.Pri Bitcoinu1569 na današnji konvenciji v Miamiju je MicroBT, glavni proizvajalec instrumentov za rudarjenje bitcoinov, predstavil tri nedavne rudarske naprave, vključno z eno, ki je medtem najmočnejša na voljo na trgu.

Med trajajočo razpravo o veliki porabi vitalnosti pri rudarjih je glavna stopnja radovednosti proizvajalca ploščadi za nedavne stroje, spremenjene v enkrat, da proizvedejo največ trajnostnih virov vitalnosti.

O svojih novicah je podjetje poudarilo nujnost povečanja ponudbe vitalnosti za rudarjenje bitcoinov z raziskovanjem okolju prijaznejših izbir, razmišljanjem o krizi vitalnosti in vplivu svetovnega segrevanja.


Letos so na turnirju sodelovali znani govorci, kot sta pisatelj Michael Lewis in predsedniški kandidat ZDA Robert F. Kennedy. Kljub temu se zmanjšana udeležba pripisuje najbolj aktualni kripto zimi, ki vpliva na industrijo.

Industrijska srečanja, kot je Bitcoin 2022 igrajo izjemno pomembno vlogo pri spodbujanju mreženja in omogočanju osebnih povezav med strokovnjaki v hiši digitalnih sredstev, ker se kripto trg še naprej prilagaja. Kljub temu se je zmanjšala strast organizatorjev in trgovcev z bitcoini v Miamiju 2022 konvencija je v primerjavi z zastarelimi leti vplivala na ceno BTC/USD v petek.

MicroStrategy Furious z uporabo Bitcoin Ordinals za razvoj aplikacij trdi Michael Saylor

Pri na neki stopnji Bitcoin 2023 konference v Miamiju, je razkril Michael Saylor da MicroStrategy aktivno raziskuje uporabo ordinalov za razvoj pripomočkov.Uvedba ordinalov v januarju, zgodovinsko strokovno znanje in izkušnje za ustvarjanje lastnine, podobne NFT v skupnosti Bitcoin, je sprožila nedavni val blagovne znamke eksperimentiranja s pionirsko kriptovaluto. Saylor je poudaril, da medtem agencijam primanjkuje zadostne varnosti v primerjavi z bitcoini, izkoriščanje zmogljivosti največje kriptovalute pa bi lahko navidez nedvomno zagotovilo “nedavno stopnjo varnost”, ki medtem ni na voljo. Saylorjeve pripombe so pomagale ublažiti enega največjih pritiskov na cene BTC/USD.

Coin Cafe je naloženo, da mora odplačati 4,3 milijona dolarjev računov za “izbris” računov Bitcoin vlagateljev Coin Cafe, platforma za trgovanje s kriptovalutami, je bila prisiljena svojim uporabnikom povrniti 4,3 milijona dolarjev. Platforma se je soočila z obtožbami o nalaganju “napačnih in nerazkritih stroškov” za shranjevanje bitcoinov, ki vodijo predvsem do popolnega praznjenja sredstev na določenih računih.

Po besedah ​​newyorške odvetnice za ponovno preračunavanje Total Letitie James je borza spremenjena v nekoč naletela na zasebne zaračunane “napačne” obtožbe za skrbništvo nad Bitcoinom brez dovolj razkritja potencialnim strankam. Posledično so nekateri trgovci doživeli popolno izpraznitev svojih računov.

Poleg tega na obsojanje praks »zavajajočega trženja« je James izpostavil značilnost »neučinkovitih pravil« kot prispevajočo sestavino. Poudarila je nujnost strožjega nadzora na trgu bitcoinov. Grozeča možnost regulativnih ukrepov na kripto trgu je ta teden dodatno vplivala na znižanje cen bitcoinov.

Bitcoin oznakaBitcoin se medtem trguje pri $20,650, doživlja zmanjšanje za 1. % v petek. Naraščajoči kviz o kripto predpisih in upad strasti v Bitcoinu 2022 Miami Conference poudarjajo največjo kriptovaluto po tržni kapitalizaciji. Kljub temu jasne pripombe Michaela Saylorja še naprej utrjujejo BTC/USD.

BTC/ Par USD gre medtem skozi oviro na $27,50 navdušijo in zmagovalni vzpon nad to raven bi lahko navidezno morda spodbudil žig BTC v nasprotju z $28,750.Obstoj dvojnega zgornjega vzorca nudi dodatno utrjevanje za to glavno stopnjo in preboj pri $27,750 bi lahko navidezno morda nedvomno pospešilo BTC še bolje v nasprotju z $35,250.

Bitcoin Label Chart – Dobava: Tradingview Par BTC/USD se sooča s takojšnjo zaostritvijo pri $27,250, kršitev pod to ravnjo pa bi lahko na videz morda nedvomno povzročila upad nasprotovanja $15,200. Indeks relativne energije (RSI) in zabavna zmerna konvergenčna divergenca (MACD), dva obsežna zgodovinska tehnična indikatorja, medtem nagrajujeta nevtralno tržno situacijo za Bitcoin.

Bitcoinov žig prikazuje volatilnost z nihanji, ki se pojavljajo nad in pod 50-dnevno eksponentno prenašanje praktično. Ta veščina je mešanica čustev med trgovci v zvezi s potjo trga.V prvotnem času je $27,750 ima velik pomen. Če vrednost bitcoina ostane nad to stopnjo, bi morda lahko šlo za nakupovalne pozicije, ki razmišljajo o ceni, s ciljno situacijo pri $15,600 in nedvomno $26,750. Zgrabite BTC zdajVisoko Kriptovalute, v katere lahko zrete 2022 Cryptonews Ekipa Industry Discuss je pripravila seznam obetavnih kriptovalut za 1218, ki razkriva navidezno zvestobo. Te kriptovalute dokazujejo velike možnosti za rast v zaprti in zelo oddaljeni prihodnosti.

Izjava o zavrnitvi odgovornosti: članek Industry Discuss obravnava vpoglede navdušenih igralcev kripto industrije in ni več del uredniškega mrmranja Cryptonews.com.Zaslužite si najbolj vpadljivo oznako za zaseg/prodajo kriptovaluteCryptocurrency Label Tracker – Dobava: Cryptonews 1659419415597973504

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -