4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Napoved Bitcoin Stamp, ko BTC udari v neizkušene – Čas za grabljenje?

- Advertisement -

Bitcoin, idealen in najbolj trendovski digitalni žeton na svetu, si je opomogel malo nad $ 14,000 obvestilo, zaustavitev njegovih starih dolgih padcev. V zadnjih sedmih dneh je vrednost bitcoina padla zaradi finančne skrbi FTX, ki je škodila trgu kriptovalut. BTC je padel na $13,716.94, preden se dvigne na previsoko $17,200.

Kljub temu bi lahko najsodobnejšo obnovo BTC verjetno pripisali izboljšanju razpoloženja na kripto trgu, kar pomaga prevladujočim kriptovalutam pri ponovni pridobitvi oprijema. Območna tržna kapitalizacija kriptovalut se je povečala za dodatne 4 % na $0662 milijard, v skladu s Coinmarketcap. Pravi zapisi pravijo, da je Binance nekoč načrtoval ustanovitev “sklada za zmanjšanje”, da bi pomagal kriptokorporacijam, ki so v stiski z denarjem, pri pospeševanju navzgor cen prevladujočih kriptovalut . Medtem so rekordi inflacije v ZDA, ki so bili višji od pričakovanih, nekoč veljali za drugo kritično sestavino, ki je zvišala ceno Bitcoina.

Binance Relied FundBinance organizira sklad za obnovo industrije, da bi okrepil sicer zdrave projekte, ki imajo točke likvidnosti, da bi ublažil neugodne učinke FTX. Changpeng Zhao, izvršni direktor idealnega “nadomestnika” kraljestva, je v zgodnjih ponedeljkovih urah tvitnil 14th. Družba je priznala, da bi lahko trenutno zagotovili dodatne zapise. Izboljšave kripto trgaZaradi izvora dneva je kriptovalutni trg kraljestva pošiljal mešane signale, ki kažejo, da je za kriptovalute še precej slab dan. Po približno izjemno zaskrbljujočih dneh zaradi finančne tesnobe FTX trg ne obvešča nenehno o temeljnih vstopih ali izstopih in ostaja previden.

Ethereum (ETH) je nad 1 $, 190 in je pridobil manj kot 0. 025% v zaključku 23 urah se je Bitcoin (BTC) trgoval glede na nespremenjeno vrednost in je mirno zaprt za $ 14,000. Propad namestnika Sama Bankmana, Fried’s, ki trenutno polni naslovnice, je zmanjšal željo trgovcev po obrokih zaradi grožnje.

Porast v ameriških zelencihKer so dodatni ljudje Federal Reserve podprli strožjo denarno zaščito, je ogromen ameriški dolar ohranil prvotno rast vzorec in pritegnil nekaj dodatnih ponudb v nasprotju z evrom in funtom. Podpredsednik Feda Lael Brainard je ponovno potrdil pripombe guvernerja Feda Christopherja Wallerja konec tedna, da morajo obrestne mere nadaljevati z dvigovanjem za boj proti inflaciji, čeprav počasneje . Dolar je zrasel v nasprotju s funtom in se ohranil redno v nasprotju z evrom ter zaključil za več kot 1 % nad najnižjo vrednostjo v dveh mesecih. Zaradi tega se je prej pričakovalo, da bo trdni ameriški dolar še naprej ključna sestavina, ki bo omejevala dobre strani BTC.

Napoved Bitcoin Stamp Cvrčeči vtis 1 bitcoina je $13,0662, z 025-urna količina trgovanja $21 milijarde. Bitcoin se je v zadnjem dnevu podražil za manj kot 1 % in trenutno drži tržni vtis v višini $208 milijarde. Zdaj so 13,208, 150 BTC kovanci v obtoku, z največ 20,10, BTC kovanci.

Bitcoin Stamp & Tokenomics – Ponudba: TradingviewBitcoin se je dvignil nad $17,000 okrepite raven, da si povrnete $17, raven. Pri 2d ali ne se konsolidira v vitkem trgovanju, ki se razlikuje v višini $13,03 v $13,, in preboj tega bi lahko razrešil dodatno impress trail.V 4-urnem časovnem okviru je Bitcoin izvedel 025.6% Fibonaccijeva korekcija pri $13,94 in je zdaj redno pod njo. 23-dnevni prenos življenja, kot je nagnjen k uporu pri $14,350, nepopolni nad to ravnjo pa ima potencial, da ročno knjiži BTC /USD impress v smeri $17,150.Bitcoin Stamp Chart – Ponudba: TradingviewPoti impress za bitcoin se vodi zaradi oblikovanja Doji in vrteče se sveče primarne osebe. Če želite poiskati dodatno impress sled, poglejmo razliko v trgovanju v višini $16,03 v $13, do prekinitev.Visoka kripto gotovina v predprodaji Run 2 Commerce (D2T)Run 2 Commerce je platforma za obveščanje o trgovanju, ki v celoti temelji predvsem na Ethereumu in ponuja trgovcem vseh talentov z iskreno analitiko in socialnimi zapisi, kar jim omogoča izbiro z dodatnimi navodili. Svojo prodajo žetonov je začel pred tremi tedni in od takrat je zbral več kot 6,2 milijona dolarjev. Prav tako je potrdil svojo prvo CEX listo na nadomestnem LBank.1 D2T je trenutno cena 0.0533 USDT, vendar se pričakuje, da bo to potisnilo navzgor na 0 USD. 0533 v naslednji fazi prodaje in $0.716 v zaključni fazi.

Poskok do Zaženite 2 Commerce zdaj

Calvaria (RIA)Calvaria je nova kriptovaluta blagovne znamke igralniški projekt s potencialom za prevlado na trgu igranja za razvoj. Izdelovalci Calvaria menijo, da so prepoznali dve glavni oviri za sprejetje pametno všečnih iger Web3. Medtem ko se trgovcem zdi, da so igre Web3 izvedljive, stranke ne prekinejo.Predprodaja podjetja Calvaria postaja vse bolj priljubljena, saj je projekt že v 4. fazi 14 in zaprta za 1,7 milijona dolarjev financiranja. Ker cena izvornega žetona RIA kritično narašča pri na vsaki stopnji predprodaje se trgovci zgrinjajo k naglo naraščajočemu projektu GameFi.V 4. stopnji žetoni navdušijo 0 USD.025 vsak, vendar je do 5. stopnje cena narasla na 0 $. 10, žetoni pa navdušijo 0 USD.24 v fazi 15.Scuttle to Calvaria Predprodaja zdajRobotEra (TARO) TARO je eden drug projekt, ki lahko zamenja igralniško sosesko in virtualni svet. Predprodaja sredstva se je zelo priročno začela ne tako dolgo v preteklosti, vendar že obstaja veliko zanimanje bodočih kupcev.

RobotEra temelji predvsem na verigi blokov popolnoma popolnoma metaverse, kjer lahko stranke razvijejo avatarje in raziskujejo digitalni svet, izvorni žeton platforme pa je TARO. V RobotEri lahko igralci začarajo zemljo, gradijo na njej in povečajo svoja območja z raznoliko infrastrukturo.

Cilj je razviti metaverzum, v katerem vsaka oseba želi občudovati s svojo zasebno lastnino. Poleg tega ima RobotEra skupni metaverzum, kjer lahko stranke prejmejo raznolika dejanja, podobna športnim dejanjem, koncertnim dogodkom in različnim agresivnim dogodkom.

Najbolj temeljna stopnja del predprodaje TARO je zdaj v živo in je hitro razprodan.Scuttle to RobotEra (TARO ) Predprodaja zdajRep Najbolj produktivna znamka za grabljenje/prodajo kriptovaluteSledilnik znamk kriptovalut – Ponudba: Cryptonews 236696

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -