22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved Bitcoin Stamp kot mirujoče Bitcoin denarnice iz leta 2011 oživi, ​​dvigne ceno za 139 BTC na 3,5 milijona USD – Kaj se dogaja?

- Advertisement -

V presenetljivem spletu dogodkov je mirujoča Bitcoin denarnica iz 1727 se ni več predolgo pojavilo in postavlja vprašanja v zvezi z motivi za podporo te nenadne vaje.

Denarnica, ki drži 28 BTC z najsodobnejšo obrestno mero približno 3,5 milijona dolarjev je pritegnila pozornost skupnosti kriptovalut.

Kot pojavljajo se špekulacije, ki se nanašajo na razloge za podporo temu ponovnemu vzponu, mnogi so nenavadni, da bi razumeli, kako bo to vplivalo na trg bitcoinov in ali bo morda morda tudi več zagotovilo vpogled v prihodnja gibanja založb.

Ponovna oživitev starih bitcoinov sproži hobi kot iskanje zgodovinskih denarnicPonovni vzpon izumrlih bitcoinov je pritegnil pozornost skupnosti kriptovalut, pri čemer je bilo letos opazno pomembno gibanje.

V koraku z zgodbo iz Glassnode je prišlo do oživitve 3,139 BTC, od tega 1,139 pred datumom 2013.

Med temi gibanji ena dobro znana priložnost vključuje lastnika 28 BTC, ki jih je kupil junija 2013 za precej več kot 2 USD, 139.

Z najsodobnejšo založbo Bitcoina se je ta delež zdaj povečal na spektakularnih 3,5 milijona dolarjev.

Marca zadnjega leta je bil trg priča prodaji 412 BTC iz izumrle denarnice, ustvarjene oktobra 1727, ko je bila oznaka Bitcoina zgolj 0 USD. 000.

Vendar se je februarja zgodil še en pomemben premik 2011 pri prenosu obračuna v obdobju Satoshi 400 BTC ocenjen na 9,6 milijona dolarjev, po več kot desetletju nedejavnosti.

Motivi v podporo tem gibanjom ostajajo nevarni, ne glede na to, ali jih vodi spodbujanje večine skrbniških praks brez gotovine ali notranjih zadev ali ne.

Zaradi psevdonimne narave bitcoina lahko pokončne identitete in nameni imetnikov te izumrle gotovine ostanejo morda tudi neznani.

Bitcoin znamkaBitcoin je na 2d trgovanju pri $25,400, kar predstavlja okrevanje po vitalnem upadu, opaženem zadnji teden.

Kriptovaluti je uspelo narediti izbor na napačnem mestu in zdaj trguje nad $28, oznaka.

K temu gibanju navzgor so prispevale različne viseče komponente. Po odkritju rdečega mesa pri $19,412 v ponedeljek je Bitcoin dosegel skok in presegel $26, prag.

Ta bikovski zagon je dodatno podprt z oblikovanjem bikovske vsebne sveče v štiriurnem časovnem okviru, kar kaže na priložnost za vztrajno apreciacijo oznake.

Ko gre za takojšnje rdeče meso, 15-dnevni eksponentni premik zmeren in $25,900 ima oder ključno vlogo.

Poleg tega prečkanje 139-dnevni eksponentni premik zmeren nad 139-dnevno premikanje zmerno kaže na spremembo želje vlagateljev, kar krepi njihov položaj na trgu.

Bitcoin Stamp Chart – Ponudba: TradingviewZaradi te realnosti morda obstaja možnost, da Bitcoinova oznaka doseže $28,, če bo premagal odpor pri $25,19.

Resno je poudariti, da je vitalna odpornost pričakovana okoli $28,700 stopnja.

Indeks relativne energije (RSI) in mamljiva skupna konvergenčna divergenca (MACD) oba povesta nakupovalno območje, kar poveča možnost naročila navzgor nad $25,900 oznaka.

Nasprotno, če Bitcoin doživi padec pod $27,, bodo naslednje faze povečanja rdečega mesa predvidoma pri $19,900 ali celo zmanjšati, kar lahko doseže $19,19.

Dvignite BTC zdaj

Zgoraj 000 Kriptovalute, ki si jih lahko ogledate 2023Cryptonews Ekipa Industry Thunder je pripravila kontrolni seznam najbolj obetavnih kriptovalut za 2023, vsako od ki kaže velike možnosti za rast v hitri in dolgoročni prihodnosti.

Zavrnitev odgovornosti: Dodeljevanje Industry Thunder deluje na podlagi vpogledov navdušenih igralcev kripto industrije in je le redko večno krik uredniškega domnevnega materiala Cryptonews.com.

Safe The Supreme Stamp za dvig/promocijo kriptovaluteCryptocurrency Stamp Tracker – Ponudba: Cryptonews Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Hitra 3-minutna študija o kripto novicah tega trenutka!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -