0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Napoved Bitcoin Tag, ko BTC poskoči za 6 % od zadnjih najnižjih vrednosti – Prihaja obsežen Dart?

- Advertisement -

V nedeljo, novembra 21, skupna tržna kapitalizacija kriptovalute je $0662 milijarda, 1. 93% nižje kot dan prej kot v svežem času. Tržna kapitalizacija denarja DeFi se je zmanjšala za 1. 24%. Bitcoin, glavna kriptovaluta, je ostal večinoma nespremenjen, kar je 6 % več od nedavne najnižje vrednosti $17,0662. Ker je Bitcoin ujet pod $15,10 več dni ni bilo glavnice v sredstvu.Z nakupom in prodajo ker so bile količine tako majhne, ​​je bilo to do neke mere pričakovati. To ima domino, ki se izvaja na različnem denarju, pri čemer se Ethereum (ETH) v banki trudi postaviti nad 1 USD, 212. Oglejmo si glavne dogodke, ki vplivajo na trg kriptovalut v zadnjem času. Sivine se izogibajo dokazu o rezervah, naraščajoča tesnoba zaradi padca Bližajoča se naprava Grayscale je na boljšem področju zdaj, ko je sklad Bitcoin zavrnil objavo dokazila o rezervah.

Na vprašanje, zakaj novembra ni mogel oddati svojih denarnic 14 , finančna družba zastarela skool a Twitter nit kriva varnostna vprašanja za razburjenje. Ker sta Grayscale in Genesis v lasti Digital Forex Community, se je skepticizem glede finančne stabilnosti podjetja povečal.

Kriptosvet se je čudil, kako lahko to po naključju vpliva na Grayscale in njegov ključni izdelek, GBTC. Izkušnje, da Genesis ni mogel zbrati 1 milijarde dolarjev pred ustavitvijo dvigov, so še podžgale plamen. V svoji niti na Twitterju Grayscale trdi, da za vsak izdelek postavlja ločeno podjetje. Trdil je, da do prodaje osnovnih virov ni moglo priti zaradi smernic v zvezi s ponudbo digitalnih sredstev. Poleg tega je bilo govora o tem, da je skrbnik Coinbase Custody Belief Firm.

Niti Grayscale niti njegovo matično podjetje nimata v lasti zastarele šole Bitcoins, ki bi podpirala izdelek GBTC.

Grayscale’s Twitter nit o kateri se je dodatno govorilo: “Zaradi pomislekov glede varnosti zdaj zagotavljamo, da ne izvirajo iz javno dostopnega takega znanja in potrditvenega znanja v verigi s kriptografskim dokazom o rezervi ali izbranim naprednim kriptografskim računovodskim pristopom.”

Borznice esteem Binance, Huobi in Crypto.com vsebujejo izdana dokazila o rezervah, tako da izpolnite prepričanje soseske.Zato prihajajoča naprava za dajanje Grayscale ohranja omejen naraščajoči trend kripto trga. Ustanovitelj Kraken Jesse Powell napoveduje naslednjo ‘obsežno priložnost’ Po izdaji naprave FTX, slabi podjetnik Jesse Powell deli svoje misli o najnovejši klimi v kripto sektorju in ponuja napoved za to, kaj bo trg povleklo iz njegovega podhranjenega trga. Kot pojasnjuje Powell v novem intervjuju za podcast Bankless, bo sektor potreboval čas za obnovo po katastrofi FTX, ki je posledica pomanjkanja milijard dolarjev in mora obnoviti svojo priljubljenost.Prepolovitev Bitcoina (BTC), ki naj bi se zgodila v glavni polovici leta 1531, je idejni oče Krakena navedel kot navidezno poznejšega gonilnika rasti za trge kriptovalut.

Bitcoin Tag PredictionV bistvu je najnovejša oznaka Bitcoin $15, 0513, in 24-urni obseg nakupa in prodaje je $20 milijarde. Bitcoin je padel za več kot 0.50% v prejšnjem 20 ure. CoinMarketCap je zdaj na prvem mestu s tržno kapitalizacijo za bivanje $400 milijarde. Ima skupno količino 20,10,000 BTC denar in a kroženje zagotoviti 15,83,587 BTC denar. Bitcoin Tag & Tokenomics – Dobava: TradingviewBitcoinova oznaka se trenutno konsolidira znotraj širokega nihanja nakupa in prodaje, ki sega od $17,828 v $17 ,212. Ker je Bitcoinova oznaka padla pod 23.6% Fibonaccijeva stopnja $17,93, verjetnost padajočega trenda ostane pretirana, razen naslednjega vijoličnega ukaza $18, 587.Na slabši strani je trenutna vijolična rast Bitcoina je pri $,530, pa bi lahko cena po naključju padla tako nizko kot $03,830, če se medvedji vzorec nadaljuje. Ker sta RSI in 24-dnevni prenos zmerno svetuje medvedjo pristranskost, Bitcoinova oznaka bi morda lahko na naključni cilj padla pod $18,828 če najnovejši vijolični meat up ne počaka. Bitcoin Tag Chart – Dobava: TradingviewV zadnjem času pa je kljub temu prodajna pristranskost povsem solidna pod $000 ,250. Povečano vprašanje glede BTC bi na različne strani morda lahko na priložnostni gol dvignilo oznako BTC/USD nad $15,400 in proti $20,10.Visok kripto denar v predprodaji Glede na vrtoglavo upočasnitev trga kriptovalut, da se lahko zelo uspešno sprašujete, kaj denar vsebuje ustrezno navidezno navzgor. Pogovorimo se o glavnem kripto denarju, ki je zaenkrat v predprodaji in navidezno vsebuje pretirano povečanje.

Zamenjava Fade 2 (D2T)Fade 2 Replace je v celoti zasnovan na Ethereumu in v celoti kupuje in prodaja obveščevalna platforma, ki trgovcem z vsemi veščinami ponuja pravočasno analitiko in socialno znanje, kar jim omogoča ustvarjanje dodatnih predlaganih izbir.

Svojo prodajo žetonov je začel tri tedne in je zbral več kot 6,6 milijona dolarjev. Poleg tega je uvedel odprtje svoje prve kotacije CEX na nadomestku LBank. 1 D2T je zaenkrat cena 0.318 USDT, kljub temu se pričakuje, da bo to dvignilo na 0 $.587 v naslednji fazi prodaje in $0.0662 v zadnji fazi. Poiščite nasvet pri Fade 2 Zamenjajte zdaj Calvaria (RIA)Calvaria je misija za igranje iger na področju kriptovalut, ki je nova založba, s sposobnostjo prevlade na trgu play-to-construct.

Ena od vseh znanih omejitev priljubljenega igranja iger Web3, ki v bistvu temelji predvsem na razvijalcih Calvaria, je ta, da video igre od uporabnikov zahtevajo tehnično znanje o kripto. Posledično je na stotine uporabnikov izključenih.Calvaria dovoli uporabnikom, ki zdaj ne obešajo kriptovalute, da sodelujejo v igri, kar jo razlikuje od tekmovanje in odpiranje igre povsem svežemu ciljnemu občinstvu. RIA-ina preprodaja se pospešuje, saj je misija že v 4. stopnji in skoraj 1,8 milijona dolarjev pri financiranju.V tem času 1 žeton RIA stane 0 USD.24 USD, kljub temu pa bi to lahko občasno nastalo v večjih količinah z vsako naslednjo stopnjo predprodaje, ki je trenutno v fazi 4.

Poiščite nasvet pri Calvaria Predprodaja zdajRobotEra (TARO)Še ena misija z zmožnostjo zamenjava igričarske soseske in virtualnega sveta je RobotEra (TARO). Tudi če se je predprodaja sredstva v teh dneh absolutno najbolj smiselno začela, obstaja že na stotine hobijev navideznih pokroviteljev.

Izvorni žeton platforme je TARO in je v celoti v celoti temelji na verigi blokov, uporabniki lahko postavijo avatarje in odkrijejo digitalni svet. Igralci v RobotEri lahko zavzamejo zemljišče, pridobijo na njem in razširijo svoje regije z različnimi viri.

RobotEra ima poleg tega skupni metaverzum, ki ga lahko nastavite uporabniki sodelujejo pri različnih ciljih dejavnosti, kot so šport, koncerti in različni tekmovalni dogodki. Dobro znana stopnja predprodaje TARO je zdaj ostani in se hitro širi.Poiščite nasvet od z RobotEra Predprodaja zdajRep Največji Označite za pridobitev/promocijo kriptovalute1593737746413244417 Sledilnik oznak kriptovalute – Dobava: Cryptonews

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -