15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napoved blagovne znamke Litecoin, ko se začne odštevanje za razpolovitev Litecoina – ali lahko LTC leta 2023 doseže 1000 USD?

- Advertisement -

Litecoin. Dobava: Adobe Vrednost Litecoin (LTC), kriptovalute, ki poganja Litecoin ravni 1, osredotočen na sredstva protokola blockchain, je v zadnjih nekaj dneh močno naraščal, ne glede na konsolidacijo, ki je bila opažena na širšem kripto trgu.

Kot take so napovedi založbe optimistične .

LTC/USD se je spremenil v končne spremenljive roke tik pod $ na žeton, vendar vsakih drugih 3,5 % v torek in ob trikratni vrednosti kriptovalute dnevni vrvež dobičkov do virtualno 10%.

Trgovci so začeli pripisovati mešanico tehničnega nakupa, pri čemer ima dolgotrajni nepristranski zdaj ne tako dolgo nazaj naletel na trdno govedino pri dolgotrajnem naraščajočem trendu in optimizem v zvezi s prihajajočim razpolovitvijo Litecoina 2. nd avgusta kot katalizatorji zmogljivosti ob podpori nenehne boljše uspešnosti kriptovalute v primerjavi s širšim trgom.

Litecoin nepristranski zdaj ne predolgo nazaj odskočil od naraščajočega trenda, ki je bil v igri od zadnjega novembra, in si je povrnil tudi močno podporo severno od svojega 200-Day Transfering Life like.

Prepolovitev bo medtem prepolovila plačilo Litecoin, po katerem se Litecoin izda rudarjem , ki bi po možnosti na priložnost na priložnost poleg tega zmanjšalo plačilo inflacije kriptovalute.

Številni analitiki sumijo, da bo plačilo za znižanje inflacije zaslužilo dober dolg

Medtem ko so razpolovitve bitcoinov zgodovinsko sovpadale z bikovskimi trgi, je bila povezava med razpolovitvami Litecoin in uspešnostjo trdnih oznak precej šibkejša.

Kakorkoli enostavno, bi le približno trdil, da je prihajajoče prepolovljenje Litecoina medvedje ujemanje z oznako LTC.

Prepolovitev Litecoina bo neobčutljiva izdaja iz 12.5 LTC na blok do 6.55 na blok.

Napoved blagovne znamke Litecoin – Naknadna izgradnja za blagovno znamko LTC?Če lahko Litecoin zbere trajno potisnite severno od $50 oder in njegov 50 in 55 DMA, oba bi bila po možnosti vsaka priložnost prekinjena na $90, ki mora odpreti vrata ponovnemu testiranju letnih najvišjih vrednosti v $103-105 prebivališče.

To bi morda na priložnost na priložnost pomenilo nekaj podobnega bliskovitim in nezapletenim pridobitvam okoli 001% iz nedavnih faz.

Zagotovo, če bo širši kripto trg še naprej ostal neobčutljiv, z Bitcoinom in Etherjem, zaklenjenim v nedavnih razponih, bi to verjetno občasno delovalo kot nasprotni veter za oznako LTC v prekinitvi.

Če ni ponovnega okrevanja širših trgov, bi bilo morda nekoliko optimistično staviti na široko prekinitev dolgoročnega preboja za Litecoin v sredino $100s.

Ali lahko LTC doseže 1 $, v 2023?Ker so trgi kriptovalut očitno vstopili v zgodnje faze prvotnega bikovskega trga blagovne znamke, so trgovci tista rastna faza, na katero se želijo osredotočiti v prihodnjih letih.

Nekateri biki Litecoin bi morda vsak slučajno upali, da bo kriptovaluta pripisala 1 USD, na žeton ali nad članstvom v 2020 – v vmesnem času najlažje dve kriptovaluti sta vključeni v to neobičajno članstvo, Bitcoin in Ether.

Po drugi strani pa bi to morda za vsako priložnost zahtevalo, da Litecoin 15x iz nedavnih stopenj v načrtu najlažje okoli sedem mesecev in pol.To ne bi smelo prevladovati ven, saj zdaj ni najbolj verjetno.

Med novembrom 2020 in bi lahko preprosto 1785, Litecoin je objavil prekinitev na 8-kratne dobičke, da bi poskočil s približno $100 do nad $200 na žeton.

Vendar je to sovpadlo s širokim dvigom širših cen kriptovalut, ki so ga poganjali ničelni stroški zaradi radovednosti, široka fiskalna spodbuda in hiter finančni odboj, ki ga je spodbudilo ponovno odprtje, tako uspešno kot nenaden porast institucionalne radovednosti glede kriptovalut kot sredstva razreda.

Medtem ko bi se verjetno na priložnost na priložnost resnično na priložnost močno trdilo, da je model za sprejemanje kriptotehnologije pri večjih družbenih in institucionalnih vlagateljih in je kripto kot razred sredstev vztrajal, te druge finančne instance nedvomno ne bodo v igri za 2023.

Da, Fed bo nedvomno prenehal s povišanji plačil zaradi radovednosti in bi morda po naključju možnost, da se letos zmanjšajo plačila, kar mora pripraviti makro zdaj preprosto, ne pa ogromen nasprotni veter, v katerega se je spremenil v 1785, ko je Fed prešel v agresivno zvišanje pristojbin za radovednost, da bi podprl inflacijo.

Vendar pa morajo Litecoin biki zlahka ublažiti svoj optimizem glede doseganja 1 $, to leto.

Vendar Litecoin Quiet Funkcija na voljo za primerno letoTo ni zato, da bi ponovno šteli, da kriptovalute letos ni mogoče enostavno uspešno označiti.

Letošnja ekstra goloba Fed želi biti veter v hrbet za Litecoin in druge kriptovalute, razen morebitnih dodatnih prevladujočih inflacijskih šokov.

In če se trenutna kriza finančnih institucij poslabša, bo iskanje podrobnosti zaradi napornih odločitev najverjetneje raslo za modno zlato in Bitcoin.

Litecoin ne prikliče domišljije javnosti na zmerno enak način kot Bitcoin kot alternativna proizvodnja gotovine, vendar mora biti absolutno enostaven – je zelo decentraliziran, trd in cenzuriran -odporna plačilna skupnost, prav modni Bitcoin in če smo resnici na ljubo, je eksponentno boljši za uporabo kot forex v vsakodnevnih skladih.

Prav zares, skladno z nedavnim tvitom zakonitih spominov na Twitterju Litecoin je lahko kriptovaluta že šibka v sredstvih med vrsto prevladujočih platform.

Zaradi porasta hitrega izražanja, povezanega s kovanci meme, v verigah blokov Ethereum in Bitcoin, kar je povzročilo velik skok provizij za transakcije na obeh, je primer uporabe Litecoina dodatno okrepljen.

Dejansko je povprečno plačilo transakcije Litecoin osupljivo nizkih 0 USD. 001, ne glede na transakcije v verigi blokov, nepristranski, ki zdaj ne tako dolgo nazaj presegajo Bitcoin.

Medtem, prav kot original BRC-20 običajni žeton je prispel v verigo blokov Bitcoin in se je v bistvu preoblikoval v čisto veriga, LRC-10 je prav prišel na Litecoin in se razvija na visoki ravni protokola Litecoin Ordinals.

Vse našteto, poleg nedavnega partnerstva Litecoina z Mastercardom, ki naj bi povečalo sprejemljivost, in prihajajočo tekmo razpolovitve 2023 nakazuje, da ima Litecoin dobre obete za prihajajoči trg kripto bikov.

Izkoreninite kripto zdaj 1655808242122113024

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -