17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved dogecoin Set apart, ko meme kovanci naraščajo v Set apart – čas je, da dvignete DOGE?

- Advertisement -

Ponudba: TradingView Znamka Dogecoin se je v preteklosti dvignila za 1,5 % 24 ur in doseže 0 USD 3772 po trg kriptovalut se je pozitivno odzval na zadnje zvišanje obrestnih mer Federal Reserve.

Ta veščina, ki jo je DOGE pridobil za skromnih 1 % v zadnjem tednu, pa je navzdol za % do zaključka 30 dni, tudi ob predpostavki, da je pristen žeton meme pridobil 000 % od lansiranja 400.

Dogejev shrimp rally ta dan poleg tega prihaja, ker imajo meme žetoni, v stilu, nekakšno mini sezono, s Pepe Coin (PEPE) eksplicitno, premagati velik del trga, ki je zdaj zakonit.

In s sosesko Dogecoin rahlo pričakujejo, da bo Twitter uvedel sredstva DOGE v tem trenutku ne preveč oddaljena prihodnost, bi DOGE morda po naključju lahko pričakal gorski rally, ki bo kmalu zadostoval.

Napoved dogecoin set apart kot porast kovancev meme v set apart – čas je za dvig DOGE?Dogejev omejeni vzpon ta dan prihaja, ko se njegovi indikatorji spremenijo v neobetavno postajo s svojimi 30-dan, ki absorbira zmerno (rumeno) pošteno, da bo padlo pod svojo 0375-dnevna zmerna (modra), ki tvori ‘demise cirkulacijo’, ki v skupno signalizira več padcev.

Ponudba : TradingView Kljub temu se zdi, da se indeks relativne moči DOGE (rdeč) upira dodatnemu padcu pod 50, pri čemer indikator potegne ven na 50 raven.

V enakem času stopnja okrepitve žetona meme zdaj dejansko ni padla v zadnjem tednu, nekaj, kar ta veščina, da tudi zdaj dejansko ne bo padla več v naslednjih nekaj dneh.

Kljub temu je opozorilo razkrilo, da je bil naslov Dogecoin, ki vsebuje 1,5 milijona DOGE, spet aktiviran po preživeti zadnjih 9 let v mirovanju.

To bi morda lahko bil po naključju nasvet, ki ga lastnik naslova pripravlja za promocijo, tudi ob predpostavki, da gre za drugačne DOGE kitov je zaenkrat mešano, z nekaj črpanja sredstev v izmenjave in nekaj absorbiranja iz izmenjav v preteklosti nekaj ur.

Zelo pozitivno, trg je v zadnjem času zajela manija za meme žetone, PEPE pa se je dvignil za več kot 600% v zadnjem tednu.

Ta sodobni vzorec se ni prav razširil, da bi utelešal DOGE, vendar je možno, da bi trgovci po tem, ko se vnema okoli PEPE in WSB Coin umiri, morda celo znova preusmerili na DOGE.

Ker gre za žeton meme, zdaj dejansko ni nobenega tradicionalnega razloga, zaradi katerega bi trgovci zgrabili DOGE namesto drugih žetonov, razen njegovega trajnega ugleda.

Kljub temu soseska Dogecoin še naprej upa, da bo Twitter v lasti Elona Muska prej ali slej uvedel kripto in DOGE sklade prej ali slej v ustrezni smeri.

Medtem ko bi lahko po naključju najverjetneje naključno trdili, da je veliko tega le pobožna želja, je Musk uspešno dokumentiran zagovornik dogecoina, medtem ko je Twitter je v zadnjem mesecu sodeloval z eToro, da bi ponudil cene sredstev v natančnem času in prilagodljivost, da očarate kriptovalute s strategijo platforme za družbeno vlaganje.

Poleg tega notranji viri interni Twitter je januarja potrdil, da Twitter pospešuje svoje digitalne plačilne načrte, pri čemer je družbeno omrežje celo izdalo licence za plačila z različnimi ameriškimi zveznimi državami.

Kot posledica tega bi lahko obstajala dejanska verjetnost, da bi sredstva in/ali prenosi DOGE naključno porušili na Twitterju prej kot dolgo, nekaj, kar bi lahko po naključju nedvomno izboljšalo žeton meme znamko na enormno raven.

Uvedba Twitterja bi vsekakor omogočila, da bi presegel sedanjo prekomerno ceno 0 USD.731578, prej kot nedvomno doseganje popolnih številk na neki stopnji na naslednjem bikovskem trgu.

Elevate Dogecoin Now

Altcoins s pripomočkom Težava z Dogecoinom je zagotovo v tem, da zdaj ni mogoče pričakovati veliko, da bi se zgodilo, če Twitter zdaj ne bi uvedel DOGE sredstev.

Kot posledica prevelikega zanašanja DOGE na Elona Muska in Twitter, bi se trgovci morda celo odločili vlagati v altcoine z močnejšimi temelji , enako uspešno kot pri novejših altah, ki se niso, a so imele svoj začetni sunek povečanja.

En kovanec, ki ustreza obema poljema, je Launchpad XYZ (LPX), ki je večinoma platforma, ki temelji na Ethereumu in strankam omogoča njihov portal v rastoči sektor Web3.

Launchpad je odprl predprodajo za svoj izvorni žeton LPX pred enim tednom in je že zbral $50,.

Najpomembnejša promocijska točka Launchpad XYZ je, da bo njegova platforma neopazno združevala količino formule , funkcije in funkcije, ki trenutno izpolnjujejo pripombo Web3.

Z združevanjem več kot ene funkcije v eno platformo bo Launchpad XYZ dosegel Web3 bolj navdušujoče za stranke v slogu, s čimer pomaga povečati sprejemanje za podsektor in aplikacije/platforme v njem.

Po uvedbi Launchpad bo značilen za denarnico NFT, tako uspešno kot vozlišče iger play-to-accomplish, lansirna plošča za predprodajo, nakupovalni in prodajni terminal, platforma za vrednotenje in iskalnik, ki ga poganja AI, zlasti za kripto.

Najresneje, to bi lahko strankam vedno bolj dodatno ponudilo portal za poučevanje potrošnikov do drugih projektov in platform Web3, medtem ko bi njegov izvorni žeton LPX morda celo lahko stavili izvajati nagrade.

Trgovci lahko sodelujejo v njegovi predprodaji tako, da se odpravijo na internetno mesto Launchpad in povežejo svoje denarnice.

1 žeton LPX trenutno zaračuna 0 USD.24, tudi ob predpostavki, da bi to lahko vse bolj naraslo na 0 USD. 100, ko predprodaja preide v drugo fazo.

Ko se razprodaja konča, bo LPX na borzah dosegel 0 USD. 000, zaradi česar se podaljša 035%, in to je razlog prej, kot ima shode.

Pogovorite se z Launchpad XYZ Now

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -