15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napoved Ethereum Mark, ko dvigi vložkov Lido ETH postanejo nežni za neizkušene – kaj se zgodi pozneje?

- Advertisement -

Zagotovi: TradingView

Vstopnica Ethereum je padla za 0,5 % v prejšnjem 24 ur, z znižanjem na $1,821 prihaja kot trg kot celota trenutno pade za 1 %.

Potencial vstopnic ETH je izgubil 1 % v enem tednu in 13% v prejšnjem mesecu, čeprav je ostane gor za 30% iz razloga, ker je iniciacija treh sto petinšestdeset dni.

Ta dejanja napredujejo preprosto, ko je Lido uvedel dvige na svoji platformi za vlaganje Ethereum, kar uporabnikom omogoča, da odložijo zaklenil ETH in ga nedvomno prodal.

Pod pogojem, da je okoli 6,6 milijona ETH vloženih prek Lida, se to lahko ustavi zaradi velike prenasičenosti Ethereuma trgu, čeprav si želi zapomniti, da bodo dvigi verjetno v čakalni vrsti in se bodo zgodili v neumni zasnovi.

Napoved Ethereum Mark, ko dvigi vložkov Lido ETH postanejo nežni za neizkušene – kaj se zgodi Kasneje?ETH-ov grafikon je trenutno zrasel in se spremenil v pritegne pozornost, saj njegovi indikatorji dosežejo točko, kjer je naročeno dviganje.

Zagotovite: TradingViewZa eno, ETH 30-day transfering moderate (rumena) se je preprosto povzpela nad svoj 400-dan (modra), ki tvori ‘zlati grešnik’, ki teži k V analognem trendu je indeks relativne moči kovanca (rdeč) preprosto presegel 50 danes zjutraj, še en pokazatelj naraščajočega zagona.

In če to ni dovolj, je ETH-jev grafikon prav tako oblikoval zastavico, s svojimi fazami krepitve (neizkušeni) in odpornosti (rdeča), ki se združujeta v vseh različnih, nekaj, kar pomeni, da lahko kovanec začeti hitro razviti prehod na prvotno raven.

Do tega trgovanja s tehničnimi indikatorji ETH prihaja, ko Lido odpira dvige za svojo platformo za vlaganje Ethereum.

To pomeni, da lahko uporabniki Lida vrnejo Lido Staked Ether (stETH), za katerega skrbijo, za ETH, ki so ga predhodno vložili s platformo, in glede na to, da 13 % vseh stakerjev Ethereum uporablja Lido , lahko takšna funkcija povzroči velikanski učinek na vstopnico ETH.

Kljub temu, ker zdaj ustvarjamo veliko prej, dvigi ETH ne morejo več vse se zgodi takoj, pri čemer se zahteve za dvige pridružijo čakalni vrsti, ki bi morda odložila mesece, da bi bili izpolnjeni, če bi se vsi deležniki odločili za dvig.

In naprej V različnih kombinacijah bo zmagovita uvedba izplačil verjetno pomagala več uporabnikom pri Lidu in Ethereumu, ki sta skupaj vložila, kar je dosežek, ki bi verjetno spodbudil vstopnico ETH dodatno navzgor.

Seveda podatki iz Dune Analytics ugotavljajo, da je razmerje med vstavljenim ETH in nevstavljenim ETH zdaj na 13.6 % več od 001% pred tristo petinšestdesetimi dnevi.

To razmerje se bo v prihajajočih mesecih skoraj povsem dvignilo, ko se bo trg prilagajal pripravljenosti na umik vloženega ETH, trgovanje, ki bo izločilo več ETH iz obtoka in s tem podaljšalo vstopnico za altcoin.

In če si ogledamo večjo sliko, velja opozoriti na ceno, da je Ethereum še naprej bolj uveljavljen kot večina različnih omrežij prve plasti.

Nedavni primeri zajemajo glavno francosko denarno institucijo Société Générale, ki preizkuša v evrih denominiran stabilcoin na verigi blokov Ethereum, enako pravilno kot Visa, ki najde sredstva USDC, in Microsoft, ki pilotira Ethereum žepe v brskalniku Edge.

Glede na takšno gorečnost v Ethereumu in glede na to, da nadaljuje zgodbo za 58 % celotnega sektorja DeFi, je ETH večji od pravilno postavljenega, da bi spodbudil dodatne dvige v bližnji in bolj oddaljena prihodnost.

Ob predpostavki, da bo vlagatelj in trg bolj sprenevedal, bi se brez težav morda vrnil na 2 USD, v naslednjih nekaj tednih, medtem ko druga polovica od tristo petinšestdesetih dni bi ga verjetno gledala blizu 3 $, .

Zajemite Ethereum zdaj

Nov visoko izvedljiv altcoin Ne glede na to, da je Ethereum v osnovi stabilen, trgovci zaradi krhkosti trga in svetovnega gospodarstva verjetno ne bi več strmeli v velikanski porast ETH šele kasneje v tristo petinšestdesetih dneh. Kot taki bi trgovci morda porabili, da bi v zgodbo vključili novejše altcoine, ki bi bili morda zelo pravilno na vrhu velikih, nad zmernih dobičkov, v zlasti v primeru, da prejmejo sezname velikih borz.

Naključno je glavni primer tega etičnega zdaj Spuži Bob (SPONGE), ERC -13 meme žeton, ki je ljubil dobički pravilno nad 2, % od kontrolnega seznama naravnost na Uniswap na Lahko tudi preprosto 4.

Zagotovite: TradingViewMedtem ko ne glede na to, ali je SPONGE prepoznan v besednih zvezah njegove posadke in natančnem poreklu, je v bistvu zajezdil najsodobnejši val gorečnosti v žetonih memov, ki so ponovno postali zelo priljubljeni v kontekstu upadajočega širšega trga.

Seveda ima SPONGE trenutno zloglasne sezname Gate.io, Poloniex, MEXC, LBANK, CoinW in Toobit, medtem ko je zelo verjetno, da bo žeton meme precej veliko več velikanskih oglasov v bližajočih se tednih, s čimer se njegova vstopnica še izboljša.

GOBA ima zdaj večjo od 13, nosilci in celota najvišja ponudba v višini 30.4 milijarde, zaradi česar je nedvomno deflacijsko, če bo vprašanje še naprej naraščalo.

In ker si prizadeva za dodatne kotacije, bi se morda morda nedvomno dvignilo na 0 USD. in $0. v naslednjih nekaj tednih, z uvrstitvami na velikanske borze, če smo resnici na ljubo, ki jo bodo verjetno dvignile celo za 0 USD. 001.

Ujemi SpongeBob prav ta trenutek

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -